Bir geyik topiğim bile yok diye üzülüp süzülenler...

:46::46:
Valla mı:46:
Ama bu saatte içemem,yarın içip resimleyeyim,seni görünce yapışırım yakana:27:

tmmm söz bakcammmm :27::27:

topiğim var bnm büdü olcammmm bennn müdüre söleyip :27:

Son düzenleme:
evet okudum,bence yeni üye ya raconu bilmiyor öğrenir zamanla ablası :1:

Konu çok bilindik diymi ya.
Tam jartiyer giy demelik,sonra pazen don sütyenden devam etcek bi konu.:44:
Bence bu konuda bi gariplik var:ssz:

konuların başlığına nickini yazması da ilgi çekmek için. benim çekti mesela :27:

Kadiş banlar 50 pointten sonra artıyomuş.
60 point 1 hafta,70 2 hafta,80. 3 hafta........:5:
Çok kritik bir noktadayız:43:

Akıllı kadınları seviyorum yahu:51: bak nasıl çözmüş sistemi, haftalarca altta gri gri, online arkadaşlarıyla haber yollayan, boynu bükük mağdureler olmak istemiyorsanız dikkatli olun:ssz:

Hoşgeldiniz, topiktekiler size kucak açmadı mı:53: hepsini esefle kınıyorum:ssz:

Akıllı kadınları seviyorum yahu:51: bak nasıl çözmüş sistemi, haftalarca altta gri gri, online arkadaşlarıyla haber yollayan, boynu bükük mağdureler olmak istemiyorsanız dikkatli olun:ssz:

Hoşgeldiniz, topiktekiler size kucak açmadı mı:53: hepsini esefle kınıyorum:ssz:

bayramlar var Allahtan :)

sevgili ve sayın ablalarım; öncelikle selam eder ellerinizden öperim..bugün şu fani ömrümde tam 30 yılı devirmiş bulunuyorum.bunun 4-5 yılını kk da geçirdim daha gencecik fidanken geldim buralara..ah ne günlerdi,gençlik başka..o zaman buralar tarlaydı bağdı,böyle topikler yoğudu :60: bade daha portakalda vitamindi,parkon bakım topiklerinde dolanıyodu,office ve depresif bdv nin altını üstüne getiriyodu,hanm ablam çete başıydı :52:

neyse diyeceğim o ki,d.günüm olduğu içüün altın mı olur pırlanta mı yakut mu artık gönlünüzden ne koparsa bi kürk hediye etseniz bana,ağaların eline vurulmazmış :84:

Back
X