Bir geyik topiğim bile yok diye üzülüp süzülenler...

Bünye meselesi tabii:51:
Şimdi bazıları vardır gece hamur işlerini yer yer tık yok kimi de su içse L olur:27:
Med, ye afiyet olsun, pıt pıt yağ olsun löp löp et olsun, yalnız löp'e dikkat ettin mi L ile başlıyor:60:

Sağol müdürüm, yağsız bi tost hüplettim..Yağsız ama salçalı :60:

Evet farkettim, ama bak müdürüm yiğidi öldür hakkını ver, etlerim hiç löp ve sarkık değildir, bildiğin tok tok, kapkalın, diri diri duruyor :60:

Medin yüreğine incek şimdi :60: :60:

Abla sizi pıçaklayamıyorum da, böyle kalakalıyorum :)

Nevreste,
yani diyorsun ki med yemiyorum, içmiyorum derse inanmayın, yiyor yiyor sonra zayıfız diyenleri bıçaklarım diye tehdit ediyor:51:
Meddd,
sana inceden mesaj, boğazını tut:60:

Ben yemesem hemen veriyorum..Ciddi ciddi 8-9 aydır feci bi iştah açıklığı var..11 kilo aldım ya, daha ne diyim..Zaten yapım kalın..Bir de kilo alınca hiç hoş durmuyor :(
Ama o da ilaçlardan, hep bi bahanem var yani :60:

Ablam kendi az önce yazıp gitti birşeyler yiyeceğim diye:60:Zaten bu kilo muhabbeti hep onun yüzünden çıktı serdi bit pazarına L beden kıyafetlerini:60:Ben de 38-40 arasındayım ama bu saatte yemiyorum:21:
Med beni pıçaklarsa artık kim koruyacak bilmiyorum:60:

Nevroş ben 5 lerde yatıyorum balım, bu benim akşam yemeğim :60:

Evet farkettim, ama bak müdürüm yiğidi öldür hakkını ver, etlerim hiç löp ve sarkık değildir, bildiğin tok tok, kapkalın, diri diri duruyor :60:

Ben yemesem hemen veriyorum..Ciddi ciddi 8-9 aydır feci bi iştah açıklığı var..11 kilo aldım ya, daha ne diyim..Zaten yapım kalın..Bir de kilo alınca hiç hoş durmuyor :(

Bahanelerimiz bitmiyor zaten:60:
Bak o zaman oldu:27::9:

,İhtiyar olmanın avantajlarını kullanıyoz işte :27::27:

Nicomediaya lazim bana degil:27:

Sürekli yicen
Hemen umutsuz olma

İlerde alırım ya inşallah :31:

:38::38::38::38::38:

Nico,
inadına yazar gibisin, arkandan iyi bilirdik diyeceğim, metanetli ol ve soğuk bıçağın ahenkle batışına bırak kendini:60:

Ya napim konusu açılıyor :26::26: Birazdan çıkıcam zaten bunlar son kozlarım :D Hem arkamda kapı gibi müdürüm ve hanım ablam var. Dimi ? :21:

Nico,
inadına yazar gibisin, arkandan iyi bilirdik diyeceğim, metanetli ol ve soğuk bıçağın ahenkle batışına bırak kendini:60:

Ben gözüme kestirdim bile abla açığını görür görmez KİB yapacağım:60:Burdan yapacak başka birşeyim yok:60:

Back
X