- 20 Mart 2008
- 141.969
- 213.941
- 1.423
- 60
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Etti 48 saatgünaydınlarrrrrr
![]()
hiç sorma valla hanım abla bıraktılar topiği, yarın mune takar kapısına asma kiliti
her an konu dışından gidebilirim böcüklerim :18: yanarım yanarım da natlus yüzünden gidicem ona yanarım, bari siyaset topiğinde bir olay çıkartıp öyle gitseydim yanmazdım en azından![]()
Mune görmesin burayıarşivin tozlu raflaına tıkacak yoksa burayı
Natlusa uyma sen bak kişi güme gidiyor o konu yüzündensiyaset daha ekşınlı
Çok dertli gördüm hayrola![]()
Yok ablacım dertten değil canm skılmıştı ondan yapmıştım
Derdim tasam yok Allah'a şükürler olsun
Aman derdin filan olmasındasigara smileyi de çok hoş
aynı ben
Nasılda biliyorlar beni, kilitlerim dışarda kalırsınız ama yoooook siz başka özgün topiklere gider gününüzü gün edersiniz
Çil yavrusu gibi dağılıyorsunuz bdv konularına, sizin yüzünüzden bir sürü iş çıkıyor, kimi nerden toplasam diye düşünüyorum, siz müdürünüzü düşünmeyin, mavi kürkün peşine düşün
Bu kadına neler yapıyoruz, bizim peşimize koşarken ne yer ne içer merak eden yok
Bayrama az kaldı, herkes kendine hakim olsun, banlanırsanız çıkamama ihtimaliniz var deyipppp şantajımı yaptıktan sonra kaçarım![]()
ahada adımı yazmış.. kadesa bayrama kadar gidersem suçu sana atarım ona göremuna abla sen yorulma diye banlanacaklar listesi yaptım
1-parkon
2-ofis
3-depresif
4-elmayra
5-hanım abla
6-çekirge
7-egem abla
8-nickimtam13harf
9-okypete
10-tekrar parkon
sen hiç yorulma bu top 10 nu banla bayramda rahat estin kk![]()
muna abla sen yorulma diye banlanacaklar listesi yaptım
1-parkon
2-ofis
3-depresif
4-elmayra
5-hanım abla
6-çekirge
7-egem abla
8-nickimtam13harf
9-okypete
10-tekrar parkon
1-parkon
2-ofis
3-depresif
4-elmayra
5-hanım abla
6-çekirge
7-egem abla
8-nickimtam13harf
9-okypete
10-tekrar parkon
ahada adımı yazmış.. kadesa bayrama kadar gidersem suçu sana atarım ona göre![]()
Hain dünür !
ben varsam huzur var kkda, sen ne konuşuyon![]()
Ay benim adım oraya yanlışlıklan yazılmış kanımca :) Ciddi ciddi yazmış olsaydın ceketimi aralar pıcaamı gösterirdim![]()
o zaman bende tüm kalbimlehepinizi bilerek isteyerek ve tüm kalbi duygularımla yazdım![]()
hepinizi bilerek isteyerek ve tüm kalbi duygularımla yazdım![]()
o zaman bende tüm kalbimle
anca beraber kanca beraber diyorum tatlım![]()
O zaman ben de en derin sevgilerimle kibliyorum senicehennemde buluşuruz
![]()
bende seviyorum sigara smile'ni bazen msjlaşırken diyorum keşke kk'daki smiler olsa ne güzel anlatıyo derdimizi tek smiley bile
![]()
Nasılda biliyorlar beni, kilitlerim dışarda kalırsınız ama yoooook siz başka özgün topiklere gider gününüzü gün edersiniz
Çil yavrusu gibi dağılıyorsunuz bdv konularına, sizin yüzünüzden bir sürü iş çıkıyor, kimi nerden toplasam diye düşünüyorum, siz müdürünüzü düşünmeyin, mavi kürkün peşine düşün
Bu kadına neler yapıyoruz, bizim peşimize koşarken ne yer ne içer merak eden yok
Bayrama az kaldı, herkes kendine hakim olsun, banlanırsanız çıkamama ihtimaliniz var deyipppp şantajımı yaptıktan sonra kaçarım![]()
1-parkon
2-ofis
3-depresif
4-elmayra
5-hanım abla
6-çekirge
7-egem abla
8-nickimtam13harf
9-okypete
10-tekrar parkon
bende sizi seviyorum canlarım
listenin en başındaki ve en sonundaki hatun kişisi banlansa yeter zaten![]()