Bir geyik topiğim bile yok diye üzülüp süzülenler...

Günaydın bayanlar,
Kadesayla görüştüm şimdi,:emir_bebek::emir_bebek:hamileymiş,bebeğin kalp atışlarınıda görmüşler.:32:
Biraz lekelenmesi varmış,tedbir amaçlı bu gece hasatnede kalacakmış.
Hepinize çok selamı var.:3:

parkonum nasıl sevindim anlatamam :16: çok şükür kadişim aldı hayırlı haberleri, inşallah allahım tamamına erdirsin miniğimiz sağlıkla gelsin :16:

Günaydın bayanlar,
Kadesayla görüştüm şimdi,:emir_bebek::emir_bebek:hamileymiş,bebeğin kalp atışlarınıda görmüşler.:32:

Allahım yarabbim yaaa maşallah maşallah. Nasıl strese soktular kıza yaa.

Günaydın bayanlar,

Günaydınlar parkon ve ahali :3:

Çok sevindim :16: Rabbim hayırlısı ile kucağına almayı da nasip etsin .

Minik kadesa diyesim geldi , kız mı acep :6: Çok nazlı çıktı , bir türlü varlığını belli etmek istemedi :31:

Bizden de ona selamlar :38:

Ayyy cok sevindim ya
Dedim ama ona cok acele etti, minik de daha fazla uzmeden gosterdi nihayet kendini :)
Benim oglumun kalp atislari 5. haftada gorulmustu
ama kiziminki 9. haftadaydi :)

Lekelenmesi de bebegin yerlesmesine isarettir

Hayirlisiyla gelsin bakalim kucuk kadesa ;)

Son düzenleme:
Günaydın bayanlar,

Nihayet nazlı bebiş gösterdi kendini :32:

Allah tamamına erdirir inşallah...

Günaydın bayanlar,
ay. güzel haber bu. Alah tamamına erdirsin. sağlıkla kucağına alsın bebeğini..

Kızlar bende çok sevindim ,yarın gelir detaylıca konuşuruz inşallah.
Bencede bu kız çok nazlandı,kesin bir prenses.:ssz:

Günaydın bayanlar,

Kadesa gözün aydın canım
Allah kucağına almayı da nasip etsin insallah

kadesa merakla baktım yazdın mı diye, parkon vermiş haberi. çok sevindim, muizelere inancım arttı. güzel haberler sürsün hep böyle. sağlıkla gelsin bebeğin.

Günaydın bayanlar,

Günlerdir okuduğum en güzel haber bu:16:
Hayırlısıyla tamamına ersin inşaallah:nazar::nazar::nazar:
Selam söyle, fasulyesine iyi baksın:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Günaydın bayanlar,

Çok güzel bir haber bu sonunda kadişinde içi rahatladı :21::21: sağlıcakla kocağına alır inşallah bebeiğinide :emir_bebek::emir_bebek: :nazar::nazar: sende çok selamsöyle kadişime kendine yeğenşme iyi baksın :38: :3:

kızlar merhaba,ben geldim :)

hepinizin yorumlarını okudum çok ama çok teşekkrüler Allah hepinizden binlerce kez razı olsun.

bebeği gördük şükür kalp atışını bile dinledik..kesede de sorun yok bebeğimizde çok iyi Maaşallah.1 gün hastanede kaldım şimdi evimdeyim şükür.

eğer bu bir kızçe ise kesin çok nazlı olacak zeynep diren hanım :) (adı bu olacak tabii kız ise ve sağlıkla kucağımıza alırsak :))

hepinizin yorumlarını okudum çok ama çok teşekkrüler Allah hepinizden binlerce kez razı olsun.

bebeği gördük şükür kalp atışını bile dinledik..kesede de sorun yok bebeğimizde çok iyi Maaşallah.1 gün hastanede kaldım şimdi evimdeyim şükür.

eğer bu bir kızçe ise kesin çok nazlı olacak zeynep diren hanım :) (adı bu olacak tabii kız ise ve sağlıkla kucağımıza alırsak :))

Kiz o kizzz
Benim kizim gibi nazli olacak :)

Hatta kizima hamileyken esim adi Naz olsun ben onu Nazom diye severim dedi .
Ben de karnimda bu kadar nazli dogunca nasil olacak kimbilir dedim de
istememistim :)))

kadişim nasıl mutlu olduk çok şükür rahatladı senin de için. içime doğan şeyi söyleyeyim bence Zeynep hanım geliyor gibi :16: isim şahane olmuş, allahım hayırlısıyla kucağına aldırsın minik Zeynebimizi :16:

Kiz o kizzz
Benim kizim gibi nazli olacak :)

Hatta kizima hamileyken esim adi Naz olsun ben onu Nazom diye severim dedi .
Ben de karnimda bu kadar nazli dogunca nasil olacak kimbilir dedim de
istememistim :)))

canım annem de aynı şeyi söyledi biliyomusun kız olursa ya naz ya nazlı koyalım diyor :) aman sağlıklı olsunda bunca olaydan sonra o yeter bana.

kadişim nasıl mutlu olduk çok şükür rahatladı senin de için. içime doğan şeyi söyleyeyim bence Zeynep hanım geliyor gibi :16: isim şahane olmuş, allahım hayırlısıyla kucağına aldırsın minik Zeynebimizi :16:

canlarım hep destek oldunuz bana hepinizin çok sağ olun.hep zeynep simini çok sevmişimdir eskiden beri aslında zeynep melek olacak derdim hep ama diren koymak istedim son olaylardan sonra ama belkide erkek olur tabii :) gerçi onada isim buldum alternatif çok bende :27:

kadesa hayırlı olsun canım çok sveindim senin adına. şaşırdımda niyeyse :9: Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah... :16:

Back
X