Bir geyik topiğim bile yok diye üzülüp süzülenler...

Mune yakacak birazdan burayı sıvışayım hemen :10::10:

Mersi hayatım :34: mesajlar fazla eeee yaşta kemale erdi artık bende :28: bir güzellik yapar demi müdürümde

yapar yapar merak etme abla. emekli eder seni siteden:9: kürk tek kişilikse hele abboowwww yandık :9:

ha bu arada mune ablanın eşiyle özel olarak irtibata geçersen o sana illegal yollardan kendi elcağızlariyle verir o kürkü bnce :9:

Tazminat bile vermez anında emekli ederr illegal yollardan gelirim yine :27::27: ,Kadiş vede parkon da kürkün taliplisi nasıl paylaşcaksak artık :32::32:

ahaha emeklilikten sonra hiç şansın kalmaz ama daha çok çalışman gerekir. artık begüşe miras bırkırsın :)) şöyle paylaşım olabilir. haftanın belirli günleri değişirsiniz kürkü :9::9:

ne ka uzun zaman oldu buraya yazmayalı, depresifim de yok canım sıkılıyo çok :14: depresif sana özel mesaj yazamıyorum bebişim, burayı okursan kutuna gitmeni reca edeceğim, bir problem neyin var :50:

ne ka uzun zaman oldu buraya yazmayalı, depresifim de yok canım sıkılıyo çok :14: depresif sana özel mesaj yazamıyorum bebişim, burayı okursan kutuna gitmeni reca edeceğim, bir problem neyin var :50:

he annadım ben yetmiyorum yani sana :14: saçımı süpürge ettim senin için depresifin yokluğunu belli etmiyim diye :52:

off parkonda yok ama yarın gelirim belki dedi..

ofis bize ekşınlı konu lazım ilacımız o :27:

he annadım ben yetmiyorum yani sana :14: saçımı süpürge ettim senin için depresifin yokluğunu belli etmiyim diye :52:

off parkonda yok ama yarın gelirim belki dedi..

ofis bize ekşınlı konu lazım ilacımız o :27:

parkunsuz ve depresifsiz bir geyik topiğinin ayaklarından biri yerinden çıkmış gibidir kadişim :14: parkun say say bitiremedi paraları :27: halbuse ben ona hesap numaramı yollamıştım :51:

açalım bir ekşınlı konu, ama kapalı-açık falan diye belirtelim konunun içeriğinde :27: başka türlü patlamıyor konular hit olarak bu aralar :52:

parkunsuz ve depresifsiz bir geyik topiğinin ayaklarından biri yerinden çıkmış gibidir kadişim :14: parkun say say bitiremedi paraları :27: halbuse ben ona hesap numaramı yollamıştım :51:

açalım bir ekşınlı konu, ama kapalı-açık falan diye belirtelim konunun içeriğinde :27: başka türlü patlamıyor konular hit olarak bu aralar :52:

parkonlar büyük bi badire atlattı canım canı çok sıkkın gelince anlatmak isterse anlatır zaten ama şükür bişey olmadı..

sen de ki kapalıyım bende açığım diye coşalım sonra yoluşuruz :))))))

parkonlar büyük bi badire atlattı canım canı çok sıkkın gelince anlatmak isterse anlatır zaten ama şükür bişey olmadı..

sen de ki kapalıyım bende açığım diye coşalım sonra yoluşuruz :))))))

aaaa yapma ya, tüh tüh üzüldüm çok geçmiş olsun parkunuma kıyamam. düzelsin morali de yine neşesini yerine getiririz burada :16:

biz bir başlayalım çoşmaya sonra biz çekiliriz aradan millet devam eder, sonra gel bana ben çekirdekleri de aldım bekliyorum okurken çitletiriz :60:

aaaa yapma ya, tüh tüh üzüldüm çok geçmiş olsun parkunuma kıyamam. düzelsin morali de yine neşesini yerine getiririz burada :16:

biz bir başlayalım çoşmaya sonra biz çekiliriz aradan millet devam eder, sonra gel bana ben çekirdekleri de aldım bekliyorum okurken çitletiriz :60:

evet gelsin de bi biz onu coştururuz :)

zaten moda bu,açık-kapalı konuları.

Ye kürküm ye:56:

Ne kürkmüş beee, hatunların dilinde, kendime kurşun döktüreyim, nazar edip çatlatacaklar beni:51: elem tere fiş kem gözlere şiş:9::9:

aaaa parkona ne oldu? Geçmiş olsun, Allah beterinden korusun, mevzuyu bilmiyorum ama inşaallah bunla geçmiş olsun.

Ye kürküm ye:56:

Ne kürkmüş beee, hatunların dilinde, kendime kurşun döktüreyim, nazar edip çatlatacaklar beni:51: elem tere fiş kem gözlere şiş:9::9:

aaaa parkona ne oldu? Geçmiş olsun, Allah beterinden korusun, mevzuyu bilmiyorum ama inşaallah bunla geçmiş olsun.

ben hep diyorum mune, nazar ediyorlar işte :ssz: bunlardan korunmak için kurşunu döktürmek yetmez, kurşundan elbise yapıp giyinmek gerek iron man gibi :27: neyse ki seninle özelde konuştuğumuzu bilmiyorlar, yine de söylemedim ben kimseye kürkünü bana vereceğini :ssz: bu sefer de bana nazar ederler, hele hele parkun :27:

Back
X