- 21 Aralık 2009
- 25.770
- 28.933
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
olma mı balımnasılsın?
iyiyim kdişim kahve içiyorum fal bakarmısın banaa![]()
afiyet olsun canımcım ama faldan hiç anlamam ki ama parkon abla çok şugar fal bakar sen fotosunu ekle fincanın bak parkon neler neler döktürecek![]()
Parkon kadar taş düşsün kafana kadiş
Git sen badeye abla de.![]()
abowwwwwwwwwwwww ciddi mi parkoncan gel neredeysen gelllllllllll yapamıorummmm gellll aynada kendime bakamıorummm![]()
Olay tamamen duygusal mı diyon kadişim
O arkadaş öğretmen mi acep Ofisi'm,değildir inşallah:2:
Parkon kadar taş düşsün kafana kadiş
Git sen badeye abla de.![]()
İNanma sen buna juli.
Fal bilsem hemen bi topik açar beni fal büdüsü yapın diye başvuruda bulunurum.
Nerdeeeeee![]()
aaaa hiç aklıma gelmedi, saydırdım ergen diye amaneyse öğretmense de karşıdan nasıl göründüğünü öğrenmiş olur
![]()
İyi yapmışın,15 yaş karakteri sergileyen bir öğretmen çocuklara ne öğretcekseaaaa hiç aklıma gelmedi, saydırdım ergen diye amaneyse öğretmense de karşıdan nasıl göründüğünü öğrenmiş olur
![]()
Annesine yakalandı heralde gene.ona desem desem bado derim bi de bebemin anası bi de guzummm
ay burda olsa şu iki kelmeden ötürü paspas yapardı beni![]()
ben bakabiliorummm amaaaa kendime bakamıorummm![]()
o kişi bence öğretmen çünkü bir öğrenci müdüre küsemez zaten..
benim de bi öğretmeni yolasım var zati gidip dalsam mı o topiğe hırsımı almış olurum sonra pşimdeki kibci abla da kibler beni al sana 6 gün ban![]()
o kişi bence öğretmen çünkü bir öğrenci müdüre küsemez zaten..
benim de bi öğretmeni yolasım var zati gidip dalsam mı o topiğe hırsımı almış olurum sonra pşimdeki kibci abla da kibler beni al sana 6 gün ban![]()
İyi yapmışın,15 yaş karakteri sergileyen bir öğretmen çocuklara ne öğretcekse
Bir gelse cevap verse anlardık.
Annesine yakalandı heralde gene.
Şimdi evi talan ediyodur bilgisayarı bulmak için
Bana bak culiiiii![]()
ben destursuz daldım valla, ama haketmişti o ayrı. sen de dal ben yaptım pişman değilim :zafer benim işareti yapan smiley:![]()
Kadiş banlar 50 pointten sonra artıyomuş.
60 point 1 hafta,70 2 hafta,80. 3 hafta........
Çok kritik bir noktadayız![]()
khve iç falını ekle bakayım cnmmm![]()
yahu dedikodu yapmak gibi olmasın ama bir tek benim mi dikkatimi çekti? üyenin biri mahlas gibi her konu başlığına ve yorum başına kendi nickini giriyormegalomanlık diyeceğim de haydin demiyim
![]()