Bir geyik topiğim bile yok diye üzülüp süzülenler...

günaydın anarşikler :72:

dantem banlanmışsn ama iyi yazmışsın helal sana kız anası :70:

Son düzenleme:
Maçın galibi kim olacak merak ettim:ssz:
Kim kimi kıskanıyor acep facede yemek paylaşanlar mı, paylaşmayanlar mı:ssz:

:))))
Kurallara uyulduğu sürece sorun yok, çok banlanan varmış gibi gözükse de sitede senelerdir üye olup uyarı dahi almayan çok üye var, kk'nin modern mapuslarına düşenlerin büyük kısmı bir derdim var bölümü ya da Türkiye ve Dünya Gündemi bölümü mağdurları.
Bakınız Dante:ssz:
Bir duramadı yerinde, parkonun peşine takıldı:ssz:

Başınıza pamuk düşse parkondan biliyorsunuz ya::14:
Dantenin banlandığı mesajı yazdığı saatte ben Kk ya giremiyodum bile:5:
Beni engelleyip çeteyi tek tek banlıyonus, sonrada parkon suçlu:14:

ben paylaşıyorum kardeşim:)
hatta yaptıklarım diye albümde yaptım. tarifleriyle.
rahatsız olan beni sillsin.benim profilim ,benim duvarım. istediğimi koyarım. kimseyede hesap vermek zorunda değilim.

Son düzenleme:

hayır yani anlamadığım paylaşanların derdi neden paylaşmayanlara düştü :27: bugüne kadar ne fotogram paylaştım ne de yer paylaşımı ama insanın yapası geliyor bu kadar acayip düşünceyi görünce :27:

gel parkunum biz kendi pikçırlarımızı paylaşalım da şu kk bir titresin :27:

ben paylaşıyorum kardeşim:)
hatta yaptıklarım diye albümde yaptım. tarifleriyle.
rahatsız olan beni sillsin.benim profilim ,benim duvarım. istediğimi koyarım. kimseyede hesap vermek zorunda değilim.

En uzatılan konular hep bu face konuları dimi:1:
Niye bu kadar uzatıyorlar acep, :ssz:

hayır yani anlamadığım paylaşanların derdi neden paylaşmayanlara düştü :27: bugüne kadar ne fotogram paylaştım ne de yer paylaşımı ama insanın yapası geliyor bu kadar acayip düşünceyi görünce :27:

gel parkunum biz kendi pikçırlarımızı paylaşalım da şu kk bir titresin :27:

Ben yemek yerken bi pikçır çektireyim hemen:ssz:

Beni başbakan yapın ilk kaldıracağım şeyler arasında "bizim zamanımızda böyle miydi?, hani bizim geleneklerimiz?, nerede o eski bayramlar?, gençlik nereye gidiyor? " muhabbetini kaldıracağım :27: ha bir de kaldırımlara araba park ettirmeyeceğim :27:

ben geyikte hep buraya yazarım. ama çok geyiğe takılmıyorum sanırım. arada bir gelir
cöööö derim. özlem giderir giderim:27:

ben geyikte hep buraya yazarım. ama çok geyiğe takılmıyorum sanırım. arada bir gelir
cöööö derim. özlem giderir giderim:27:

Ben birkaç yere katılmayı denedim.:30: Ama sanırım dilimin ayarı pek yok ve dışarıdan da pek kimseyi isteyen olmuyor.:14:

Ben birkaç yere katılmayı denedim.:30: Ama sanırım dilimin ayarı pek yok ve dışarıdan da pek kimseyi isteyen olmuyor.:14:
burası güzel bence. tatlı üyelrle dolu. ben dahil derrmişimmmm:)
burada kal deyim:))

Son düzenleme:

hahaha o duyguyu biliyorum, yuvaya geri döndüğümde bir afallamıştım, eskiden buralar göz alabildiğine tarlaydı çünkü :27: böyle kedi yavrusu edasıyla bir topiğe sığınayım dedim, kimse yüzüme bakmamıştı :27: sonra kadişle parkun beni evlatlık aldılar sağolsunlar :27:

hahaha o duyguyu biliyorum, yuvaya geri döndüğümde bir afallamıştım, eskiden buralar göz alabildiğine tarlaydı çünkü :27: böyle kedi yavrusu edasıyla bir topiğe sığınayım dedim, kimse yüzüme bakmamıştı :27: sonra kadişle parkun beni evlatlık aldılar sağolsunlar :27:

:1::1::1:

Zoruna gidiyor insanın ya.

Back
X