• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir geyik topiğim bile yok diye üzülüp süzülenler...

Dal canım bişey olmaz.
8 aylık hamile kadesa, bugün kanama olmuş hastanedeydi .

Kanama devam ederse erken doğum ihtimali varmış.
Rabbim sağlıkla, vaktinde doğurmayı nasip eder inşallah.
Bana dua edin dedi.
Sağolun hepiniz canlar.

kadesa çok iyi bir insan. Allah onu da bebeğini de korusun.. çok dua edicem..

Kimse yok mu???
Kızlar sizden dua istiyorum.
Kadesanın kanaması varmış, hastanede şuanda.
Dualarınızı esirgemeyin.

cok geçmiş olsun :26: profilimde gördüm yazını canım
inşallah iyileşir. uzun süredir mi böyle?
dua edeyim ben de :26:

selam. kadesaya çok geçmiş olsun. inşallah olması gerektiği zamanda doğum gerçekleşir.

cok geçmiş olsun :26: profilimde gördüm yazını canım
inşallah iyileşir. uzun süredir mi böyle?
dua edeyim ben de :26:

selam. kadesaya çok geçmiş olsun. inşallah olması gerektiği zamanda doğum gerçekleşir.

Sağolun kızlar.
Bugün kanaması başlamış.
Haber alırsam yazarım gene.
Çoook sağolun hepiniz:16:

Kadesa çok geçmiş olsun. Bebeğin ve senin için dua edicem.
Rabbim sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallah.

Yarabbim Kadesa ile bebişini korusun,Kadesa bebeğini sağlıkla alsın kucağına.İkisinede acil şifalar diliyorum.

Kadesa..... Allah inşallah yüzünü güldürür bebeğini saglıcakla kucagına alırsın canım

kadesa canım ya Allahım yardımcın olsun
o güzel yüzün hiç solmasın
inanıyorum sen kızına sağlıkla da kavusacaksın
dualarım seninle

Kimse yok mu???
Kızlar sizden dua istiyorum.
Kadesanın kanaması varmış, hastanede şuanda.
Dualarınızı esirgemeyin.

Çok çok geçmiş olsun kadişime,acil şifalar diliyorum,bir an önce toparlar inşallah..
Güzel haberlerini bekliyoruz,dualarımız seninle olsun güzel kardeşim :48:

kızlar Allah hepinizden razı olsun,çok çok sağ olun.dün rutin kontrole gelmiştim doktora birden kanama oldu.bebeğin plesentası ayrılmaya başlamış yani bebeğe oksijen ve besin götüren kısım oluyor bu.daha çok ufak bi düzeyde ama artarsa bebek için sonu iyi değilmiş çok korkuyorum.dünden beri bi kanama olmadı bugünde hastanedeyim.yarın duruma göre çıkıcam ama bilmiyorum ne olacak.hepinizi çok çok öpüyorum.

kızlar Allah hepinizden razı olsun,çok çok sağ olun.dün rutin kontrole gelmiştim doktora birden kanama oldu.bebeğin plesentası ayrılmaya başlamış yani bebeğe oksijen ve besin götüren kısım oluyor bu.daha çok ufak bi düzeyde ama artarsa bebek için sonu iyi değilmiş çok korkuyorum.dünden beri bi kanama olmadı bugünde hastanedeyim.yarın duruma göre çıkıcam ama bilmiyorum ne olacak.hepinizi çok çok öpüyorum.

Ablaaa alamazlar mı amcamın kızı 34 . haftada ikiz doğurdu senin geçmişde .
İnşallah kuzunu sağlıcakla alırsın kucağına dualarım seninle

canım çok geçmiş olsun inşallah zamanında doğar ve bi sıkıntı olmaz dualarımdasın :nazar::nazar::nazar::nazar:

Dualarımız seninle canım .İnşallah her şey yolunda gider . Sağlıkla kucağına alırsın evladını .

Stres yapma , tehlike zamanları aştın zaten , 35. haftan doluyor . Sakin ol , Rabbim hayırlısını nasip edecek inşallah.

allah yardımcın olsun kadesa.. sağ salim evinize dönersiniz inşallah..

çok geçmiş olsun kadişim, inşallah zamanında gelecek bebişimiz inanıyorum ben. bol bol dinlen, stres yapma sakın. çok korktuk ama sonu iyi olacak inşallah eminim.

Back
X