• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir geyik topiğim bile yok diye üzülüp süzülenler...

gece 12den sonra yapıllıyor bu. ve sabah gün doğmadan alınıyor ve denize atılıyor.. buranın adeti zor.
koyacağım balkona sabaha karşı alıp saklaayacağım. olursada denize atacağım. bumudur budur:55:

Son düzenleme:
oo çifte kavrulmuş lokum gibi oldu. o dileğin kaçışı yok artık.:52:

bugün dilek için ırmağa taş atıoıruz yaşlı bi teyze bağırıyo bize " şitt kaçılın ordan yine ne atıyonuz ırmağa mahvettiniz zaten ata ata dur geliyorum oraya bacaklarınızdan sallandırıcam sizi" diyo "teyze dilek diliyoruz taş atıyoruz diyoruz" terbiyesizler pisliklerini suya atıyolar" diyerek kovaladı bizi,anlatamadık kadına ya:60:

gece 12den sonra yapıllıyor bu. ve sabah gün doğmadan alınıyor ve denize atılıyor.. buranın adeti zor.
koyacağım balkona sabaha katrşı alıp saklaayacağım. olursada denize atacağım. bumudur budur:55:

ben gömsemde almayacagım :27:
denize giden zaten geri gelmez :60:

bugün dilek için ırmağa taş atıoıruz yaşlı bi teyze bağırıyo bize " şitt kaçılın ordan yine ne atıyonuz ırmağa mahvettiniz zaten ata ata dur geliyorum oraya bacaklarınızdan sallandırıcam sizi" diyo "teyze dilek diliyoruz taş atıyoruz diyoruz" terbiyesizler pisliklerini suya atıyolar" diyerek kovaladı bizi,anlatamadık kadına ya:60:

:60:.........................

koyacağım balkona sabaha karşı alıp saklaayacağım. olursada denize atacağım. bumudur budur:55:

ben sabaha karşı kalkamam akşamdan yaparım,inşallah kabul olur:1::1::1:

:9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9:
:27: kimbilir ne garip isteklerin vardır.
allah bilir..:52:
sulemeeeeeeeeem:19::9::9:

Back
X