Bir geyik topiğim bile yok diye üzülüp süzülenler...

bu kadarda olmaz yaniii :27:

hadi güle güle kasasız belasız gülerde kullan inşallah motorunu, heyecanlı olman normal tabi motorla trlayacan yani :16:

Güle güle kullan piyonist, kazasız belasız inşaallah:nazar::nazar::nazar:
Yağmurda çamurda dikkat et, yolda sıkıştıran çok oluyor mazallah:50:

çok teşekkür ederim. inşallahhh kazasız belasız olur. aminn:nazar:
daha iyileri sizlerin olsun. motosiklet olunca arabalar umursamıyor bile. ama ben önlemlerimi alacağım tabiiki. kask ve kemerimi aldım ama mont, dizlik ve eldiven bulamadım henüz onalrıda alınca tam teşekküllü olacağım inşallah.
sizlerede söyleyeyim. trafikte motosikletlileri farkedin lütfen :45::45:

daha iyileri sizlerin olsun. motosiklet olunca arabalar umursamıyor bile. ama ben önlemlerimi alacağım tabiiki. kask ve kemerimi aldım ama mont, dizlik ve eldiven bulamadım henüz onalrıda alınca tam teşekküllü olacağım inşallah.

İnşallah canım kasasız belasız günlerde kullanırsın,ama yinede çok dikkatli ol sen,trafikte bayan gördükmü derim artık piyo bu :1:

Gördümmmm ben bile gördüm keleşim

Gördüm bende,ilk baktığımda akılta yoktu resim de ondan

Aman valla dikkatli ol, montunu, dizliklerini ihmal etme, aldığın motor sürat motoruysa onlara özel kıyafetler var, onlardan almanı tavsiye ederim, motor heyecanlı, adrenalini yüksek bir araç, zevkli de ama işte malesef trafikte dört tekerler 2 tekerlere saygı duymuyor, yollarda çok görüyorum motorları çok sıkıştırıyorlar, zaten trafik kurallarına pek uyulmuyor, aşırı hız yapan araçlar var, motoru gördüklerinde iş işten geçmiş oluyor:50:
Ama tabii sizlerinde önlemlerinizi almanız lazım, dün birini gördüm kafasında sadece kask vardı ve sürati kesinlikle 200 km.'ye yakındı çünkü biz 90 km.yle seyir halindeydik yanımızdan fişek gibi geçti, motoru kullanan adına çok endişelendim o süratle motor kaysa ve sürücü düşse kemikleri bile eriyor asfaltta sürüklenirken:50:
Aman diyeyim çok dikkat et, zaten kadın sürücüler çok tacize uğruyor yollarda, kadın olduğunu anlayınca daha çok sıkıştırıyorlar:19:

Aman valla dikkatli ol, montunu, dizliklerini ihmal etme, aldığın motor sürat motoruysa onlara özel kıyafetler var, onlardan almanı tavsiye ederim, motor heyecanlı, adrenalini yüksek bir araç, zevkli de ama işte malesef trafikte dört tekerler 2 tekerlere saygı duymuyor, yollarda çok görüyorum motorları çok sıkıştırıyorlar, zaten trafik kurallarına pek uyulmuyor, aşırı hız yapan araçlar var, motoru gördüklerinde iş işten geçmiş oluyor:50:
Ama tabii sizlerinde önlemlerinizi almanız lazım, dün birini gördüm kafasında sadece kask vardı ve sürati kesinlikle 200 km.'ye yakındı çünkü biz 90 km.yle seyir halindeydik yanımızdan fişek gibi geçti, motoru kullanan adına çok endişelendim o süratle motor kaysa ve sürücü düşse kemikleri bile eriyor asfaltta sürüklenirken:50:
Aman diyeyim çok dikkat et, zaten kadın sürücüler çok tacize uğruyor yollarda, kadın olduğunu anlayınca daha çok sıkıştırıyorlar:19:

Oldukça agresif araba kullanırım. Tam bir maganda oluyorum direksiyona geçince. Ama gel gör ki motorlardan oldukça çekinirim. Allah korusun araçla kaza yapmaya benzemez.

O yüzden motor görünce kurtken kuzuya dönerim.

piyo hayılrı olsun motor almışın, benide arkakana atsana kıııııı:48: ne olur ne olur neolurrrrr:122::122::122: çok severim motoro binmeyi:124::124:

hybris:53::53::53:
Kamu spotlarında tasfir edilen trafik canavarı sen misin:53:
Araba kullanırken dinlediğin müziği değiştir, klasik müzik dinle:ssz:

internet aleminde ünlü olur mu bilmem ama bizim topikte ünlü oldu bile :27:

Dedikodu yapmayın ne olur, çalışın sizinde olur:ssz:

Bdv de bol ekşınlı bol banlı konu açarsam kaç gün mapıs yatarım acaba :ssz::ssz: vede kaç kişi kıyıma uğrar :55::55:

Back
X