Bir geyik topiğim bile yok diye üzülüp süzülenler...

muhteşem ofişş nerelerdesin?

beni çok özledin dimi hasretimden ne yapacağını şaşırdın biliyorum ama bak 1 günde çıktım mapustan :5:

millet 5-6 arası banlandı ben 8 gibi uçtum kibci ablam iyi çalışmış sağ olsun elleri dert görmesin yine beklerim datlum :60:

bu arada bugün doktora gittim kız olduğu kesinleşti,herşey de yolundaymış:nazar:

ama depreşif ve parkonumu özledim artık :(

Hoş geldin sefalar getirdin kadişimm :42::42: nasılsı mapıslık,attılar seni bebenle içeriye,iyi davrandılarmı kuzum iyi baktılarmı sana :5:
Gözün aydın olsun kızçen olacak,demiştim sana kızın olacak diye :nazar::nazar: sağlıcakla gelsin kucağına inşallah :49:
Parkon mesaj attı geçenlerde söyledi

Hoş geldin sefalar getirdin kadişimm :42::42: nasılsı mapıslık,attılar seni bebenle içeriye,iyi davrandılarmı kuzum iyi baktılarmı sana :5:
Gözün aydın olsun kızçen olacak,demiştim sana kızın olacak diye :nazar::nazar: sağlıcakla gelsin kucağına inşallah :49:
Parkon mesaj attı geçenlerde söyledi

ah ablacım hamileyim diye kuru ekmeğin yanında su da verdiler :4:

kızımın adını mune koyacaktım ama vaz geçtim :5:

parkonla bizde konuştuk dün ama hala iyi hissetmiyor.biraz kafasını dinlesin bakalım.

parkonla bizde konuştuk dün ama hala iyi hissetmiyor.biraz kafasını dinlesin bakalım.

Sarma yolladım sana ye diye vermediler demekki :5:vazgeçtin haaa isimden :1: parkonla görüşürsen selamımı iletirsin :29:

selam şekerler nasılsınız mutlu bir hafta diliyorum

Selam sevgicim ne haberr:3::3:

Mune ne kadar kibar bir isim, koymazsan pişman olursun, üzülürsün sonra:ssz:
Kuru ekmek su mu? Oysa zindancı başına içeriye derin dondurucu koy, taze sebze meyve alışverişi yap, kadesa'ya canın birşey çekiyor mu diye sor demiştim:44:
İşine son vermem lazım demek ki, sizler için mapusa jinekolog, dahiliyeci, hemşire ve psikolog getirilmesini istedik, duvarları açık renk boyatıyoruz, ışık çok tepeden verilmeyecek psikolojiniz bozulmasın diye, ziyaretçileriniz için bekleme odası ve bebekli hatunlar için emzirme odası planlıyoruz:51:

Mune ne kadar kibar bir isim, koymazsan pişman olursun, üzülürsün sonra:ssz:
Kuru ekmek su mu? Oysa zindancı başına içeriye derin dondurucu koy, taze sebze meyve alışverişi yap, kadesa'ya canın birşey çekiyor mu diye sor demiştim:44:
İşine son vermem lazım demek ki, sizler için mapusa jinekolog, dahiliyeci, hemşire ve psikolog getirilmesini istedik, duvarları açık renk boyatıyoruz, ışık çok tepeden verilmeyecek psikolojiniz bozulmasın diye, ziyaretçileriniz için bekleme odası ve bebekli hatunlar için emzirme odası planlıyoruz:51:

Müdürüm lcd tv de varmı mapısta,avludada havuz istiyoruz ona göre:52::52:yoksa gelmemm :10:

benimki bom boş:14:

Parkonum hoş geldin nasılsın canım iyisin demii :38::38:

Ben en iyisi burda oynuyormuş gibi yapayım:55:
Yoksa Mune beni banlıycek.:ssz:

Kimse yookkk mu???:26:

Ben en iyisi burda oynuyormuş gibi yapayım:55:
Yoksa Mune beni banlıycek.:ssz:

Kimse yookkk mu???:26:

BANLAsADA Bİ AKLIN BAŞINA GELSE :ssz: bak büyük yazmışım o ka bağırdım sana.:27:

okuyup geç hatta kahkaha at benim gibi :23:

var tabisi ben varım :16: seni buralarda görmek ne mutluluk parkunum :16:

BANLAsADA Bİ AKLIN BAŞINA GELSE :ssz: bak büyük yazmışım o ka bağırdım sana.:27:

okuyup geç hatta kahkaha at benim gibi :23:

1 hafta bensiz çatlarsın kızım.:19:
Napıyosun prensesin adı belli mi.
Parkuuuun olcek demi:41:

1 hafta bensiz çatlarsın kızım.:19:
Napıyosun prensesin adı belli mi.
Parkuuuun olcek demi:41:

ne çatlıycam be ya ofisim var depreşif var sana da kuru ekmek yollarız :21:

valla nihan,rüya,inci,ipek ve feride gündemde :1:

Back
X