Çokk fena şiştim, cımbızı demirciye verdim ucunu azıcık uzatacak60:
![]()
Ben de şiştim..O konu yüzünden başlandı yine bazı şeylere..Bugün 1 paket sigara bitirdim yemin ederim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
![]()
Müdürüm konuyu ne zaman kilitliyceksiniz acebağ?
Yoksa çıplak bacaklarımın fotosunu çekip ekliycem az kaldı, anca öyle dağılır insanlar![]()
bak Sorcha, sen 1 ay ile konuya yazıp polemiğe girmiyorsun, ben 3 yıl ile konuya bile yazmıyorum![]()
![]()
Dur ürkütme insanları
Şaka yapıyorum küsme sakın![]()
ne konu açıyorum abicim ya.. şu kafamı taşlaramı vursam napsam![]()
Ofis ben de 1 yıl uzak kaldım..Uzak kaldım derken köşe bucak saklanarak girdim![]()
ay oda var. sabıkalıyım ben . kötü konu açarımNursaçan'da da mahkemelik olacağdık az daha.![]()
Hazır müdür burdayken söyleyeyim sizde şahitsiniz, beni 1 ay banlarsa 5 ayrı üyelik alıp gelicem
Patlattın konuyu oky![]()
ben kedi gibi kenardan gri gri gezdim gelemedim yakalarlar diye, ha tabi bir de istenmediğim yere gelmem hıh modu da vardı
gençlik işte
![]()
biliim. suçluyum hakim hanımHepsi senin yüzünden, işte buna küserim
Ben de "inadına girecem" modunda bir didişme halindeydim patronla
O attı ben girdim o attı ben yine girdim..Sonra bi yol buldum resmi olarak yakalanmadım..Ama yine anlaşıldı tebisi![]()
Hazır müdür burdayken söyleyeyim sizde şahitsiniz, beni 1 ay banlarsa 5 ayrı üyelik alıp gelicem
Patlattın konuyu oky![]()
dün akşam ki Kazenin konusu neden gitti müdürüm?
bak Sorcha, sen 1 ay ile konuya yazıp polemiğe girmiyorsun, ben 3 yıl ile konuya bile yazmıyorum![]()