Bir geyik topiğim bile yok diye üzülüp süzülenler...

Geldim geldimmmm:52:
Evim evim güzel evim:16:
Artık burdayım, 7/24 ensenizde nefesim, tepenizde banımla yaktım çıracıklarınızı:ssz:

İyi ki geldin be mune bir taraf bekretten :52: geçilmiyor ; öte taraf hepten :52::52:

Geldim geldimmmm:52:
Evim evim güzel evim:16:
Artık burdayım, 7/24 ensenizde nefesim, tepenizde banımla yaktım çıracıklarınızı:ssz:

Hoşgeldin..Şükür yahu...Resmen sirk alanına döndü 3 günde site..
Bdvde kızlık zarı, siyasette sahte haber kusucaz.

Hoşgeldin..Şükür yahu...Resmen sirk alanına döndü 3 günde site..
Bdvde kızlık zarı, siyasette sahte haber kusucaz.

Yokluğum belli oldu desene:51: an itibariyle mesai başlamıştır, banlanacaklar kemerlerini bağlasın, uçuşa geçiyoruz:51:

Yokluğum belli oldu desene:51: an itibariyle mesai başlamıştır, banlanacaklar kemerlerini bağlasın, uçuşa geçiyoruz:51:

Hem nasıl valla..

Öff ya bu bekleme işini hiç sevmiyorum :43:
Narkozun etkisiyle yazmışımdır ne yazdıysam kayda geçmesin:43:

mune belki beni de banlarsın:18:
o yüzden hoş geldin diyemiycüüm :9::9:

mune lutfen banlama hayır kendım için değil parmacıkların yorulur sonra bea konuları kapat gitsin:27:

hoşgeldin mune :16: heeeç bişi yapmadım bu sefer ben masumum, dur hemen banlamaya başlama çekirdeğimi alıp geliyorum :27:

Hoşbuldum çok sağolun, ne güzel karşıladınız beni öyle:54:
Sitenin gülleri 3 günde çok feci özlemişim sizi:51: gerçi tam karar veremedim sizi miiii yoksa sizi banlamayı mıııı özledim tam kestiremiyorum, aksiyon başladı, kiblenenler fena geldim, bomba gibiyim, rüzgarımdan üşümeyin sıkı giyinin:51:

hoşgeldin mune :16: heeeç bişi yapmadım bu sefer ben masumum, dur hemen banlamaya başlama çekirdeğimi alıp geliyorum :27:

Bende masum bir dönemdeyim ofisim , az kay sağa bende patlamış mısır getirdim , beraber izleyelim :6:

Sitenin gülleri 3 günde çok feci özlemişim sizi:51: gerçi tam karar veremedim sizi miiii yoksa sizi banlamayı mıııı özledim tam kestiremiyorum, aksiyon başladı, kiblenenler fena geldim, bomba gibiyim, rüzgarımdan üşümeyin sıkı giyinin:51:
ay gitme bir dahaaaaaaaa

Son düzenleme:
Bende masum bir dönemdeyim ofisim , az kay sağa bende patlamış mısır getirdim , beraber izleyelim :6:

:60: şincik herkeşler bizi kıskanıyor ausum izlemekle kalmayıp kayda alalım canımız sıkıldıkça izleriz :60:

Benim hiç korkum yok, banla gitsin bunları müdürüm, önce ofişten başla bence:27:

aha sana eksi rep neyin verecektim yine artı repe bastım :27: anla işte ne ka pambık gibi bir kalbim var :gidersem senide götürürüm smiley: :27:

Gitme bir daha ablam:29::17:

:60: şincik herkeşler bizi kıskanıyor ausum izlemekle kalmayıp kayda alalım canımız sıkıldıkça izleriz :60:

aha sana eksi rep neyin verecektim yine artı repe bastım :27: anla işte ne ka pambık gibi bir kalbim var :gidersem senide götürürüm smiley: :27:

Dur önce bi emin olalım , arada bir falsomuz olduysa ilk bizden başlar bu mune :52:

Şu yazdığım son mesajım olup ardından grileşirsem çok gülmeyin arkamdan :9:

Back
X