- 5 Eylül 2011
- 15.585
- 9.595
- 448
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bırak şimdi şaka yaptım deyip sıyrılma, el altından verdiğin listeyi çıkartmayayım ortayaAllah'ım olamaz! listemdeki bir kişi banlandı
hanım abla ben sadece şaka yapıyodum ama![]()
Naaaptın kadiş.
Bak daha okumadım geçmişi.
Kimi banlattırdın![]()
Bırak şimdi şaka yaptım deyip sıyrılma, el altından verdiğin listeyi çıkartmayayım ortaya
Ahhhh ahhh hala anlamadın bu hatunun arkadan ne işler çevirdiğini, masum parkon, herşeyden habersiz parkon, bir liste yolladı schindler'in listesi gibi, beni doğmamış bebesiyle tehdit ediyor, eğer o listedekileri banlamazsam bebesinin adını mune koymayacakmış, şefkat ve kız bebe aşkımdan yararlanıyor![]()
Boşver müdürüm bunun yalanını dolanını.Bırak şimdi şaka yaptım deyip sıyrılma, el altından verdiğin listeyi çıkartmayayım ortaya
Ahhhh ahhh hala anlamadın bu hatunun arkadan ne işler çevirdiğini, masum parkon, herşeyden habersiz parkon, bir liste yolladı schindler'in listesi gibi, beni doğmamış bebesiyle tehdit ediyor, eğer o listedekileri banlamazsam bebesinin adını mune koymayacakmış, şefkat ve kız bebe aşkımdan yararlanıyor![]()
herkese mutlu perşembeler yarın cuma![]()
Boşver müdürüm bunun yalanını dolanını.
Banada adını parkuuuun koyacam diyo.
Kaç kişiye söz verdi böyle kim bilir
EVETTTTT,9 gün tatil
Yaşasın..........
Boşver müdürüm bunun yalanını dolanını.
Banada adını parkuuuun koyacam diyo.
Kaç kişiye söz verdi böyle kim bilir
EVETTTTT,9 gün tatil
Yaşasın..........
bu durumda schindlerin listesi hala devrede,bavulumu hazırlayım şimdiden. eli kullağında,bana çeyrek kaldı.Bırak şimdi şaka yaptım deyip sıyrılma, el altından verdiğin listeyi çıkartmayayım ortaya
ilk olur öyle şeyler. zamanla çözersinizbu siteye girdim bir türlü kullanmayı çözemedim öfff sıkıldım çok karışık geldi![]()
bu siteye girdim bir türlü kullanmayı çözemedim öfff sıkıldım çok karışık geldi![]()
Seninki bahtsız bedeviye dönmüş yanlız.
Sen siteye girer girmez,başka topik yokmuş gibi Mune nin topiki bulmuşun
Ben 2 sene sitede dolandıktan sonra ilk Munenin kurukafayı gördüğümde bile saklanacak yer aradıydım.![]()
Şaka yapmıyorum valla,ödüm koptuydu kurukafanı görünce.Avatarım kimliğimi yansıtıyor
Hanımmmm altta melül melül bakıyorsun, griliğin vicdanımı delip geçiyor![]()
feci gerginim. biri beni yumuşatsın.![]()
feci gerginim. biri beni yumuşatsın.![]()