Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kadişim KAdişim dün doğumgününmüş.Şimdi gördüm.Çok mutlu,hep huzurlu,sapsağlıklı ve bolca şanslı ve paralı bir ömrün olsun güzel kardeşimEki Görüntüle 720824
Mutlu ve güzel yaşlar kadesacığım
Tamamdır , tehlikeli bölgeyi atlattın artık , en zoru 29 dan geçiştir
Artık 30'lu yaşların tadını çıkar canım .![]()
Kadiiş ,parkon merhabaaya efet istiom işte istiom.Ben jelocandan daha püslüyüm hem
Mune duy sesimii
Alo alo buudayım Munee
Ben de istiyorum bu mapmavi kürkten.Hem benim ne zaman 5 kalbim olcik
O kaa yazıyorum yazıyorum ne kürk,ne kalp
Püslüyüm evet.Günde 3 kere oje değiştiriorum,çantada törpüsüz dolaşmıyorum.Dışarı çıkarken takı takıyorum ama vazgeçersem diye yanıma yedek de alıyorum.Aynam,rujum,cımbızım,allığım hep yanımda.Kuaförsüz yapamam.Takma saçımda vaa. Takma kippiklerim le yeldir yeldir gezer,buunumdaki hızmamla havamı basarım.Fotuklu ayakkabısız yere hiç basmam.Banu ALkan stili pımmak ucsuz hiç dolaşmam.Şimdi sen söyle ey MUNE bu bana revamı? Hiç böyle püslü üyeye kürksüz olul mu?
![]()
canım ablacım çok teşekkür ederim![]()
çok teşekkür ederim,valla çok zor oldu Ausenciacım hatta hep 29 da kalayım dedim ama takvimler kabul etmedi![]()
KADESECİM doğum günün kutlu olsun canım nice güzel senelere![]()
Abim öyleydi kadesa , uzun bir süre 30 diyememişti , hep derdim ona az kaldı yakında ikiz olacağız
Şimdi onu 40 sendromu sardı , tam alıştı derken , yakındır yine ikizleşmemiz.
Polemiği hiç sevmediğini farkettim zati jelesekimmune kıydıne çektim munenin elinden bi Allah bilir bi ben
ah parkonum hep polemikten giriyorum aslında hiç sevmem polemiğiyok geldim buradayım diğer polemiğe kadar :))
bak itiraf etmiş ben bozuyorum diye![]()
Seni yirim ben![]()
Polemiği hiç sevmediğini farkettim zati jelesekim
Hep mune yüzünden dimi
Ye beni abla
Munenin yapay kürkü sen al,ben senin kadar süslü değilim,ben gerçek olanını istiyom zati
Siz nerelerdesiniz bu arada![]()
merhaba parkon nasılsın canım
Akıllı kadınları seviyorum yahubak nasıl çözmüş sistemi, haftalarca altta gri gri, online arkadaşlarıyla haber yollayan, boynu bükük mağdureler olmak istemiyorsanız dikkatli olun
Hoşgeldiniz, topiktekiler size kucak açmadı mıhepsini esefle kınıyorum
İyiyim ablacım,pazar sendromu yaşıyorum
Hiç sevmiyorum bu pazar günlerini
Sen nasılsın
kadişşşşş doğum günün kutlu olsun canım sağlıklı uzun ömürler versin rabbim![]()
Ne güzel bir iş o öyle,pazartesi tatil ne güzelal benden de o kadar. neyse bana yarın tatilyine de sevmiyorum Pazar günlerini, bir C.tesi veya Cuma 5'ten sonrası değil
hayyalim gelmiş bugünün iyi haberi de o KK'da![]()
Ben iyiyim ,sen nasılsın?teşekkür ederimm
nasılsınız hanımlar?
KADESA!!!!bana ünlem fırlattırma,kötü anılarım varSevgi ablacım çok teşekkürler
PARKON! kızam ben bu sıkıcı pazar gününde temizlik yaptım bunalmaya vakit bulamadım![]()
canımmm teşekkürler![]()
KADESA!!!!bana ünlem fırlattırma,kötü anılarım var
Ne temizliği kızaaam,bir düşünce tavası fırlattırıp hepsini ous a yaptırmışındır sen![]()
PARKON!!!!
Nevoşum teşekkürler canım,evet bir ikiz anası olarak burcum da ikizler
not:herkeşler başarıyo da ben neden toplu alıntı yapamıyorum acaba :26:
Aynı benim gibi
Neden canım alıntı ile cevap yazan yerin yanında bir kutu var orayı tek tek işaretliyor sonra konuya cevap ver deyince oluyor![]()
PARKON!!!!
Nevoşum teşekkürler canım,evet bir ikiz anası olarak burcum da ikizler
alıntı 2
not:herkeşler başarıyo da ben neden toplu alıntı yapamıyorum acaba :26:
Doğum günün kutlu olsun
Sende ikizler burcusun demek![]()