Bir geyik topiğim bile yok diye üzülüp süzülenler...

sevgili ve sayın ablalarım; öncelikle selam eder ellerinizden öperim..bugün şu fani ömrümde tam 30 yılı devirmiş bulunuyorum.bunun 4-5 yılını kk da geçirdim daha gencecik fidanken geldim buralara..ah ne günlerdi,gençlik başka..o zaman buralar tarlaydı bağdı,böyle topikler yoğudu :60: bade daha portakalda vitamindi,parkon bakım topiklerinde dolanıyodu,office ve depresif bdv nin altını üstüne getiriyodu,hanm ablam çete başıydı :52:

neyse diyeceğim o ki,d.günüm olduğu içüün altın mı olur pırlanta mı yakut mu artık gönlünüzden ne koparsa bi kürk hediye etseniz bana,ağaların eline vurulmazmış :84:

kadesacığım doğum günün kutlu olsun,nice nice mutlu yıllara...
her bir mum 10 yılın için olsun:)

a8803810f019faef84918bb.jpg

sevgili ve sayın ablalarım; öncelikle selam eder ellerinizden öperim..bugün şu fani ömrümde tam 30 yılı devirmiş bulunuyorum.bunun 4-5 yılını kk da geçirdim daha gencecik fidanken geldim buralara..ah ne günlerdi,gençlik başka..o zaman buralar tarlaydı bağdı,böyle topikler yoğudu :60: bade daha portakalda vitamindi,parkon bakım topiklerinde dolanıyodu,office ve depresif bdv nin altını üstüne getiriyodu,hanm ablam çete başıydı :52:

neyse diyeceğim o ki,d.günüm olduğu içüün altın mı olur pırlanta mı yakut mu artık gönlünüzden ne koparsa bi kürk hediye etseniz bana,ağaların eline vurulmazmış :84:

nice mutlu 30 senelere sevdiklerinle beraber pastadaki mumu üfleyip, kesip, yiyip, bolbol hediyeler alman dileğiyle :1: ...hep huzurlu,mutlu,sağlıklı,bereketli yıllar seninle olsun... :16: iyi ki doğdun kadesacım

kadişim iyi ki doğdun, ne güzel oldu tanıdık seni :16:

msjlarıızla çok mutlu oldum kızlar çok teşekkürler :)

Parkon gece bekliycem havai fişekleri,unutma bak :)

Okycim pasta harika görünüyor,gerçekten çok güzel :)

Sizbiz hamilesin sen ya,ay çok sevindim Allah sağlıkla kucağna almayı nasip etsin İnşallah,

Azerinim canım çok teşekkürler,

Adunlum sağ olasın bi tanem,

Ofisim çook teşekkürler bende iyi ki tanıdım sizler gibi güzel insanları..

iyi ki doğdun kadoooo iyi ki doğdun kadooo
hayırlı yaşlar olsun balım
sağlıklı mutlu huzurlu ömürler nasip olsun inş.:16::16::16:

Kadiş param kalmadı fişek alcak:25:
Sana Angaranın bağlarını hediye ediyom doğumgününde,telden onuda ekleyemedim.:51:

Kadiş param kalmadı fişek alcak:25:
Sana Angaranın bağlarını hediye ediyom doğumgününde,telden onuda ekleyemedim.:51:

sağ ol balım ne ka romantiksin gözlerim yaşardı :14:

hayatı tesbih yapmış sallıyormuşum isimli güzide eseri istiyorum ben bu gecelik :27:

sağ ol balım ne ka romantiksin gözlerim yaşardı :14:

hayatı tesbih yapmış sallıyormuşum isimli güzide eseri istiyorum ben bu gecelik :27:

Senin itin olsun o tesbih yapılan hayat:27:
Napıyon ,doğumgünü kutlamaları nasıl geçti,çeyrekntaktımı seninki:6:

Senin itin olsun o tesbih yapılan hayat:27:
Napıyon ,doğumgünü kutlamaları nasıl geçti,çeyrekntaktımı seninki:6:

eğer çeyrek taksaydı yutturacaktım onu kararlıydım bu sefer:ssz: ama gül alıp gelmiş bi de en sevdiğim pastadan almış hediyemi bi kaç gün önce almıştı zaten sağ olsun :)..oğluşlarımla birlikte kutladık işte :16:

30 oldum beeee :30:

:9::9:

jelesec noldu kim kıydı sana :5:

mune kıydı:ssz: ne çektim munenin elinden bi Allah bilir bi ben:ssz:

Jelesek hoşgeldin nerdesin diyecektim ki gördüm:5:
Sendemi grilendin:5:
Uzun değildir banın inşallah

ah parkonum hep polemikten giriyorum aslında hiç sevmem polemiği :1: yok geldim buradayım diğer polemiğe kadar :))

Jelesec'in psikolojisinide ben bozuyorum, kaderdaşın kadesa:ssz:
Hmmmm ben o zaman k. kartı borç dökümümü, sağa sola olan borçları vs vs toplayayım munekadesaya devredeyim, herşeyi demiştim sende kabul ettin, şahidim var:ssz:

bak itiraf etmiş ben bozuyorum diye :25:

bunu ben alayım kargo ücreti alıcıya mı ait :1: uykucu kürk diye ağlıyor ona hediye edeceğim :9:

Kadiiş ,parkon merhabaa:16: ya efet istiom işte istiom.Ben jelocandan daha püslüyüm hem:63: Mune duy sesimii:74: Alo alo buudayım Munee:3: Ben de istiyorum bu mapmavi kürkten.Hem benim ne zaman 5 kalbim olcik:ssz: O kaa yazıyorum yazıyorum ne kürk,ne kalp:50: Püslüyüm evet.Günde 3 kere oje değiştiriorum,çantada törpüsüz dolaşmıyorum.Dışarı çıkarken takı takıyorum ama vazgeçersem diye yanıma yedek de alıyorum.Aynam,rujum,cımbızım,allığım hep yanımda.Kuaförsüz yapamam.Takma saçımda vaa. Takma kippiklerim le yeldir yeldir gezer,buunumdaki hızmamla havamı basarım.Fotuklu ayakkabısız yere hiç basmam.Banu ALkan stili pımmak ucsuz hiç dolaşmam.Şimdi sen söyle ey MUNE bu bana revamı? Hiç böyle püslü üyeye kürksüz olul mu?:43:

Kadişim KAdişim dün doğumgününmüş.Şimdi gördüm.Çok mutlu,hep huzurlu,sapsağlıklı ve bolca şanslı ve paralı bir ömrün olsun güzel kardeşim$joymax.webp

eğer çeyrek taksaydı yutturacaktım onu kararlıydım bu sefer:ssz: ama gül alıp gelmiş bi de en sevdiğim pastadan almış hediyemi bi kaç gün önce almıştı zaten sağ olsun :)..oğluşlarımla birlikte kutladık işte :16:

30 oldum beeee :30:

Mutlu ve güzel yaşlar kadesacığım :16:

Tamamdır , tehlikeli bölgeyi atlattın artık , en zoru 29 dan geçiştir :52:

Artık 30'lu yaşların tadını çıkar canım .:34:

Back
X