- 20 Mart 2008
- 141.973
- 213.956
- 1.423
- 60
Ya Mune yaaa bütün kürkleri o almak istiyu.:95: Zaten 3 kürkü var.Maviyi de o alacakmışyani öötmenim olmaz öle.
3 değil 4 tane var bunuda alırsam 5 olacakkkk

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya Mune yaaa bütün kürkleri o almak istiyu.:95: Zaten 3 kürkü var.Maviyi de o alacakmışyani öötmenim olmaz öle.
Rekor bende ama ne haberrMaşallah oğlunada benim kızımda 89 doğumlu, güzel, alımlı,uzun boyluuu
Hiççç heveslenme mune kimselere vermez kürkü
![]()
3 değil 4 tane var bunuda alırsam 5 olacakkkk![]()
Ay benim jeleğim doğru söylüoo,sürüden gaçtım ,gurtlar gapacak beni...Gözün doysun emi keleş. he emi![]()
Ay benim jeleğim doğru söylüoo,sürüden gaçtım ,gurtlar gapacak beni...Gözün doysun emi keleş. he emi![]()
Allah bağışlasın keleşim.Mutlaka öyledir.Şansları da güzel olsun inşallah.Vermesin zaten boşvirrKAlmadık onun kürküne di mi
(anında da satarız
) Çalışır kendi bileğimin ve pımmaklarımın gücüyle alırım o kürklerimi ben
![]()
Doydumu bilememmfazla kürk göz çıkartmazz
Amin rabbim hepimizin evlatlarını bağışlasın,bahtları güzel olsun iyi insanlarla karşılıaştırsın inşallah ..
Vermezz kürkleriiiii fırçayı attı gitti nasılsaa![]()
Ay n'oluyor burada, koca koca kadınlar kürk için kavga ediyor
Yaşlı kadınların çekişmesi de fena oluyor
Şimdi çıkmam lazım, gelince alacağım ifadenizi.
İkinci elebaşı jelesec de geldiiiben demiyorum bunu ona göree nld diyor
![]()
Ay n'oluyor burada, koca koca kadınlar kürk için kavga ediyor
Yaşlı kadınların çekişmesi de fena oluyor
Şimdi çıkmam lazım, gelince alacağım ifadenizi.
Yok yaşlı dememiş.Daha da beteri...Koca koca kadınlar demiş !!!Havada bulut,sen beni unut sayın editörüm
Akşama yoğum.Hoş ''varım ve evdeyim'' desem şaşardın de mi
![]()
Görümceciğimin d.günü kutlaması var.Şimdi güzelleşmek üzere aranızdan ayrılıyorum.Parkon um,Kadişim yoktunuz bugün.Saha benle Keleşime kaldıBol sohbet ettik.Kendi adıma memnunum
Selamlar sevgiler...
![]()
ben daha neler diyomhatta bi dost bile neler diyo ama sen farkında değilsin
![]()
Doydumu bilememmfazla kürk göz çıkartmazz
Amin rabbim hepimizin evlatlarını bağışlasın,bahtları güzel olsun iyi insanlarla karşılıaştırsın inşallah ..
Vermezz kürkleriiiii fırçayı attı gitti nasılsaa![]()
Yok yaşlı dememiş.Daha da beteri...Koca koca kadınlar demiş !!!Havada bulut,sen beni unut sayın editörüm
Akşama yoğum.Hoş ''varım ve evdeyim'' desem şaşardın de mi
![]()
Görümceciğimin d.günü kutlaması var.Şimdi güzelleşmek üzere aranızdan ayrılıyorum.Parkon um,Kadişim yoktunuz bugün.Saha benle Keleşime kaldıBol sohbet ettik.Kendi adıma memnunum
Selamlar sevgiler...
![]()
Koca kadın çok mu zoruna gittiöyle orayı burayı yaptırmakla çıtır olunmuyor yaş kaç senin
![]()
yakında yazacak sahan kalmayacak haberin ola arkada çeteyi dolduruyorum sattı bizi diye![]()
Mutsuz pıtırcık![]()
ogltkn hanım, şimdi biz nldglp hanım sosyalleşsin, sitede başka topiklerinde varlığını bilsin istedik, kendimiz için değil, sırf nldglp hanımın sosyalleşmesi adına, topluma kazandırma çabası içine girdiğimizden, burada yazmasına olumlu baktık
Yalansa yalan deyin hanımlaryok yani yaş kavgasını yapan siz değil misiniz? Ben senden büyüğüm, yok ben büyüğüm diye kavga ediyordunuz, yazdıklarınız burada işte, topiği okuyan görür, ben koca koca yaşlı kadınlar deyince mi gücünüze gitti
Tamam anladım ikinizde bizden yaşlısınızsen gez nldglp hanım, gez bakalım, eve döndüğünde pc bile açamadan işaret gelir:
Anam anam anam, bir çetenin çatırdaması, bağırlarından kopana laf sokma, çok hararetli bir tartışma çıkar bu yorum sonrası, ben topiğin yedek anahtarını saksının altına koyup gideyim, kavgayı görürsem şahit yazdırırlar![]()
artık neyi nereye yazacağımı şaşırdım..kk ya noldu neden gitti site konumuz da kapanmış..
her yer savaş alanı gibi bu zulme biri dur desin artık ya!