Bir geyik topiğim bile yok diye üzülüp süzülenler...

office, altta görüyorum seni, gördün mü Hanım 2 dakikada harcadı seni, heyy anam heyy ye kürküm ye diye buna denir, kürkümle bir salınıyorum anında arkadaş arkadaşı bırakıp kaçıyor:60:

office, altta görüyorum seni, gördün mü Hanım 2 dakikada harcadı seni, heyy anam heyy ye kürküm ye diye buna denir, kürkümle bir salınıyorum anında arkadaş arkadaşı bırakıp kaçıyor:60:

Aşk olsun müdüürüm hiçte bilem satmadım ofisi :27::27: sadece oturur kimği banlarım diye düşünür didimm :55::55:
Hem topiüğn tapusunu ofis didi,kat çıkarız didi :27::27:

yıkıldım müdürüm okurken gözlerimden yaşlar süzüldü :14: sırtımda ki pıçağı çıkarsam bari :14: neyse artık sen biricik, minicik ofişine kıyamazsın verirsin kürkünü bir saatliğine bant yapıştırmam için dimi :27: önce XS lerden başlarız sonra usul usul artık kime denk gelirse, en son da hanım ablayı ziyarete giderik beraber :27: wohoo çok şirin gördüm kendimi :27:

Aşk olsun müdüürüm hiçte bilem satmadım ofisi :27::27: sadece oturur kimği banlarım diye düşünür didimm :55::55:
Hem topiüğn tapusunu ofis didi,kat çıkarız didi :27::27:

Okudum herşeyi, bu fikrin office'ten çıktığını gözlerimle gördüm:51:
Ben ona bir tapu vereceğim :23:

yıkıldım müdürüm okurken gözlerimden yaşlar süzüldü :14: sırtımda ki pıçağı çıkarsam bari :14: neyse artık sen biricik, minicik ofişine kıyamazsın verirsin kürkünü bir saatliğine bant yapıştırmam için dimi :27: önce XS lerden başlarız sonra usul usul artık kime denk gelirse, en son da hanım ablayı ziyarete giderik beraber :27: wohoo çok şirin gördüm kendimi :27:

Ofisim kim pıçaklıyor seni :6:

Görmezden gelemedim gözyaşlarını bir kolaçan edeyim dedim .

XS ler yani bizler :27::27: önce bizden başlayın pıçaklamaya snracıma L'lere sıra gelsin :52::52:

Okudum herşeyi, bu fikrin office'ten çıktığını gözlerimle gördüm:51:
Ben ona bir tapu vereceğim :23:

Kurtardım dimi müdürüm :52::52:
Tapu kaçıncı katta merak ettim :24: aklıma bişey geliyorda söylemeyim :60: :60:

Sessiz sedasız duruyor arkadaşım aşağıda yahu , baksanıza melek melek , bir şeycikler istediği de yok :9:

Sessiz sedasız duruyor arkadaşım aşağıda yahu , baksanıza melek melek , bir şeycikler istediği de yok :9:

Durum çok karışık Aus, sen her ikisine de bir el atıver sevabına:ssz:

Aus parkon zati yaşlı gelmiş 65 yaşına bastonla yürüyor napacak kürkü filan,kadişte gebe önce bebesini doğursun :27::27:
Ben dururken kürkü onlara yedirmem :24::24:

Hiiiiii parkona ihtiyar dedi, kavgada söylenmez, gerçi abla kategorisinde yarışıyor, sahi onu kim aday gösterdi:44: neyse bu soruyu sormamış olayım, kim aday gösterdiyse kendini açık etmesin, parkon bu sağı solu belli olmaz:60:

Abla bize bedende uymaz illa xs olmak lazım sen ondan yırtıyorsun office'in beden kaç acaba :9::9::9:

Ben yırttım nasılsa kalanlar düşünsün :27::27:

Durum çok karışık Aus, sen her ikisine de bir el atıver sevabına:ssz:

Hiiiiii parkona ihtiyar dedi, kavgada söylenmez, gerçi abla kategorisinde yarışıyor, sahi onu kim aday gösterdi:44: neyse bu soruyu sormamış olayım, kim aday gösterdiyse kendini açık etmesin, parkon bu sağı solu belli olmaz:60:

Ofis aday göstermiş parkon teyzeyi :27::27:
Bak ama neler demiş teyzemiz kanıtlqar burada:52::52:

Işinize gelince 65 yaşında teyze , oy vermeye gelince birbirinize veriyonuz Muneynen:19:

Bizde kadişnen arkanızdan nal topluyoz.:19:

topiğimi de kürkümü de yar etmem :27: ben onlar için teyze yaşında ki parkunla kıran kırana çarpıştım :60: ausum yetiş kurtar beni, çeteye gir sende :27:
nevreste XL bedenim ben, nur topu gibiyim :60: ağırlığımı koydum bu topiğe de o yüzden :27:

Back
X