Bir geyik topiğim bile yok diye üzülüp süzülenler...

iyi gibiyim şimdi. biraz sakinleştim.
öyle olur ilkin,ama sonra kırkyıllık dost gibi oluruz..

mormu. mor olunca ne oluyor. maviden farklı bu bak:)

asla namus kavramı öyle ağızlara pelesenk olacak birşey değildir zaten. bir insanıda bununla yaftalamak çok acımasızlık.

Bilmem mor asil bir renkya herkesten faklı olurum :27::27::27::27:

Son düzenleme:
hoş geldin ben kadiş.ikiz çocuklarım var bi de göbüşümde bi bebişim :)

hoşbulduk kadiş
allah analı babalı büyütsün evlatlarını.bizlerede nasip etsin.
aslında birçoğunuza aşinayım.
ben balah (o kadar benimsemişimki bazen gerçek adım sanıyorum)
çocuk hasretiyle yanıp tutuşan atanamamış bir öğretmen şuan ev hanımı olan bir vatandaşım...

hoşbulduk kadiş
çocuk hasretiyle yanıp tutuşan atanamamış bir öğretmen şuan ev hanımı olan bir vatandaşım...

Ayyyyyy rabbim gönlünüze göre versin İnşallah evde koşan gızanlarınız olsunnn :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

hoşbulduk kadiş

Merhaba bende Çek :3:
26 yaşındayım
Evliyim, çalışıyorum
Yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum :42:

hoşbulduk kadiş

meslektaşız bende öğretmenim.İnşallah en yakın zamanda Rabbim sana da sağlıklı evlatlar nasip eder.Amin..

Ayyyyyy rabbim gönlünüze göre versin İnşallah evde koşan gızanlarınız olsunnn :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

ayyyy çok sağolll ....
inşallahhh inşalllahhhh
ağzınızdan bal damlıyor ne muradın varsa olsun inşallah.
bide gızan dedinizya ben trakyalıyım genelde bizim taraf çok kullanır gızan lafını.varmı üjbejlik acaba????

Merhaba bende Çek :3:
26 yaşındayım
Evliyim, çalışıyorum
Yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum :42:

neden bilmiyorum okurken kahkahalarla güldüm.apartmandakiler bu manyak neye gülüyor demişlerdir kesin.
ilahiii sen.
memnun oldum çek...

meslektaşız bende öğretmenim.İnşallah en yakın zamanda Rabbim sana da sağlıklı evlatlar nasip eder.Amin..

çok teşekkür ederim kadiş.allah seninde ne muradın varsa versin.
çalışıyormusun peki? atanabildinmi?

neden bilmiyorum okurken kahkahalarla güldüm.apartmandakiler bu manyak neye gülüyor demişlerdir kesin.
ilahiii sen.
memnun oldum çek...

Yüzünüzde tebessüm oluşturabildiysem ne mutlu bana :6:
Bende memnun oldum :3:
Allah hayırlı evlatlar nasip etsin

ayyyy çok sağolll ....
inşallahhh inşalllahhhh
ağzınızdan bal damlıyor ne muradın varsa olsun inşallah.
bide gızan dedinizya ben trakyalıyım genelde bizim taraf çok kullanır gızan lafını.varmı üjbejlik acaba????

YOKKKK beaaaa yingem üüjjjbejjjj maa gızancımmm
Ama içime doğdu bir anda gızan yazdım garip valla
ayyyyy Allahım versin bersinnnnn mis kokulu bebeler evrsin size dua edicim...

70.000,00 lem yelid çekin lütfen...

YOKKKK beaaaa yingem üüjjjbejjjj maa gızancımmm
Ama içime doğdu bir anda gızan yazdım garip valla
ayyyyy Allahım versin bersinnnnn mis kokulu bebeler evrsin size dua edicim...

70.000,00 lem yelid çekin lütfen...

çok sağol canım
teşekkür ederim dua önerin için bunuda okuyacağım.
okumadığım dua kalmadı.
aslında o kadar umutsuz vaka değilim geçen sene şubat ayında 20 haftalık bebeğimi erken doğumla kaybettim.korunuyordum 2 ay önce korunmayı bıraktım. kasım ayı için içimde garip bir umut var ama her şey kısmet...
aslında sorun yeni bebekte değil.ben hala ilk bebeğimde takılı kaldım.onu hiçbirşeyi istemediğim kadar istemiştim.offff biraz karışığım bu konuda.kendimede kızıyorum.
kafanızı şişirdim.eşine bile anlatmaya çekindiğim konular bunlar.kusura bakmayın şişirdim kafanızı..

çok sağol canım
okumadığım dua kalmadı.
aslında o kadar umutsuz vaka değilim geçen sene şubat ayında 20 haftalık bebeğimi erken doğumla kaybettim.korunuyordum 2 ay önce korunmayı bıraktım. kasım ayı için içimde garip bir umut var ama her şey kısmet...
aslında sorun yeni bebekte değil.ben hala ilk bebeğimde takılı kaldım.onu hiçbirşeyi istemediğim kadar istemiştim.offff biraz karışığım bu konuda.kendimede kızıyorum.
kafanızı şişirdim.eşine bile anlatmaya çekindiğim konular bunlar.kusura bakmayın şişirdim kafanızı..

çok üzüldüm..sebep ne idi peki,neden kaybettin bebeğini?

çok sağol canım
okumadığım dua kalmadı.

Çok üzüldüm canım Ama Rabbim en doğrusunu bilir.
Allah sana ve eşinize sağlık sıhhat versin.
Tekrar sağlıklı bebekleriniz olur inşallah lütfen canım
her zaman her konuda asla çekinme yaz canım benım

Son düzenleme:
Ahhhh ahh hep 20'li, 30'lu yaşlardaki çıtırlar var burda, hanımmmm hanımmm gel artık, 40 yaş üstü sohbet edelim:ssz:

ya insan kendinden şüphe ediyor. ya ben yanlış şeymi yazdım diye. okuyorum okuyorum. gayet normal. allaalla.yeşil olmakta zor inanın. ben yavruağzı olacam. bana ne:27:

merhaba ben damdan düştüm de:17:kulağımı çınlattın galiba onun için geldim:1: duruma kendi açımdan açıklık getirmek istedim.. o konu sahibi konusuna yorum yapanlara çıkışıp çirkince şeyler yazınca (kocakarı gibi)senin yorumcuları kasdedip böyle yaparsan onlardan ne farkın kalır demene üzüldüğüm için öyle yazdım. maksadım kendi adıma kırıldığımı belli etmekti:14: ama sen de buna kırılmışsın galiba:24: kimseyi üzmek istememiştim:34:

Ahhhh ahh hep 20'li, 30'lu yaşlardaki çıtırlar var burda, hanımmmm hanımmm gel artık, 40 yaş üstü sohbet edelim:ssz:

Müdürüm şuan senin yaş grubuna en yakın benim:ssz:
Bugün banlanma ihtimalim yüksek gibi:25:
Bi pazarlık yapsak, beni yarım günde çıkartsan mapustan:ssz:
Çatlarsın yoksa bu çocuk çolukla bak, demedi deme.:27:

Back
X