Bir geyik topiğim bile yok diye üzülüp süzülenler...

:17:
Ben senin yaptığın kibleri hep gizli tuttum, kadesa'yı, elmayra'yı sayende banlamıştım, upsss ağzımdan kaçtı:37:

Yok bu sene girmedi, seneye girecek İnşaallah, malum çocuk gelişimi okuyor, dört yıllığı kazanmam gerekiyor diyor, bakalım Allah hayırlısını versin, hemen kazanamazssan psikolojini bozma diye telkin ediyorum ama çok heyecanlı bir kız, ne olacak bilmiyorum bu kadar heyecanla:ssz:

:30:Elmy beni pıçaklayacak:30:
Kadişi siper ederim bende:28:

Hayırlısı olsun hakkınızda, sakın panik yapmasın, ilk sene olacak diye birşey yok nasılsa.
Doğal sakinleştirici çaylardan içirsen doktora sorup,biraz rahatlar belki.
Vitamin almayıda ihmal etmesin.

eLmayRa, parkon neler diyor neler, siz beni çekiştiriyormuşsunuz, topikte yazamadıklarını özelden anlattı:51:Banla hepsini dedi, bayrama kadar gün yüzü görmesinler dedi:ssz:Olmaz dedim ama psikolojik baskı yapıyor:43:
Abla benden duymuş olma ama senin ayağını kaydiracakmis. Destek olmadım diye iftira attı zahir :)

Abla benden duymuş olma ama senin ayağını kaydiracakmis. Destek olmadım diye iftira attı zahir :)

Aboooooo kürkte kürk illede mavi kürk demesinden anlamam lazımdı, kimbilir neler anlatıyor sizlere:ssz:
Bana da sizin hakkınızda çok şeyler söyledi, ahh kardeşim uzak durun, mikser gibi hatun bu parkon:51:

Sırtımdan yedim picagi :)

bende diyorum sırtımda ki bu acı ne, meğer bıçak yarasıymış :27: bence asıl banlanacak üye kişisi parkondur sayın yargıç, hep çekiştirdi, koşun kavga var dedi, o gaza getirdi bizi :27: mune için de bişiler demişti de unuttum şimdi, ne demişti kankam destek ver helpppppp :27:

Parkon bes i bir yerde yapmis . En basa da beni yazmis. Pazartesi goruselim Parkon. :32:

Teker teker gelin:5:
Ben bişey demedim, Mune bana ajanlık yaparsam eski kürkünü vercekmiş, öle didi.:17:

Ben kendimimi pıçaklasam:43:

Aboooooo kürkte kürk illede mavi kürk demesinden anlamam lazımdı, kimbilir neler anlatıyor sizlere:ssz:
Bana da sizin hakkınızda çok şeyler söyledi, ahh kardeşim uzak durun, mikser gibi hatun bu parkon:51:

Yakalandım patron:ssz:
Ben en iyisi darbe yapmayı deneyeyim:51:

nerdeyse kürkün ölçüsüne kadar vermişti :27: bizi kendine rakip gördü ortadan kaldıracaktı demek ki :27: :60:

O bir suikastçi mi diyorsun:37: suikastlerini klasik bir yöntem olan bıçakla yapıyor sanırım, geçen gün elinde bıçak görmüştüm bana da doğru geliyordu ama kötüye yormamıştım, bundan sonra parkon ve bıçak bir arada olursa görmezden gelir bulunduğum ortamdan sıvışırım:ssz:

doğrudur bana da geldi öyle bir duyum, artık günahı boynuna dedikoduyu sevmeyen üyeleriz neticede :27:

Ben de söyleyenlerin yalancısıyim:1:

İkili oynamış :)
Teker teker gelin:5:
Ben bişey demedim, Mune bana ajanlık yaparsam eski kürkünü vercekmiş, öle didi.:17:

Ben kendimimi pıçaklasam:43:

Kuziiiiiim hepimiz stajimizi bdvde yaptık :) harakiri yap :)

nerdeyse kürkün ölçüsüne kadar vermişti :27: bizi kendine rakip gördü ortadan kaldıracaktı demek ki :27: :60:

Bana uyar senin mavi kurk, beden olcum tam seninki gibi Mune diye birseyler diyordu hep.

Yakalandım patron:ssz:
Ben en iyisi darbe yapmayı deneyeyim:51:

Bence onu da deneme. :51: Mune banla sunu bak darbe marbe neler diyor. :52:

Son düzenleme:
O bir suikastçi mi diyorsun:37: suikastlerini klasik bir yöntem olan bıçakla yapıyor sanırım, geçen gün elinde bıçak görmüştüm bana da doğru geliyordu ama kötüye yormamıştım, bundan sonra parkon ve bıçak bir arada olursa görmezden gelir bulunduğum ortamdan sıvışırım:ssz:

bıçağı gördüğümüz sürece sorun yok, asıl mesele bıçağı görmediğimiz zaman :27: o zaman bir bakıyoruz ki pıçak sırtta, kürk parkonda :27:

bıçağı gördüğümüz sürece sorun yok, asıl mesele bıçağı görmediğimiz zaman :27: o zaman bir bakıyoruz ki pıçak sırtta, kürk parkonda :27:

BDV ye gidip fake konular aciyoruz. Mune onlarla ugrasirken mavi kurku arada aliriz. Pakronu da BDV kenarlarinda birakiriz. :)

Son düzenleme:
Mune sen inanma bu arkadaşlara,tanımam zati hiçbirini.:24:
Hiç mikserlik yaparmıyım ben:21:
Birkere elmynen ofis yılların üyesi, ben onlarla nasıl uğraşayım:5:
Çıtır, çıtır yerler beni:14:parçamı bırakmazlar valla:14:

Koruma talep ediyorum:kkk:
Nerde bu devlet:72:
İmdaaaaatttt, kadiş nerdesin:10:

Mune sen inanma bu arkadaşlara,tanımam zati hiçbirini.:24:
Hiç mikserlik yaparmıyım ben:21:
Birkere elmynen ofis yılların üyesi, ben onlarla nasıl uğraşayım:5:
Çıtır, çıtır yerler beni:14:parçamı bırakmazlar valla:14: