Bir geyik topiğim bile yok diye üzülüp süzülenler...

Haklıyım demi müdürüm böyle düşünmekle,sen bile uzaktan bunu söylüyorsan var sen beni düşün birde ianan hiç kolay değilmiş.Yani oda çok kızıyor olanlara eğer ağzını açrsa daha feci olur herkes için.Zaten görüşmeye kadar konusunu yapmamaya gayret ediyorz ikimizde.İfade ediyorda çok kızıyor hala nasıl olur diye tepki veriyor oda..

Sağol müdürümm desteğin içn sanada kolay gelsin :38:

Yok bitanem daha olamadım. Kısmetse Aralık 10-15 gibi olacağım artık yeter.

Keleşim, ne diyeyim inşallah aile olarak en doğru kararı verirsiniz. İnşallah kızımızda kendi kendine kalıp düşündüğünde sana ve babasına hakverir.

Valla anne ve babaların gözü tutmadı mı olmuyor, aileler nasıl bir hisse insanın içini röntgen gibi çekiyorlar.

Hemen hemen yaşıtız kızın evlenme konularını açıyor, bizimkiler büyüyüpte konu evlenmeye gelene kadar iyice yaşlanacağız. Genç ana babanın otoritesi başka, yaşlı ana babanın başka çok korkuoyurm çokk. Evlilikten önce ergenliklerinden.

Bügünde kızlar için dertleniyoz kadişim.
Ablamınki evlenme çağında ya.:5:
Zor işler bunlar.
Ben oğlana seyyahın kızı alcamda, kızada şimdiden bi dünür bulsam iyi olcak, kendilerin bulduğu olmuyo:14:

Konu evlat olunca insan nasıl hareket edeceğini şaşırıyor, başkalarına verdiğimiz aklımız bir anda duruyor, kolay değil gerçekten, kızım küçükken annem bunlar en güzel zamanlarınız deyince kızardım kadına ama gerçekten küçüklükleri en güzel zamanları.

Belki bencilcedir bilmiyorum, kızın oğlun dizinin dibinde olunca kafan biraz daha rahat oluyor, kimle arkadaşlık eder, nasıl kararlar alır diye korkmuyorsun, sürekli yaşamında oluyorsun, ne zaman ki büyüyor daha özgür, daha aileden bağımsız bir yaşama adım atıyor, korkular başlıyor.

Evladın kızı erkeği yok:((( şimdi bizlerin yaşadığı endişeleri bir süre sonra sizlerde yaşayacaksınız, kızlarınız, oğullarınız için korkularınız olacak, aman terleyip üşüttü mü endişenizin yerini flörtünün kötü alışkanlığı var mı, huyu nedir, hırlı mıdır hırsız mı korkuları alıyor, küçükken peki annecim diyen çocuk büyüyünce senin kadar düşünüyorum, bireyim, hayatım hakkında kararlar veririm diyen bir yetişkin oluyor.

hybris,
endişelenme, anne babalık yaş farkının az veya çok olmasıyla bağlantılı değil pek, sen çocuğuna şekil verirken o da seni şekillendiriyor zaten, ister istemez birçok huyunu törpülüyorsun, sabırsızsan bir anda dünyanın en sabırlı insanı olup çıkıyorsun, yaşadıkça göreceksin, anne babalığı her çocuğunda yine yeniden öğreniyorsun, kızına oğluna davrandığın gibi davrandığında oğlunda işe yarayan metodun kızında işe yaramadığını görüyorsun, aynı ana babanın evlatları fakat birbirinden çok farklı bireyler yetiştiriyorsun, zevkleri, düşünceleri, karakterleri herşeyi bambaşka oluyor.

Büyümelerini, yetişkin olduklarını görmek çok gurur verici ama işte yavrunun üzüleceğini öngörüp bunu engelleyememek mahfediyor insanı:(((

Çok haklısın Mune,
Ergen adayı iki ufaklıkla bile şimdiden korkmaya başladım.
Henüz flört aşamasında değiller ama arkadaşları bile endişelendiriyor çoğu zaman.
Öyle bir hale geldikki, 12 yaşında sigara içen çocuklar görüyorum.
Sürekli kontrol altında tutmaya çalışsakta, çocuk arkadaşını bile bizim seçimimize göre yapmıyor, değil ki flörtünü seçsin.:5:
Hakikaten anne olmak çok zor.
Oğlumun Facebook unu kendi telefonumada yükledim.
Bazen paranoyaklık yaptığımı ve çocuğun özeline karıştığımı düşünüyorum ama uzaktan bir şekilde kontrol etmemde gerekiyor , yaşı çok küçük daha,her türlü yanlışa açık bir yaşta.
Rabbim hepimizin çocuklarını doğru insanlarla karşılaştırsın inşallah.

Çok zormuş evlat sahibi olmak... :50:

Ben vermicem oğlumu turşusunu kurcam :27:

O zaman sana tavsiyem, şimdiden en büyük boy turşu kabı alıp at kenara:ssz:
E tabii birde el kızının aklını çeldiği oğlunu turşu kabına girmeye ikna sanatı adlı kitabı alıp okumaya başla:51:

ben hala güney kore konusunda ısrarcıyım, en azından her şekilde benim kültürümden değil derim :27: yurdum insanı daha zor, gelini ayrı zor k.validesi ayrı :27:

ben hala güney kore konusunda ısrarcıyım, en azından her şekilde benim kültürümden değil derim :27: yurdum insanı daha zor, gelini ayrı zor k.validesi ayrı :27:

Neden Güney Kore ofisim?

Güney Koreli gelin adayları kaynanalarını başının üstünde mi taşıyormuş yoksam :27:

Aşşada bir zuzu gördüm sanki:3:
Hoşgeldin taze anne, geleceğin muhteşem kaynanası.
Sen nası evlendircen bakim çırpınacağı:ssz:

Bu Güney Kore gelinleri geyşa ruhlu mu oluyomuş ofişim.
Kaynanaya mı geyşalık yapıyolar, bildiklerini anlatta, bizde şimdiden aramaya başlayalım.

fi tarihinde gitmeden önce gelin kaynana konuşuluyodu halen konuşuluyor
ne bitmez çetrefilli mevzuymuş :)
selamlar bu arada:3:

.

ben anneme vericem ..baksın büyütsün eversin
bende fellik fellik gezeyim tozayım seyşelgillere tatile gideyim
ne halleri varsa görsünler :)

Neden Güney Kore ofisim?

Güney Koreli gelin adayları kaynanalarını başının üstünde mi taşıyormuş yoksam :27:

Bu Güney Kore gelinleri geyşa ruhlu mu oluyomuş ofişim.
Kaynanaya mı geyşalık yapıyolar, bildiklerini anlatta, bizde şimdiden aramaya başlayalım.

oy oy oy çok saygılı oluyorlar, dedikodu yapmıyorlar, anneye-babaya hürmet gösteriyorlar, çok şeker oluyorlar, tam bizlik kızlaaar :27: ha dillerini anlamadığımız için korece hakaret ederlerse benden bilmeyin :ssz:

Son düzenleme:
oy oy oy çok saygılı oluyorlar, dedikodu yapmıyorlar, anneye-babaya hürmet gösteriyorlar, çok şeker oluyorlar, tam bizlik kızlaaar :27: ha dillerini anlamadığımız için korece hakaret ederlerse benden bilmeyin :ssz:

Çok sıkıcılarmış :19:

Arada bir ekşın lazım :27:

Çok sıkıcılarmış :19:

Arada bir ekşın lazım :27:

:60: yavrum gelinin arkasından sürekli "acaba kk da üyeliği var mı?, acaba arkamdan konu açtı mı?" araştırması yaparken ağartacağız saçları :27: zaten Mune de k.valideyiz diye desteklemez bizi , kim destek olacak bize kazen mi? :60: kızım o balıktayım sonra gelin der bizi yollar başından, aç-susuz ve paranoyak kalırız valla :27:

Tamam ofiş, oğlanlar evlenme çağına gelir gelmez bi Güney Kore gezisine çıkalım , sevdim ben bunları:7:
çifte mutluluk işte daha ne istiyo baston bacaklı gelin :)
sende ne var ne yok görüşmeyeli

:9:
Bizim hayat hep aynı zuzum.
Burdan bol bol dua ediyoz senin çırpıya, Rabbim ona sağlık versin, oda bol bol ağlayıp , kaka yapıp anasını uyutmasın diye:27:
Kilosu toparlandımı biraz, kaç kilo oldu.

Güney Kore'lilerin kültür elçisi office,
bu korelilerin damatlık delikanlıları nasıl oluyor acaba:51:
Ben kendime uygun damat bulabilir miyim ki:26:

melaba :emir_bebek: $1385160_1377139985862603_922022778_n.webp
attachment.php

Son düzenleme:
Tamam ofiş, oğlanlar evlenme çağına gelir gelmez bi Güney Kore gezisine çıkalım , sevdim ben bunları:7:

:9:
Bizim hayat hep aynı zuzum.
Burdan bol bol dua ediyoz senin çırpıya, Rabbim ona sağlık versin, oda bol bol ağlayıp , kaka yapıp anasını uyutmasın diye:27:
Kilosu toparlandımı biraz, kaç kilo oldu.

iyi iyi çok şükür hiçbi sıkıntı kalmadı artık :)
3e yaklaşmıştır 2 hafta önce 2500gr ı geçmişti

Back
X