Bir geyik topiğim bile yok diye üzülüp süzülenler...

Etti 48 saat :ssz::ssz: günaydınlarrrrrr :3:

hiç sorma valla hanım abla bıraktılar topiği, yarın mune takar kapısına asma kiliti :27:

her an konu dışından gidebilirim böcüklerim :18: yanarım yanarım da natlus yüzünden gidicem ona yanarım, bari siyaset topiğinde bir olay çıkartıp öyle gitseydim yanmazdım en azından :43:

hiç sorma valla hanım abla bıraktılar topiği, yarın mune takar kapısına asma kiliti :27:

her an konu dışından gidebilirim böcüklerim :18: yanarım yanarım da natlus yüzünden gidicem ona yanarım, bari siyaset topiğinde bir olay çıkartıp öyle gitseydim yanmazdım en azından :43:

Mune görmesin burayı :1:arşivin tozlu raflaına tıkacak yoksa burayı :27:
Natlusa uyma sen bak kişi güme gidiyor o konu yüzünden :30:siyaset daha ekşınlı :6::6:

Çok dertli gördüm hayrola :ssz::ssz:

Mune görmesin burayı :1:arşivin tozlu raflaına tıkacak yoksa burayı :27:
Natlusa uyma sen bak kişi güme gidiyor o konu yüzünden :30:siyaset daha ekşınlı :6::6:

Çok dertli gördüm hayrola :ssz::ssz:

Yok ablacım dertten değil canm skılmıştı ondan yapmıştım :1:

Derdim tasam yok Allah'a şükürler olsun

hybris Allah rızası için 3 gündür dolu olan şu msj kutunu boşaltttt

Nasılda biliyorlar beni, kilitlerim dışarda kalırsınız ama yoooook siz başka özgün topiklere gider gününüzü gün edersiniz:9:
Çil yavrusu gibi dağılıyorsunuz bdv konularına, sizin yüzünüzden bir sürü iş çıkıyor, kimi nerden toplasam diye düşünüyorum, siz müdürünüzü düşünmeyin, mavi kürkün peşine düşün:51:

Bu kadına neler yapıyoruz, bizim peşimize koşarken ne yer ne içer merak eden yok:ssz:
Bayrama az kaldı, herkes kendine hakim olsun, banlanırsanız çıkamama ihtimaliniz var deyipppp şantajımı yaptıktan sonra kaçarım:10:

Nasılda biliyorlar beni, kilitlerim dışarda kalırsınız ama yoooook siz başka özgün topiklere gider gününüzü gün edersiniz:9:
Çil yavrusu gibi dağılıyorsunuz bdv konularına, sizin yüzünüzden bir sürü iş çıkıyor, kimi nerden toplasam diye düşünüyorum, siz müdürünüzü düşünmeyin, mavi kürkün peşine düşün:51:

Bu kadına neler yapıyoruz, bizim peşimize koşarken ne yer ne içer merak eden yok:ssz:
Bayrama az kaldı, herkes kendine hakim olsun, banlanırsanız çıkamama ihtimaliniz var deyipppp şantajımı yaptıktan sonra kaçarım:10:

muna abla sen yorulma diye banlanacaklar listesi yaptım :27:

1-parkon
2-ofis
3-depresif
4-elmayra
5-hanım abla
6-çekirge
7-egem abla
8-nickimtam13harf
9-okypete
10-tekrar parkon :ssz:

sen hiç yorulma bu top 10 nu banla bayramda rahat estin kk :9::9:

1-parkon
2-ofis
3-depresif
4-elmayra
5-hanım abla
6-çekirge
7-egem abla
8-nickimtam13harf
9-okypete

ahada adımı yazmış.. kadesa bayrama kadar gidersem suçu sana atarım ona göre:27::27:

1-parkon
2-ofis
3-depresif
4-elmayra
5-hanım abla
6-çekirge
7-egem abla
8-nickimtam13harf
9-okypete

Hain dünür !
ben varsam huzur var kkda, sen ne konuşuyon :63:

1-parkon
2-ofis
3-depresif
4-elmayra
5-hanım abla
6-çekirge
7-egem abla
8-nickimtam13harf
9-okypete

Ay benim adım oraya yanlışlıklan yazılmış kanımca :) Ciddi ciddi yazmış olsaydın ceketimi aralar pıcaamı gösterirdim :1:

:1::1::1:bende seviyorum sigara smile'ni bazen msjlaşırken diyorum keşke kk'daki smiler olsa ne güzel anlatıyo derdimizi tek smiley bile :9::9::9:

Hepside çok güzeller smileler herşeyi anlatıyor :27::27: :16:

Dedim dimi müdürüm tozu dumana attırır diye :3: bdv çekiyor yaa hepimizi orası hepimizin can damarı da ondan :30:
Parkunn bacı'yı kollamak lazım her an darbe yapıp mavi kürke konabbilir müdürüm :52::52:
Bayramda ben pek olmam kızım geliyor yanımıza :10: :48: ancak onunla didişirim müdürüm :38:

1-parkon
2-ofis
3-depresif
4-elmayra
5-hanım abla
6-çekirge
7-egem abla
8-nickimtam13harf
9-okypete

Ahh parkonum ahhh hemide 2 kere ban alacaklar listesinde aday olmuş :27::27:
Kral tv top 10 listesi gibi olmuşş :46::46:
Çete başı diyon ya kadiş bana,sizleri en iyi şartlarda ağırlarım mapıs damlarında :42: herşey dahil sistem dir mapısımız :6::6:

bende sizi seviyorum canlarım :1:

listenin en başındaki ve en sonundaki hatun kişisi banlansa yeter zaten :ssz:

Parkun banlanırsa mavi kürkü otomatik olarak ben alıyorum yalnız :1: ceza puanı en yüksek olana veriyollarmış :)

Back
X