Bir geyik topiğim bile yok diye üzülüp süzülenler...

Topiği öksüz yetim bırakmayan herkese selam olsun:52:

Hangi su:60::60:
İyiyim çok şükür, siz nasılsınız acaba:51:

Ege :21:
Abla şaka bir yana da bak fotoğraf bölümüne yeni bir konu açtım, yunan adalarında kendi çektiğim fotoğrafları paylaştım. İçim sıcacık oldu tekrardan, fotoğraflara dalmak iyi hissettiriyor, eğer istersen :17:

Abla şaka bir yana da bak fotoğraf bölümüne yeni bir konu açtım, yunan adalarında kendi çektiğim fotoğrafları paylaştım. İçim sıcacık oldu tekrardan, fotoğraflara dalmak iyi hissettiriyor, eğer istersen :17:

Ben baktım çok güzel yerler gezmişsin,görmüşsün,çekmişsin:12:Bizimle paylaşmışsın teşekkür ediyorum:54::29:

Bakıyorum şimdi:34:

altta yorumları okuyan tolin hanım, geyikten kaç hafta bilet keseyim size:51:

Bakıyorum şimdi:34:

altta yorumları okuyan tolin hanım, geyikten kaç hafta bilet keseyim size:51:

5 hafta abla :51:
Sicilim çok temiz şükürler olsun, 0 puan. Ama bu azimle ben 80'e çıkarırım onu 3-4 ay içerisinde :51:

Baktım beğendim:21:Tamam her türlü nazınız,kaprisiniz çekilir:42::54:Ama ben artık hasta ve yaşlı bir kadınım çokta zorlamayalım:9:

Kıyaaaamaaaam, takılıyorum :48: Hiç dinlenmiyorsun nevoş, biraz erken uyumaya çalış. Uykun da çok az :ssz:

Kıyaaaamaaaam, takılıyorum :48: Hiç dinlenmiyorsun nevoş, biraz erken uyumaya çalış. Uykun da çok az :ssz:
Evet canım haklısın hiç dinlenmiyorum:ssz:İnan oturduğum dakikalar sadece şu pc başında geçirdiğim dakikalar:9:Gerçi bazen uzun olabiliyor:1:Uyuyamıyorum:19:Sabah erken kalkacağım ben hala ayaktayım sonra tansiyon yerlerde:27:

Evet canım haklısın hiç dinlenmiyorum:ssz:İnan oturduğum dakikalar sadece şu pc başında geçirdiğim dakikalar:9:Gerçi bazen uzun olabiliyor:1:Uyuyamıyorum:19:Sabah erken kalkacağım ben hala ayaktayım sonra tansiyon yerlerde:27:

Hadi uyu o zaman, lütfen dinlen biraz :48:

5 hafta abla :51:
Sicilim çok temiz şükürler olsun, 0 puan. Ama bu azimle ben 80'e çıkarırım onu 3-4 ay içerisinde :51:

Fotoğraflar çok güzeldi, bayıldım, oraya mı yerleşsek acep:26:

Hasta hasta niye dolanıyorsun ki zaten buralarda:4:

Back
X