Uykusu düzene girse bi sende kestirirsen onla öğlenleri ama düzelir düzelir daha kçük annesi![]()
40 ı cıkınca duzelır dıyolar bugun cıktı ama hıc sanmıyorum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Uykusu düzene girse bi sende kestirirsen onla öğlenleri ama düzelir düzelir daha kçük annesi![]()
40 ı cıkınca duzelır dıyolar bugun cıktı ama hıc sanmıyorum![]()
Öyle pat diye düzelmesini bekleme zaten
Zor çocuk seninki![]()
Kök söktürüyo annesine paşaaa![]()
bu cocuk buyunce hıperaktif fılan olmazsa iyidir![]()
Topiği öksüz yetim bırakmayan herkese selam olsun![]()
Müdürüüüüüüüüüüüüüüüüüm
Bildiniz mi beni![]()
Tanıyamadım, siz kimsiniz acaba![]()
Hemen bir samimiyet müdürüm demeler falan![]()
Suyun öteki tarafından'ım
Nasılsınız müdürüm![]()
Hangi su
İyiyim çok şükür, siz nasılsınız acaba![]()
Ege
Abla şaka bir yana da bak fotoğraf bölümüne yeni bir konu açtım, yunan adalarında kendi çektiğim fotoğrafları paylaştım. İçim sıcacık oldu tekrardan, fotoğraflara dalmak iyi hissettiriyor, eğer istersen![]()
Ben baktım çok güzel yerler gezmişsin,görmüşsün,çekmişsinBizimle paylaşmışsın teşekkür ediyorum
![]()
Ege
Abla şaka bir yana da bak fotoğraf bölümüne yeni bir konu açtım, yunan adalarında kendi çektiğim fotoğrafları paylaştım. İçim sıcacık oldu tekrardan, fotoğraflara dalmak iyi hissettiriyor, eğer istersen![]()
Bakıyorum şimdi
altta yorumları okuyan tolin hanım, geyikten kaç hafta bilet keseyim size![]()
Sen bakmaaaaaaaSana küsüm ben, çok küsmek geldi içimden
![]()
Baktım beğendimTamam her türlü nazınız,kaprisiniz çekilir
Ama ben artık hasta ve yaşlı bir kadınım çokta zorlamayalım
![]()
Evet canım haklısın hiç dinlenmiyorumKıyaaaamaaaam, takılıyorumHiç dinlenmiyorsun nevoş, biraz erken uyumaya çalış. Uykun da çok az
![]()
Evet canım haklısın hiç dinlenmiyorumİnan oturduğum dakikalar sadece şu pc başında geçirdiğim dakikalar
Gerçi bazen uzun olabiliyor
Uyuyamıyorum
Sabah erken kalkacağım ben hala ayaktayım sonra tansiyon yerlerde
![]()
Hadi uyu o zaman, lütfen dinlen biraz![]()
Ege
5 hafta abla![]()
Sicilim çok temiz şükürler olsun, 0 puan. Ama bu azimle ben 80'e çıkarırım onu 3-4 ay içerisinde![]()
Evet canım haklısın hiç dinlenmiyorumİnan oturduğum dakikalar sadece şu pc başında geçirdiğim dakikalar
Gerçi bazen uzun olabiliyor
Uyuyamıyorum
Sabah erken kalkacağım ben hala ayaktayım sonra tansiyon yerlerde
![]()