Bir geyik topiğim bile yok diye üzülüp süzülenler...

Topiği ayakta tutmaya çalışan vefakar Hanım,
enler yapılırsa seni kraliçe ilan edeceğim, kadesa'ya parkon'a en men yok:51:

Müdürüm hem kraliçe yap beni hemde onur üyesi olurmu,gözüm yükseklerde artık :32::32: kimse tutmasın beni :15: kadişle parkunu en men yapma sakın :27::27: geleceğimi kıskanıyorlar

benden kraliçe olmaz zaten prenses falan olur belki :21:

abla parkonu bilmem ama sen bana kıyamazsın değil mi:1:? parkona kıy zaten :47:

Ahanda hemen sattı parkunuu hemende kıy diyooonn :52::52:

Ne çekiyorum ben bundan anla Mune.:5:
Artık beni enlerde EN MASUM üye ilan edersin demi.:14:

Parkona kıyamaz müdürüm:emir_bebek:
Öbür topikte feci geyik yapasım var ya,daha keyifli oluyo sanki orası:18:

Parkunum kadiş sattı senş hemen tikkatli olll :27::27:

günaydın :)

sabahın köründe kalktım uyuyamadım..

kızlar kk ya nolmuş böyle,ziyartçiler yok olmuş,beğeniler ortada bi garip olmuş ,kimin ne yazdığı belli ama hangi konuya yazdığı belli değil..hiç hoşlanmadım:19:

günaydın :)

sabahın köründe kalktım uyuyamadım..

kızlar kk ya nolmuş böyle,ziyartçiler yok olmuş,beğeniler ortada bi garip olmuş ,kimin ne yazdığı belli ama hangi konuya yazdığı belli değil..hiç hoşlanmadım:19:

Günaydın kadişcim :3: naslsın canım nasıl geçiyor bir sorun yoktur marım yeğenimiz nasıl :nazar::nazar: bende forum takipte yazdığım mesajlar yok gözükmüyor :ssz:

Günaydın kadişcim :3: naslsın canım nasıl geçiyor bir sorun yoktur marım yeğenimiz nasıl :nazar::nazar: bende forum takipte yazdığım mesajlar yok gözükmüyor :ssz:

iyiyim ablacım sağ olasın,sen nasılsın?..şu anda bi sorun yok bakalım 2 hafta sonra ikili testimiz var,cinsiyetini de öğrenecekmişiz İnşallah sorun çıkmaz..

aynen,bende de gözükmüyor çok karışık olmuş.

iyiyim ablacım sağ olasın,sen nasılsın?..şu anda bi sorun yok bakalım 2 hafta sonra ikili testimiz var,cinsiyetini de öğrenecekmişiz İnşallah sorun çıkmaz..

aynen,bende de gözükmüyor çok karışık olmuş.

Bende iyiyim canım sağol,hadi bakalım sağlıklı olsun yeğenimiz :nazar: ben kız olacak diyorum kadişcim içime doğuyor çünkü :34:
Düzelir herhalde ingilizce tyazılar çıkıyor orada

Ne olmuş be ya,bdv yi bulamıyorum:27:
Bizi bdv den kovdular mı yoksam.:6:
Muneeeeeeee,yetiş diycem şimdi,ancak akşama gelir.

Hepiniz hoş gelmişiniz tatilciler,bana ne getirdiniz:23:

hepimiz aynı konuya yazar gibi olmuşuz. forumplay bilmem ne.:27:
her ne karın ağrısıysa işte:1:

özel msjlarda uçmuş,melekyavruma özel msj attım o zaman fark ettim..msjlar duruyo ama kimin attığı belli değil :9:

tariğğğ sende görünmüyosun :3:

Back
X