- 20 Mart 2008
- 142.010
- 214.061
- 1.423
- 60
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydınlarrr hayırlı sabahlar
Müdürüm ne zaman geliyorsun![]()
![]()
Geldim geldimmmm
Evim evim güzel evim
Artık burdayım, 7/24 ensenizde nefesim, tepenizde banımla yaktım çıracıklarınızı![]()
Geldim geldimmmm
Evim evim güzel evim
Artık burdayım, 7/24 ensenizde nefesim, tepenizde banımla yaktım çıracıklarınızı![]()
Hoşgeldin..Şükür yahu...Resmen sirk alanına döndü 3 günde site..
Bdvde kızlık zarı, siyasette sahte haber kusucaz.
Yokluğum belli oldu desenean itibariyle mesai başlamıştır, banlanacaklar kemerlerini bağlasın, uçuşa geçiyoruz
![]()
Yokluğum belli oldu desenean itibariyle mesai başlamıştır, banlanacaklar kemerlerini bağlasın, uçuşa geçiyoruz
![]()
hoşgeldin muniş ablaYokluğum belli oldu desenean itibariyle mesai başlamıştır, banlanacaklar kemerlerini bağlasın, uçuşa geçiyoruz
![]()
hoşgeldin muneheeeç bişi yapmadım bu sefer ben masumum, dur hemen banlamaya başlama çekirdeğimi alıp geliyorum
![]()
ay gitme bir dahaaaaaaaaHoşbuldum çok sağolun, ne güzel karşıladınız beni öyle
Sitenin gülleri 3 günde çok feci özlemişim sizigerçi tam karar veremedim sizi miiii yoksa sizi banlamayı mıııı özledim tam kestiremiyorum, aksiyon başladı, kiblenenler fena geldim, bomba gibiyim, rüzgarımdan üşümeyin sıkı giyinin
![]()
Bende masum bir dönemdeyim ofisim , az kay sağa bende patlamış mısır getirdim , beraber izleyelim![]()
Benim hiç korkum yok, banla gitsin bunları müdürüm, önce ofişten başla bence![]()
Hoşbuldum çok sağolun, ne güzel karşıladınız beni öyle
Sitenin gülleri 3 günde çok feci özlemişim sizigerçi tam karar veremedim sizi miiii yoksa sizi banlamayı mıııı özledim tam kestiremiyorum, aksiyon başladı, kiblenenler fena geldim, bomba gibiyim, rüzgarımdan üşümeyin sıkı giyinin
![]()
şincik herkeşler bizi kıskanıyor ausum izlemekle kalmayıp kayda alalım canımız sıkıldıkça izleriz
![]()
aha sana eksi rep neyin verecektim yine artı repe bastımanla işte ne ka pambık gibi bir kalbim var :gidersem senide götürürüm smiley:
![]()
Benim hiç korkum yok, banla gitsin bunları müdürüm, önce ofişten başla bence![]()