Bir geyik topiğim bile yok diye üzülüp süzülenler...

Mutlu ve güzel yaşlar kadesacığım :16:

Tamamdır , tehlikeli bölgeyi atlattın artık , en zoru 29 dan geçiştir :52:

Artık 30'lu yaşların tadını çıkar canım .:34:

çok teşekkür ederim,valla çok zor oldu Ausenciacım hatta hep 29 da kalayım dedim ama takvimler kabul etmedi :5:

Kadiiş ,parkon merhabaa:16: ya efet istiom işte istiom.Ben jelocandan daha püslüyüm hem:63: Mune duy sesimii:74: Alo alo buudayım Munee:3: Ben de istiyorum bu mapmavi kürkten.Hem benim ne zaman 5 kalbim olcik:ssz: O kaa yazıyorum yazıyorum ne kürk,ne kalp:50: Püslüyüm evet.Günde 3 kere oje değiştiriorum,çantada törpüsüz dolaşmıyorum.Dışarı çıkarken takı takıyorum ama vazgeçersem diye yanıma yedek de alıyorum.Aynam,rujum,cımbızım,allığım hep yanımda.Kuaförsüz yapamam.Takma saçımda vaa. Takma kippiklerim le yeldir yeldir gezer,buunumdaki hızmamla havamı basarım.Fotuklu ayakkabısız yere hiç basmam.Banu ALkan stili pımmak ucsuz hiç dolaşmam.Şimdi sen söyle ey MUNE bu bana revamı? Hiç böyle püslü üyeye kürksüz olul mu?:43:

ağla ağla kürk iste kalp iste :19: az çalışıyorsun demek ki biraz az gez de k.k.da yazı yaz artar kalbin :9: ohanda 3.kere ojemi değiştiriyorsun :53: yaşlanınca genç kalma isteği artarmış belirtilerde bunlar :1:

çok teşekkür ederim,valla çok zor oldu Ausenciacım hatta hep 29 da kalayım dedim ama takvimler kabul etmedi :5:

Abim öyleydi kadesa , uzun bir süre 30 diyememişti , hep derdim ona az kaldı yakında ikiz olacağız :9:

Şimdi onu 40 sendromu sardı , tam alıştı derken , yakındır yine ikizleşmemiz.

Abim öyleydi kadesa , uzun bir süre 30 diyememişti , hep derdim ona az kaldı yakında ikiz olacağız :9:

Şimdi onu 40 sendromu sardı , tam alıştı derken , yakındır yine ikizleşmemiz.

:9::9:

en güzeli 18 demek,nasıl da yakışıyor insanın ağzına :)

ama her yaşın ayrı bir güzelliği var orası kesin.Allah hayırlı ve sağlıklı ömürler versin hepimize.

mune kıydı:ssz: ne çektim munenin elinden bi Allah bilir bi ben:ssz:

ah parkonum hep polemikten giriyorum aslında hiç sevmem polemiği :1: yok geldim buradayım diğer polemiğe kadar :))

bak itiraf etmiş ben bozuyorum diye :25:
Polemiği hiç sevmediğini farkettim zati jelesekim:25:
Hep mune yüzünden dimi:25:

Ye beni abla:16:
Munenin yapay kürkü sen al,ben senin kadar süslü değilim,ben gerçek olanını istiyom zati:32:
Siz nerelerdesiniz bu arada:20:

Akıllı kadınları seviyorum yahu:51: bak nasıl çözmüş sistemi, haftalarca altta gri gri, online arkadaşlarıyla haber yollayan, boynu bükük mağdureler olmak istemiyorsanız dikkatli olun:ssz:

Hoşgeldiniz, topiktekiler size kucak açmadı mı:53: hepsini esefle kınıyorum:ssz:

teşekkür ederimm:16::16:
nasılsınız hanımlar?

İyiyim ablacım,pazar sendromu yaşıyorum:5:
Hiç sevmiyorum bu pazar günlerini:14:
Sen nasılsın

al benden de o kadar. neyse bana yarın tatil :27: yine de sevmiyorum Pazar günlerini, bir C.tesi veya Cuma 5'ten sonrası değil :60:

hayyalim gelmiş bugünün iyi haberi de o KK'da :16:

al benden de o kadar. neyse bana yarın tatil :27: yine de sevmiyorum Pazar günlerini, bir C.tesi veya Cuma 5'ten sonrası değil :60:

hayyalim gelmiş bugünün iyi haberi de o KK'da :16:
Ne güzel bir iş o öyle,pazartesi tatil ne güzel:51:
Beni de yanına aldırsana ofisim,çay yaparım gayfe yaparım:25:
Temizlik yapamam ama,onu kadiş yapar.:6:
Hayyal niye gitmişti ki,gelmesine sevindim.
teşekkür ederimm:16::16:
nasılsınız hanımlar?
Ben iyiyim ,sen nasılsın?
Buranın yoğun saatlerde gelirsen seninkede ilgileniriz canım:27:
Sevgi ablacım çok teşekkürler :16:

PARKON! kızam ben bu sıkıcı pazar gününde temizlik yaptım bunalmaya vakit bulamadım :14:
KADESA!!!!bana ünlem fırlattırma,kötü anılarım var:27:
Ne temizliği kızaaam,bir düşünce tavası fırlattırıp hepsini ous a yaptırmışındır sen:51:

KADESA!!!!bana ünlem fırlattırma,kötü anılarım var:27:
Ne temizliği kızaaam,bir düşünce tavası fırlattırıp hepsini ous a yaptırmışındır sen:51:

PARKON!!!! :60:

Nevoşum teşekkürler canım,evet bir ikiz anası olarak burcum da ikizler :32:

not:herkeşler başarıyo da ben neden toplu alıntı yapamıyorum acaba :26:

Aynı benim gibi:29:
Neden canım alıntı ile cevap yazan yerin yanında bir kutu var orayı tek tek işaretliyor sonra konuya cevap ver deyince oluyor:29:

Aynı benim gibi:29:
Neden canım alıntı ile cevap yazan yerin yanında bir kutu var orayı tek tek işaretliyor sonra konuya cevap ver deyince oluyor:29:

alıntı 1

alıntı 2

Doğum günün kutlu olsun:16:
Sende ikizler burcusun demek:29:

alıntı 3 oldu mu acaba :27:

Back
X