Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
office, altta görüyorum seni, gördün mü Hanım 2 dakikada harcadı seni, heyy anam heyy ye kürküm ye diye buna denir, kürkümle bir salınıyorum anında arkadaş arkadaşı bırakıp kaçıyor![]()
office, altta görüyorum seni, gördün mü Hanım 2 dakikada harcadı seni, heyy anam heyy ye kürküm ye diye buna denir, kürkümle bir salınıyorum anında arkadaş arkadaşı bırakıp kaçıyor![]()
Aşk olsun müdüürüm hiçte bilem satmadım ofisisadece oturur kimği banlarım diye düşünür didimm
Hem topiüğn tapusunu ofis didi,kat çıkarız didi![]()
yıkıldım müdürüm okurken gözlerimden yaşlar süzüldüsırtımda ki pıçağı çıkarsam bari
neyse artık sen biricik, minicik ofişine kıyamazsın verirsin kürkünü bir saatliğine bant yapıştırmam için dimi
önce XS lerden başlarız sonra usul usul artık kime denk gelirse, en son da hanım ablayı ziyarete giderik beraber
wohoo çok şirin gördüm kendimi
![]()
yıkıldım müdürüm okurken gözlerimden yaşlar süzüldüsırtımda ki pıçağı çıkarsam bari
neyse artık sen biricik, minicik ofişine kıyamazsın verirsin kürkünü bir saatliğine bant yapıştırmam için dimi
önce XS lerden başlarız sonra usul usul artık kime denk gelirse, en son da hanım ablayı ziyarete giderik beraber
wohoo çok şirin gördüm kendimi
![]()
Okudum herşeyi, bu fikrin office'ten çıktığını gözlerimle gördüm
Ben ona bir tapu vereceğim![]()
Ofisim kim pıçaklıyor seni
Görmezden gelemedim gözyaşlarını bir kolaçan edeyim dedim .
Hanım office'i bıçakladıkürkle tapu kavgası var Ausss yetiş annem
![]()
Hanım office'i bıçakladıkürkle tapu kavgası var Ausss yetiş annem
![]()
Kürk kavgası ise ona kadesayı yollayayım ben , parkonla beraber
Tapu davası ayrı ise ona bakabilirim .
Sessiz sedasız duruyor arkadaşım aşağıda yahu , baksanıza melek melek , bir şeycikler istediği de yok![]()
Aus parkon zati yaşlı gelmiş 65 yaşına bastonla yürüyor napacak kürkü filan,kadişte gebe önce bebesini doğursun
Ben dururken kürkü onlara yedirmem![]()
Sessiz sedasız duruyor arkadaşım aşağıda yahu , baksanıza melek melek , bir şeycikler istediği de yok![]()
Aus parkon zati yaşlı gelmiş 65 yaşına bastonla yürüyor napacak kürkü filan,kadişte gebe önce bebesini doğursun
Ben dururken kürkü onlara yedirmem![]()
Abla bize bedende uymaz illa xs olmak lazım sen ondan yırtıyorsun office'in beden kaç acaba![]()
Durum çok karışık Aus, sen her ikisine de bir el atıver sevabına
Hiiiiii parkona ihtiyar dedi, kavgada söylenmez, gerçi abla kategorisinde yarışıyor, sahi onu kim aday gösterdi:44: neyse bu soruyu sormamış olayım, kim aday gösterdiyse kendini açık etmesin, parkon bu sağı solu belli olmaz![]()
Işinize gelince 65 yaşında teyze , oy vermeye gelince birbirinize veriyonuz Muneynen
Bizde kadişnen arkanızdan nal topluyoz.![]()
Bugün medin topiğini bastımXS ve S beden diye giriş yapıp pardon burası L idi demi diidim
![]()
Gördüm ablaPıçağı var korkmuyor musun:18::18:
![]()