- 1 Mart 2013
- 17.211
- 319
- 198
attırcam attırcam bıkere attrmıstım int cafede salak adam orjınalını yuklememıs![]()
Hııı ondan yapıyo da olablir sürekli kapanması normal değil sinir hastası eder insanı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
attırcam attırcam bıkere attrmıstım int cafede salak adam orjınalını yuklememıs![]()
yağmur yağmasını havanın serın olmasını okadar cok özledımkı hasret kaldımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmHııı ondan yapıyo da olablir sürekli kapanması normal değil sinir hastası eder insanı
yağmur yağmasını havanın serın olmasını okadar cok özledımkı hasret kaldımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm![]()
Yağmur mu yağıyo yoksatabii sen buraları bırakıp gidersen cehennemin göbeğine :101:
Dahaa çoook özlersn![]()
....tamam olur![]()
ygmur yagıyo ama benım saclarımın arasında asagıyaeksen kaysada ora buraya bura oraya gecse
DDDDDD
![]()
kalbim ağrıyurbilindik mevzular
![]()
Topiği ayakta tutmaya çalışan vefakar Hanım,
enler yapılırsa seni kraliçe ilan edeceğim, kadesa'ya parkon'a en men yok![]()
benden kraliçe olmaz zaten prenses falan olur belki
abla parkonu bilmem ama sen bana kıyamazsın değil mi? parkona kıy zaten
![]()
Mikser gibisin, 2 dakika evvel parkonum canım benim demiyor muydun sen? Ne çabuk harcadın hatunu![]()
yüzüne karşı öyle canım cicim balım derim arkasından atarım böyle
en miksere aday olmak istiyorum bu sene![]()
Ne çekiyorum ben bundan anla Mune.Mikser gibisin, 2 dakika evvel parkonum canım benim demiyor muydun sen? Ne çabuk harcadın hatunu![]()
benden kraliçe olmaz zaten prenses falan olur belki
abla parkonu bilmem ama sen bana kıyamazsın değil mi? parkona kıy zaten
![]()
Ne çekiyorum ben bundan anla Mune.
Artık beni enlerde EN MASUM üye ilan edersin demi.
Parkona kıyamaz müdürüm
Öbür topikte feci geyik yapasım var ya,daha keyifli oluyo sanki orası:18:
Yaparsan ban olur, yapmazsan için şişer![]()
Yaparsan ban olur, yapmazsan için şişer![]()