Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
..................................
sarı ucubeden kumral ucubeyenaber sarışın ucube
hey allahım ya..![]()
yok biz ucube ve hilkat garibesiyizhiiiiiihow are you beautiful girls :26:
![]()
La havle vela kuvvete
Çok şükür Ya Rabbim
Çok sabırlıyım, çok sakinim, bildiğin evliyayım, sabrım ummanlar gibi, az daha sıkarsam kanatlarım çıkar melek olurum, kendimi övmekten hiiiç hoşlanmıyorum, benden haberler böyle eeee sizler nasılsınız![]()
Beni kibleyen yok galiba müdürüm,maşallah kaç gündür siyasetteyim,hala giyotine gitmedim.
Ben iyiyim,zat-ı aliniz de iyidir inşallah.![]()
Çok sabırlıyım, çok sakinim, bildiğin evliyayım, sabrım ummanlar gibi, az daha sıkarsam kanatlarım çıkar melek olurum, kendimi övmekten hiiiç hoşlanmıyorum, benden haberler böyle eeee sizler nasılsınız![]()
bakhın bakhın. yinemi ofiş yinemi ofişşşşabla ne çektin sen bunlardan ya, hepiciğini çızıktırabilirsin, arkandayım ben seninkapı gibin ofişin var burada
![]()
![]()
İyiyim hamd olsun, valla daha çok kişi gider bu gidişle, dillerin kemiği yok![]()
nolsun abla ucubeden halliceyiz![]()
sarı ucubeden kumral ucubeye. iyilik . nossun
![]()
La havle vela kuvvete
Çok şükür Ya Rabbim
abla ne çektin sen bunlardan ya, hepiciğini çızıktırabilirsin, arkandayım ben seninkapı gibin ofişin var burada
![]()
![]()
İyilik sarı ucube, konuşamadık bugün
Noldu müdürüm
xl ucube, çıkarttırma yine pıçaamı bana
ama yine de kendinden olmayanları banlıyosun, bu dedikodulara ne diyosun sayın müdür![]()
anacım bankalar, kartları yatırma oldukça hafifleyerek dönme olaylarındaydım![]()
öff o kartları sorma..hep gecikmeli ödüyorum ben valla...
hepsinin limitini doldurup kaçasım var![]()
bakhın bakhın. yinemi ofiş yinemi ofişşşş![]()
İyilik sarı ucube, konuşamadık bugün
Noldu müdürüm
xl ucube, çıkarttırma yine pıçaamı bana
ama yine de kendinden olmayanları banlıyosun, bu dedikodulara ne diyosun sayın müdür![]()