Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sevgili ve sayın ablalarım; öncelikle selam eder ellerinizden öperim..bugün şu fani ömrümde tam 30 yılı devirmiş bulunuyorum.bunun 4-5 yılını kk da geçirdim daha gencecik fidanken geldim buralara..ah ne günlerdi,gençlik başka..o zaman buralar tarlaydı bağdı,böyle topikler yoğudubade daha portakalda vitamindi,parkon bakım topiklerinde dolanıyodu,office ve depresif bdv nin altını üstüne getiriyodu,hanm ablam çete başıydı
![]()
neyse diyeceğim o ki,d.günüm olduğu içüün altın mı olur pırlanta mı yakut mu artık gönlünüzden ne koparsa bi kürk hediye etseniz bana,ağaların eline vurulmazmış :84:
sevgili ve sayın ablalarım; öncelikle selam eder ellerinizden öperim..bugün şu fani ömrümde tam 30 yılı devirmiş bulunuyorum.bunun 4-5 yılını kk da geçirdim daha gencecik fidanken geldim buralara..ah ne günlerdi,gençlik başka..o zaman buralar tarlaydı bağdı,böyle topikler yoğudubade daha portakalda vitamindi,parkon bakım topiklerinde dolanıyodu,office ve depresif bdv nin altını üstüne getiriyodu,hanm ablam çete başıydı
![]()
neyse diyeceğim o ki,d.günüm olduğu içüün altın mı olur pırlanta mı yakut mu artık gönlünüzden ne koparsa bi kürk hediye etseniz bana,ağaların eline vurulmazmış :84:
![]()
iyi ki doğdun kadoooo iyi ki doğdun kadooo
hayırlı yaşlar olsun balım
sağlıklı mutlu huzurlu ömürler nasip olsun inş.![]()
Kadiş param kalmadı fişek alcak
Sana Angaranın bağlarını hediye ediyom doğumgününde,telden onuda ekleyemedim.![]()
sağ ol balım ne ka romantiksin gözlerim yaşardı
hayatı tesbih yapmış sallıyormuşum isimli güzide eseri istiyorum ben bu gecelik![]()
Senin itin olsun o tesbih yapılan hayat
Napıyon ,doğumgünü kutlamaları nasıl geçti,çeyrekntaktımı seninki![]()
jelesec noldu kim kıydı sana![]()
Jelesek hoşgeldin nerdesin diyecektim ki gördüm
Sendemi grilendin
Uzun değildir banın inşallah
Jelesec'in psikolojisinide ben bozuyorum, kaderdaşın kadesa
Hmmmm ben o zaman k. kartı borç dökümümü, sağa sola olan borçları vs vs toplayayım munekadesaya devredeyim, herşeyi demiştim sende kabul ettin, şahidim var![]()
bunu ben alayım kargo ücreti alıcıya mı aituykucu kürk diye ağlıyor ona hediye edeceğim
![]()
mune kıydıne çektim munenin elinden bi Allah bilir bi ben
Oh olsun sana...
ah parkonum hep polemikten giriyorum aslında hiç sevmem polemiğiyok geldim buradayım diğer polemiğe kadar :))
Hiç sevmezmisin polemiği![]()
![]()
Kadiş param kalmadı fişek alcak
Sana Angaranın bağlarını hediye ediyom doğumgününde,telden onuda ekleyemedim.![]()
eğer çeyrek taksaydı yutturacaktım onu kararlıydım bu seferama gül alıp gelmiş bi de en sevdiğim pastadan almış hediyemi bi kaç gün önce almıştı zaten sağ olsun :)..oğluşlarımla birlikte kutladık işte
30 oldum beeee![]()