Bir geyik topiğim bile yok diye üzülüp süzülenler...

La havle vela kuvvete:ssz:
Çok şükür Ya Rabbim

Çok sabırlıyım, çok sakinim, bildiğin evliyayım, sabrım ummanlar gibi, az daha sıkarsam kanatlarım çıkar melek olurum, kendimi övmekten hiiiç hoşlanmıyorum, benden haberler böyle eeee sizler nasılsınız:60:

Çok sabırlıyım, çok sakinim, bildiğin evliyayım, sabrım ummanlar gibi, az daha sıkarsam kanatlarım çıkar melek olurum, kendimi övmekten hiiiç hoşlanmıyorum, benden haberler böyle eeee sizler nasılsınız:60:

Beni kibleyen yok galiba müdürüm,maşallah kaç gündür siyasetteyim,hala giyotine gitmedim.:32::27:

Ben iyiyim,zat-ı aliniz de iyidir inşallah.:30:

Beni kibleyen yok galiba müdürüm,maşallah kaç gündür siyasetteyim,hala giyotine gitmedim.:32::27:

Ben iyiyim,zat-ı aliniz de iyidir inşallah.:30:

İyiyim hamd olsun, valla daha çok kişi gider bu gidişle, dillerin kemiği yok:ssz:

nolsun abla ucubeden halliceyiz :7:

sarı ucubeden kumral ucubeye:27:. iyilik . nossun:27:

İyilik sarı ucube, konuşamadık bugün :27:

La havle vela kuvvete:ssz:
Çok şükür Ya Rabbim

Noldu müdürüm :60:

abla ne çektin sen bunlardan ya, hepiciğini çızıktırabilirsin, arkandayım ben senin :27: kapı gibin ofişin var burada :27: :21:

xl ucube, çıkarttırma yine pıçaamı bana :60:

ama yine de kendinden olmayanları banlıyosun, bu dedikodulara ne diyosun sayın müdür :60:

ama yine de kendinden olmayanları banlıyosun, bu dedikodulara ne diyosun sayın müdür :60:

anacım bankalar, kartları yatırma oldukça hafifleyerek dönme olaylarındaydım:ssz::1:

office laf yok o benim mikser setim, çırpar, karıştırır, sonra da doğrar:60:

öff o kartları sorma..hep gecikmeli ödüyorum ben valla...
hepsinin limitini doldurup kaçasım var :60:

ya kartlarımın sayısı 5 olmuş. yuh dedim bana. neyse sıfırladım hepsini. sokağa çıkarken 1 tane en düşük limitliyi alacağım. yok valla harciim. duramiim.

bakhın bakhın. yinemi ofiş yinemi ofişşşş:27:

püfür püfür bir siyaset topiği esintisi var, camları kapatalım :27: parkuş, tari ve hanım ablanın anısına bakın arada alt kısma, bakıyorlar bize mahsun mahsun :60: yazmayın bişi bir de sizi kiplemiyim :27:

Back
X