Bir geyik topiğim bile yok diye üzülüp süzülenler...

Müdürüm konuyu ne zaman kilitliyceksiniz acebağ?
Yoksa çıplak bacaklarımın fotosunu çekip ekliycem az kaldı, anca öyle dağılır insanlar :60:

Dur ürkütme insanları:60::60:
Şaka yapıyorum küsme sakın:4:

Ofis ben de 1 yıl uzak kaldım..Uzak kaldım derken köşe bucak saklanarak girdim :60:

:60: ben kedi gibi kenardan gri gri gezdim gelemedim yakalarlar diye, ha tabi bir de istenmediğim yere gelmem hıh modu da vardı :60: gençlik işte :27:

oky'm,
Sen kendin olay hatunsun gülüm, ne açsan gider:60:

Hazır müdür burdayken söyleyeyim sizde şahitsiniz, beni 1 ay banlarsa 5 ayrı üyelik alıp gelicem:28:

Patlattın konuyu oky:ssz:

parkon,
yazdıklarını kayda aldım, 1 gider 5 gelirsen bende seni sustururum, sitenin en derin köşelerine atarım kimse bulamaz:60:

ne konu açıyorum abicim ya.. şu kafamı taşlaramı vursam napsam:27:

Hepsi senin yüzünden, işte buna küserim :60:

:60: ben kedi gibi kenardan gri gri gezdim gelemedim yakalarlar diye, ha tabi bir de istenmediğim yere gelmem hıh modu da vardı :60: gençlik işte :27:

Ben de "inadına girecem" modunda bir didişme halindeydim patronla :60:
O attı ben girdim o attı ben yine girdim..Sonra bi yol buldum resmi olarak yakalanmadım..Ama yine anlaşıldı tebisi :60:

dün akşam ki Kazenin konusu neden gitti müdürüm?

Hepsi senin yüzünden, işte buna küserim :60:

Ben de "inadına girecem" modunda bir didişme halindeydim patronla :60:
O attı ben girdim o attı ben yine girdim..Sonra bi yol buldum resmi olarak yakalanmadım..Ama yine anlaşıldı tebisi :60:
biliim. suçluyum hakim hanım:ssz::27:

bak Sorcha, sen 1 ay ile konuya yazıp polemiğe girmiyorsun, ben 3 yıl ile konuya bile yazmıyorum :27:

Hahahaha, senin gözünü baya korkutmuş müdür o zaman.

3 yıl mı ? Oha .

Ben çatlardım , yok o zaman kesin bir yolunu bulurdum bu işin. Ya da bir hacker ile anlaşır bu siteyi patlatırdım :52: :7:

Back
X