Bir geyik topiğim bile yok diye üzülüp süzülenler...

günaydın hanım abla... müdür gelmiş...herkes tırsmışşş:27:.banlanan yok heral daha

Günaydınn canım :3: müdürüm geldi sonunda attı fırçasını hemen aldı eline cımbızını :1::1: yok herhalde aman olmasında :27:

günaydın hanım abla.bizim topik çok sessizleşti son günlerde. ben de buralara bakınır oldum.

Günaydın ipekcim :3::3: elmiş te olmayınca pek sakin oldu..

Günaydınn canım :3: müdürüm geldi sonunda attı fırçasını hemen aldı eline cımbızını :1::1: yok herhalde aman olmasında :27:

Günaydın ipekcim :3::3: elmiş te olmayınca pek sakin oldu..

Dün gece geldim, fena yorgundum, bugün zımba gibiyim:52:
Asıl banlamalar bugün başlar, kiblere bakınca sitenin yarısı gider gibi gözüküyor:23:
Hepiniz koltuklarınıza yaslanıp kemerlerinizi bağlayın:51:
Kuşlar kuşlara, banlar banlara karışsın :60::60::60:

ben gidiyorum sanırım.
odama lokumu isterim yalnız. birde yaş mama. vede profiterol. ayrıca cola zero

Dün gece geldim, fena yorgundum, bugün zımba gibiyim:52:
Asıl banlamalar bugün başlar, kiblere bakınca sitenin yarısı gider gibi gözüküyor:23:
Hepiniz koltuklarınıza yaslanıp kemerlerinizi bağlayın:51:
Kuşlar kuşlara, banlar banlara karışsın :60::60::60:

Hoş geldin müdürüm,tahmin ediyorum yorgunluğunu ..
Sorma feci kaynıyor topik,2 kere uyardım bekret konusunda.
Çok kişi gider bu sefer :10::10:
Uslu uslu duruyorum topikte ,ihbarımı yapayım kendime :6::6:

müdürüm beni yakma ben toplumsal bir mesaj verdim :27: şaka bir tarafa ilk defa bu kadar zor tuttum kendimi, kabus gibiydi üyecik :19:

eğer gidersem laptopımı istiyorum bende, zaten okynin profiterolünden yerim extra yiyeceğe ihtiyacım yok :60:

müdürüm beni yakma ben toplumsal bir mesaj verdim :27: şaka bir tarafa ilk defa bu kadar zor tuttum kendimi, kabus gibiydi üyecik :19:

eğer gidersem laptopımı istiyorum bende, zaten okynin profiterolünden yerim extra yiyeceğe ihtiyacım yok :60:

Resmen kabustu yaşananlar :30::30: yanmazsın sen merak etme,mesajında kötübişey yoktu ki :1:

office valla türk kadınına laf etti önce. yuh dedim. kısa kıllı ve esmer. sonra namus sonra çocuk. var ya.
birde bakire olmazsalar bir şeyleri kalmaz. rusları alır erkekler demezmi.yedim kafayı. insanları delirtti resmen. profiterolumu fazlaca alayım o zaman. paylaşırız. 5 kilo profiterol olsun:)

Son düzenleme:
Toplu kıyım diyoruz buna :52::52::52:

Senin mesajlarında bişey yoktu ki..
Sen hiç F tipi mapısa düşmedin dimi tavsiye etmem :30::30: soğuk karanlık taş üstünde uyuyon ..
Unut dijitürkü :60: :60: sana pili radyo yollayalım :27::27: elektrikte yok :60: :60:
bana görede yok. ama olsun. hazırlıklı olmakta yarar var. :27:
ama ben f tipi ceza evini istemem. lüks olsun benimki.:9:

Ben 2 kere açık cezaevine girip çıktım..:ssz:
F tipinin şartları ağır olsa gerek.:50:

Toplu kıyım diyoruz buna :52::52::52:

Senin mesajlarında bişey yoktu ki..
Sen hiç F tipi mapısa düşmedin dimi tavsiye etmem :30::30: soğuk karanlık taş üstünde uyuyon ..
Unut dijitürkü :60: :60: sana pili radyo yollayalım :27::27: elektrikte yok :60: :60:
bu sefer girersem yine f tipi olucak:ssz::ssz::ssz:daha geçen hafta f tipindeydim gene mi:ssz:toplu kıyımda olmamam lazım:ssz::ssz:

Back
X