- 27 Aralık 2011
- 63.354
- 61.082
- 898
Aynen ya sorma çok yesem bile taş çatlasın 46,5 oluyorum :26: alsam fena olmaz aslında. 45lik olduğumu duysalar beni linç ederler.![]()
Geceleri bol bol ye

Daha çok yiyorsun o zaman

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen ya sorma çok yesem bile taş çatlasın 46,5 oluyorum :26: alsam fena olmaz aslında. 45lik olduğumu duysalar beni linç ederler.![]()
Ben vereyim sana 5 kiloBende 45. 50 arasında turlarim hep. 5 kilo muhakkak alman lazim![]()
Bende acıktım ya :18:
Geceleri bol bol yehatta sevdiğin şeyleri ye
Daha çok yiyorsun o zaman![]()
Geceleri hamur işi yiyip yatıyorum inan kiGene yok gene yok.
![]()
Canım yaşından dolayı olabilir ilerde alırsın merak etme![]()
Ablam seni nasıl unuttum söylemeyi :18::18::18::18:4 oldu takım bayanlar
![]()
Nicomediaya lazim bana degilBen vereyim sana 5 kilo
Gelinliğini hayal et ve açıkmanı engelle
![]()
![]()
Bünye meselesi tabii
Şimdi bazıları vardır gece hamur işlerini yer yer tık yok kimi de su içse L olur
Med, ye afiyet olsun, pıt pıt yağ olsun löp löp et olsun, yalnız löp'e dikkat ettin mi L ile başlıyor![]()
Medin yüreğine incek şimdi![]()
![]()
Nevreste,
yani diyorsun ki med yemiyorum, içmiyorum derse inanmayın, yiyor yiyor sonra zayıfız diyenleri bıçaklarım diye tehdit ediyor
Meddd,
sana inceden mesaj, boğazını tut![]()
Ablam kendi az önce yazıp gitti birşeyler yiyeceğim diyeZaten bu kilo muhabbeti hep onun yüzünden çıktı serdi bit pazarına L beden kıyafetlerini
Ben de 38-40 arasındayım ama bu saatte yemiyorum
Med beni pıçaklarsa artık kim koruyacak bilmiyorum![]()
![]()
Sorun değil ona vereyimNicomediaya lazim bana degil
Sürekli yicen
Hemen umutsuz olma
Straplez istemiyorum abla, ben romantik gelinlikleri seviyorumKesinlikle straplez olsun gelinlik
Bende bende![]()
Sağol müdürüm, yağsız bi tost hüplettim..Yağsız ama salçalı
Evet farkettim, ama bak müdürüm yiğidi öldür hakkını ver, etlerim hiç löp ve sarkık değildir, bildiğin tok tok, kapkalın, diri diri duruyor
Abla sizi pıçaklayamıyorum da, böyle kalakalıyorum :)
Ben yemesem hemen veriyorum..Ciddi ciddi 8-9 aydır feci bi iştah açıklığı var..11 kilo aldım ya, daha ne diyim..Zaten yapım kalın..Bir de kilo alınca hiç hoş durmuyor
Ama o da ilaçlardan, hep bi bahanem var yani
Nevroş ben 5 lerde yatıyorum balım, bu benim akşam yemeğim![]()
Sağol müdürüm, yağsız bi tost hüplettim..Yağsız ama salçalı
Evet farkettim, ama bak müdürüm yiğidi öldür hakkını ver, etlerim hiç löp ve sarkık değildir, bildiğin tok tok, kapkalın, diri diri duruyor
Abla sizi pıçaklayamıyorum da, böyle kalakalıyorum :)
Ben yemesem hemen veriyorum..Ciddi ciddi 8-9 aydır feci bi iştah açıklığı var..11 kilo aldım ya, daha ne diyim..Zaten yapım kalın..Bir de kilo alınca hiç hoş durmuyor
Ama o da ilaçlardan, hep bi bahanem var yani
Nevroş ben 5 lerde yatıyorum balım, bu benim akşam yemeğim![]()
Nicomediaya lazim bana degil
Sürekli yicen
Hemen umutsuz olma
Tabi tabi![]()
Nico,
inadına yazar gibisin, arkandan iyi bilirdik diyeceğim, metanetli ol ve soğuk bıçağın ahenkle batışına bırak kendini![]()
![]()
Nico,
inadına yazar gibisin, arkandan iyi bilirdik diyeceğim, metanetli ol ve soğuk bıçağın ahenkle batışına bırak kendini![]()
İlerde alırım ya inşallah
Ya napim konusu açılıyor :26::26: Birazdan çıkıcam zaten bunlar son kozlarımHem arkamda kapı gibi müdürüm ve hanım ablam var. Dimi ?
![]()