Bir geyik topiğim bile yok diye üzülüp süzülenler...

kızlar sizinle bi sırrımı paylaşcam ama güleni dalga geçeni kiblerim :ssz:

ben yabancı şarkı dinlyemiyorum,dilini anlamadığım şeyi dinleyemiyorum hatta dinleyebildiğim tek yanbancı şarkı çook eskilerden averamu hatırladınız mı :60:

ben yabancı şarkı dinlyemiyorum,dilini anlamadığım şeyi dinleyemiyorum hatta dinleyebildiğim tek yanbancı şarkı çook eskilerden averamu hatırladınız mı :60:

:60: söyleme bunu bir yerde yaşın ortaya çıkar kadiş :60:

ben neden tweety gibi gülemedim yaaaa :14:

:1:
Averamu yu anlıyor musun? :27:

Bende lyric lerine bakıyorum az biraz çözüyorum :27:

Son düzenleme:

kadesa,
yavrucum keşke sırrını burada paylaşmasaydın, yaşından bile dem vurmuşlar, alay etmişler senle yazıkkkk:ssz: halbuki sen benden gençsin, en ihtiyarınız olarak ben bile pitbull, adele, inna, rihanna dinlerken senin dinlememen cıks cıks cıks:51:

Bende sırrımı paylaşayım, itiraf ediyorum yabancı şarkı düşkünüyüm özellikle hareketli parçalara bayılırım:ssz:

gül sen güll:ssz:

:60: söyleme bunu bir yerde yaşın ortaya çıkar kadiş :60:

ben neden tweety gibi gülemedim yaaaa :14:

18 yaşındayım daha tazeciğim :27:

:1:
Averamu yu anlıyor musun? :27:

Bende lyric lerine bakıyorum az biraz çözüyorum :27:

onu tabii anlıyorum bizm köknimiz hindistana dayanıyo :9: çocukluğumun şarkısı ah ah :32:

kadesa,
yavrucum keşke sırrını burada paylaşmasaydın, yaşından bile dem vurmuşlar, alay etmişler senle yazıkkkk:ssz: halbuki sen benden gençsin, en ihtiyarınız olarak ben bile pitbull, adele, inna, rihanna dinlerken senin dinlememen cıks cıks cıks:51:

Bende sırrımı paylaşayım, itiraf ediyorum yabancı şarkı düşkünüyüm özellikle hareketli parçalara bayılırım:ssz:

ah ablacım ah arkadaş dedik sır verdik güya,hepsi dalga geçmiş hele depresif bi de eziklemiş beni sildim hepsini,engelledim bi de :32:

Back
X