- 25 Ocak 2009
- 7.637
- 324
- 398
birini annen usulü yap, birini topraga göm
hangısı tutarsa![]()
en iyisi öyle yapim demi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
birini annen usulü yap, birini topraga göm
hangısı tutarsa![]()
yok saksıda soğanlarım varda onların içine gömsem diyorum![]()
ben nasıl olsa denize atıcamyedek bir kağıt yaparım, yolda bir gül ağacı görürsem
oraya gömerim![]()
bize de yap sor sevabina litfen litfeeeeeeeeeeeeeeen
hepimiz dilekleri ozelden sore atiyoruz
birazdan bi kucak dolusu kagitla dogru denize sor![]()
oo çifte kavrulmuş lokum gibi oldu. o dileğin kaçışı yok artık.![]()
gece 12den sonra yapıllıyor bu. ve sabah gün doğmadan alınıyor ve denize atılıyor.. buranın adeti zor.
koyacağım balkona sabaha katrşı alıp saklaayacağım. olursada denize atacağım. bumudur budur![]()
öyle olur mu yahu
olsa vallahi denerım. ama kişinin yapması lazım![]()
bugün dilek için ırmağa taş atıoıruz yaşlı bi teyze bağırıyo bize " şitt kaçılın ordan yine ne atıyonuz ırmağa mahvettiniz zaten ata ata dur geliyorum oraya bacaklarınızdan sallandırıcam sizi" diyo "teyze dilek diliyoruz taş atıyoruz diyoruz" terbiyesizler pisliklerini suya atıyolar" diyerek kovaladı bizi,anlatamadık kadına ya![]()
gece 12den sonra yapıllıyor bu. ve sabah gün doğmadan alınıyor ve denize atılıyor.. buranın adeti zor.
koyacağım balkona sabaha karşı alıp saklaayacağım. olursada denize atacağım. bumudur budur![]()
ben utanirim zati dilegimi soyleyemem sana![]()
bugün dilek için ırmağa taş atıoıruz yaşlı bi teyze bağırıyo bize " şitt kaçılın ordan yine ne atıyonuz ırmağa mahvettiniz zaten ata ata dur geliyorum oraya bacaklarınızdan sallandırıcam sizi" diyo "teyze dilek diliyoruz taş atıyoruz diyoruz" terbiyesizler pisliklerini suya atıyolar" diyerek kovaladı bizi,anlatamadık kadına ya![]()
sulemeeeeeeeeemkimbilir ne garip isteklerin vardır.
allah bilir..![]()
elmayra edim
http://www.kadinlarkulubu.com/derdim-var/618910-sogan-maydonoz-kuru.html
ahada buda taşınacak![]()
sulemeeeeeeeeem![]()