Bir geyik topiğim bile yok diye üzülüp süzülenler...

anneeem bizim masum elmayramız gitmiş yerine koğuş ağası gelmiş :27:

azıcık daha çıkmasaydın kızımın adını elmayra koyacaktım seni yad etmek için :14:

en son muneye msj attım elmayra hala banlı unutuldu mu acaba diye :9:

Hic sorma cümlelerim fln sertleşti :) Saat 23te acmadılar biliyomusun :) 5 dk beklediler .D Bir ay bekledim o beş dkka gecmedi :)

yok lavantalayıp salon büfesinde saklayacam pıtırcığımı :27: bak bundan Saw 78'i çekebiliriz nıhahaha :27:

parkunun da ceza puanı az diyollaa, onu da yollayabiliriz önden :27:

Onda bu cene varken kesin 70 puanı vardır olmaz o iş :)

Hic sorma cümlelerim fln sertleşti :) Saat 23te acmadılar biliyomusun :) 5 dk beklediler .D Bir ay bekledim o beş dkka gecmedi :)

kıyamam sana bi daha sakin yaz kavga döğüş yoluşma yok azıcık pıtırcık gibi ol oh miss :21:

yok lavantalayıp salon büfesinde saklayacam pıtırcığımı :27: bak bundan Saw 78'i çekebiliriz nıhahaha :27:

parkon dayanamaz ya yazık ölür oralarda onun cezası neyse ben çekerim sevap kazanırım hiç olmazsa:9:

Senlen benim sabıkamız daha az önce bizi yollarlar, şu don yorumundan sonra beni de mapısa atabilirler, tırs tırs tırs :26:

burası da güzelmiş, selam olsun herkese

13. msjda burayı nasıl buldun bakalım
kıyamam sana bi daha sakin yaz kavga döğüş yoluşma yok azıcık pıtırcık gibi ol oh miss :21:

parkon dayanamaz ya yazık ölür oralarda onun cezası neyse ben çekerim sevap kazanırım hiç olmazsa:9:

Söz cok uslu olucaaaam yaslandım zaten artıkk

Pitircik denizde , pitirisko yuzmede. Parkon office kadesa elmyra abla hanim, egem , mune teyze sizin yerinizede yuzecegim muck muck :D

günaydın herkese.....
agek.jpg

bu arada bahsettiğiniz kişiyse ,bende aynı fikirdeyim. onun bir kesime olan düşmanlığınında farkındayım. o kesimden birinin kızı olarakta feci kızıyoorum

ablacım senin gibi düşünen çook insan var ama uğraşmaya gerek yok :34:

ohhh hatuna bak sen,akşam gel hesaplaşalım :4:

Yeter artık diyorsun bir noktada ama sesiz de kalamıyorum artık kadiş yaa :ssz:

bu arada bahsettiğiniz kişiyse ,bende aynı fikirdeyim. onun bir kesime olan düşmanlığınında farkındayım. o kesimden birinin kızı olarakta feci kızıyoorum

Okimm evettt katılıyorum sana,

Back
X