Bir geyik topiğim bile yok diye üzülüp süzülenler...

yok. gerçekten bu rahatsızlık. ama anlatamıyorıuz:
illa koluna dokunmayacaktı diyor.
koluna dokundu,pislik oldu sohbet etti kötü kadın oldu. okudukça delireceğim bende:9:

yok. gerçekten bu rahatsızlık. ama anlatamıyorıuz:
illa koluna dokunmayacaktı diyor.
koluna dokundu,pislik oldu sohbet etti kötü kadın oldu. okudukça delireceğim bende:9:

kız da özür dilemiş yazık nasıl tırstıysa. ah o kız ben olacaktım dedim okuyunca :27:

sen istanbula mı geliyorsun woawww istanbul şenlenecek desene :16:

kız da özür dilemiş yazık nasıl tırstıysa. ah o kız ben olacaktım dedim okuyunca :27:

sen istanbula mı geliyorsun woawww istanbul şenlenecek desene :16:
napsın kız. kendini savunsa,hocası belki takacak,derslerinde sorun yaşayacak ,çünkü hocanın kızarkadaşı kız diye mecburen alttan almıştır.
evet .geliyorummmm.şenlendireyim 7 tepelimi. sendemi istanbulda mısın?

Son düzenleme:
Benim son yorumlarıma bak siyasetle ilgili olmayana ama anlarsın , sadece onlarla kalma önce ki konulara da bir göz gezdir .
Ve son olayda ki uyardığı kızın benim olduğunu düşün :10:

napsın kız. kendini savunsa,hocası belki takacak,derslerinde sorun yaşayacak ,çünkü hocanın kızarkadaşı kız diye mecburen alttan almıştır.
evet .geliyorummmm.şenlendireyim 7 tepelimi. sendemi istanbulda mısın?

ya bir süre daha istanbuldayım :D gerçekten üzüldüm kıza, bu üyenin kaçıncı terslemesi bu insanları, birgün sert birine çatacak ama hayırlısı:27:

Benim son yorumlarıma bak siyasetle ilgili olmayana ama anlarsın , sadece onlarla kalma önce ki konulara da bir göz gezdir .
Ve son olayda ki uyardığı kızın benim olduğunu düşün :10:

:60: allah iyiliğini versin Tari :27:

Seyyahhhhhh sesime gel.
Yakında bayramda yok çürürsün mapushanede:43:

Handan abla nerelerdesin, yakalayamıyorum seni, birşey söylemem lazım :26:

seyyah hatun o açtığın konuya yorum yapparsam banlanma ihtimalim çook yüksek yapmazsam içimde birikecek sonra patlıycam napsam ki :27:

sal gitsin be
banımızın da bi şanı olsun
milletin yuvalarını yıkarken aldıklarımızdan farkı olsun

günaydınlar. mutlu sabahlar..

Kim antalyada ? Benim en yakın arkadaşım antalyalı ve orada yaşıyor, sokak sokak bilirim antalyayı ve çok severim ama şimdi mevsimi değil, nisan da ve ekimde seviyorum ben orayı şurup gibi oluyor :31:

yav insan dayanamıyor ki ama
girmeyeyim diyorum okumayayım diyorum
ah bi de kafama anlat
sıktılar artık defolup gitseler

Son düzenleme:
Back
X