Bir geyik topiğim bile yok diye üzülüp süzülenler...

hanım abla gelmiş, yazık natlus giderken götürdü gene çetemizden :50:

dep'im kutuna bak bebişim, bakalım ne ka dolu ne ka boş :27: bayram temizliği yap şu kutuna yaw :6:

Allah'ım olamaz! listemdeki bir kişi banlandı

hanım abla ben sadece şaka yapıyodum ama :(
Bırak şimdi şaka yaptım deyip sıyrılma, el altından verdiğin listeyi çıkartmayayım ortaya:51:

Naaaptın kadiş.
Bak daha okumadım geçmişi.
Kimi banlattırdın:41:

Ahhhh ahhh hala anlamadın bu hatunun arkadan ne işler çevirdiğini, masum parkon, herşeyden habersiz parkon, bir liste yolladı schindler'in listesi gibi, beni doğmamış bebesiyle tehdit ediyor, eğer o listedekileri banlamazsam bebesinin adını mune koymayacakmış, şefkat ve kız bebe aşkımdan yararlanıyor:43:

Bırak şimdi şaka yaptım deyip sıyrılma, el altından verdiğin listeyi çıkartmayayım ortaya:51:

Ahhhh ahhh hala anlamadın bu hatunun arkadan ne işler çevirdiğini, masum parkon, herşeyden habersiz parkon, bir liste yolladı schindler'in listesi gibi, beni doğmamış bebesiyle tehdit ediyor, eğer o listedekileri banlamazsam bebesinin adını mune koymayacakmış, şefkat ve kız bebe aşkımdan yararlanıyor:43:

herkese mutlu perşembeler yarın cuma :ssz::ssz::ssz::ssz::ssz:

Boşver müdürüm bunun yalanını dolanını.:19:
Banada adını parkuuuun koyacam diyo.
Kaç kişiye söz verdi böyle kim bilir:63:

herkese mutlu perşembeler yarın cuma :ssz::ssz::ssz::ssz::ssz:

EVETTTTT,9 gün tatil :emir_bebek::emir_bebek:
Yaşasın..........

Yaşasın..........

kız bu kadiş çok fena banada melek koyacam dedi bbeğin adını :52::52::52::52:

Yaşasın..........

bende tam elmişin topiğinde sana çok güzel bi şarkı armağan ettiydim :ssz:

aşkolsun kadiş hani ofiş koyacaktın adını bebişin :14: yıkıldım hadi bakalım :14:

Bana da Çek koycam senin gibi pıtırcık olsun didi :26:

anaam ne çok kişiye söz vermişim

tamam mune melek parkon ofiş çek koyarız nolcek ama depreşif koymam o bizi terk etti artık :5:

erkek olaydı çok kolaydı kazen der geçerdim :9:

Son düzenleme:

bu durumda schindlerin listesi hala devrede,bavulumu hazırlayım şimdiden. eli kullağında,bana çeyrek kaldı.:43:

Son düzenleme:
bu siteye girdim bir türlü kullanmayı çözemedim öfff sıkıldım çok karışık geldi:5:

Seninki bahtsız bedeviye dönmüş yanlız.:9:

Sen siteye girer girmez,başka topik yokmuş gibi Mune nin topiki bulmuşun:30:

Ben 2 sene sitede dolandıktan sonra ilk Munenin kurukafayı gördüğümde bile saklanacak yer aradıydım.:ssz:

Seninki bahtsız bedeviye dönmüş yanlız.:9:

Sen siteye girer girmez,başka topik yokmuş gibi Mune nin topiki bulmuşun:30:

Ben 2 sene sitede dolandıktan sonra ilk Munenin kurukafayı gördüğümde bile saklanacak yer aradıydım.:ssz:

Avatarım kimliğimi yansıtıyor:51:
Hanımmmm altta melül melül bakıyorsun, griliğin vicdanımı delip geçiyor:ssz:

Hanım abla :3:
Beni görüyor musun beni beniii çekirgeni :25:

Avatarım kimliğimi yansıtıyor:51:
Hanımmmm altta melül melül bakıyorsun, griliğin vicdanımı delip geçiyor:ssz:
Şaka yapmıyorum valla,ödüm koptuydu kurukafanı görünce.:30:
Anem dedim bu ne:30:
feci gerginim. biri beni yumuşatsın. :ssz:

Oky ortadan başladı Mune listeye,ben neyseki başta ve sondayım,beni banlayana kadar arife günü gelir,ertesi gün bayram affı çıkar:ssz:
Siz ortadakiler düşünün canım.:27:
Çok pis moral verdim demi:27:

Back
X