• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir geyik topiğim bile yok diye üzülüp süzülenler...

Sen inanamıyorsun, sitecek bizde inanamıyoruz:37:
Doğumdan sonra da lohusalık tribine girme, bu sefer ben değil hanım girişir sana, zaten dünden razı seninle uğraşmaya, bayağı bayağı malzeme istedi kadın ya:60::60:

inanamıyorsunuz dimi benim anne olacağıma :D
Bi doğurayım da, lohusa tribine de girerim biraz da ordan yırtarım nazlanırım sen merak etme :60:
Hanım ablaya bakma sen, bi kaptırırsa avatarındaki ebeyi bile ebe yapabilir yavruma :D

Dedikoducular :63:
Uçururum seni diye tehdit edip korkuttun mu güççücük çocuğu korkutmadın mı müdür itiraf et:14:

Gece gece ağlamaktan şiştim yahu..Geldiler bana yine.
Hamile sen misin ben miyim bilemedim niko :60:

Uçururum seni diye tehdit edip korkuttun mu güççücük çocuğu korkutmadın mı müdür itiraf et:14:

Ayyy ördeklerini çalıcam diye korktun dimi, aman aman ağlama dokunmam merak etme :D Hem napayım ben senin çırpı bacaklı ördeklerini, bana etine dolgun ördekler lazım :56:

Ayyy ördeklerini çalıcam diye korktun dimi, aman aman ağlama dokunmam merak etme :D Hem napayım ben senin çırpı bacaklı ördeklerini, bana etine dolgun ördekler lazım :56:

He yav ondan bi hüzünlendim, girdim yine periyodik ağlama krizime:14:

Aman dolgun bacaklar senin olsun, töbe bidaha bana gelmesin:25:

Med gebelik çizelgemi bi okusana, çok şükür erken doğum riskine karşı bugünü de gördüm

Bebişim bak diyorki bu evrede doğan bebekler gelişimini tamamlamıştır diyor :)

Oyyy tosun oldu karnında desene:nazar:
Hadi inşallah kucağına aldığın günleri de görelim.

Benim ismimi koycan dimi derdim ama erkek çocuğa da pınar ismi verilmez ki:ssz: Dua et kızın olmadı niko..Kaynanan gibi tepene binerdim:ssz:

Oyyy tosun oldu karnında desene:nazar:
Hadi inşallah kucağına aldığın günleri de görelim.

Benim ismimi koycan dimi derdim ama erkek çocuğa da pınar ismi verilmez ki:ssz: Dua et kızın olmadı niko..Kaynanan gibi tepene binerdim:ssz:

Tosun oldu çok şükür :nazar:

PınarCan koyarım sen yeterki iste :60:

kızım olursa naparsın len?

Allah.. :53:

Müdürüm başlamışsın yine banlamaya ne oluyor :18:

Anneciiiiiim.... :53:

İki tane UI gördüm. Rebekah ve Nuray. Daha yeni yorum yaptılardı. Neden gitti ki onlar ?

Med'i gördüm banlı. Başka kim banlı ? Noldu neden mapısa düştü herkes ? :ssz:

Allaaam noluuur bu sefer beni teğet geçsin yeaaa.Son 5 aydır 5 kere ceza yidim :18:

Son düzenleme:
kızlar Allah hepinizden razı olsun,çok çok sağ olun.dün rutin kontrole gelmiştim doktora birden kanama oldu.bebeğin plesentası ayrılmaya başlamış yani bebeğe oksijen ve besin götüren kısım oluyor bu.daha çok ufak bi düzeyde ama artarsa bebek için sonu iyi değilmiş çok korkuyorum.dünden beri bi kanama olmadı bugünde hastanedeyim.yarın duruma göre çıkıcam ama bilmiyorum ne olacak.hepinizi çok çok öpüyorum.

Canım benim evde olduğum için giremiyorum yeni gördüm. Ama bebek için sonu iyi değilmiş ne demek ?

35. haftan doldu daha ne olacak ayrılma olursa mis gibi doğar hiç korkma. Oksijen almasında sorun olacağına doğsun daha iyi.

Hiç korkma lütfen. Herşey güzel olacak.

Sen inanamıyorsun, sitecek bizde inanamıyoruz:37:
Doğumdan sonra da lohusalık tribine girme, bu sefer ben değil hanım girişir sana, zaten dünden razı seninle uğraşmaya, bayağı bayağı malzeme istedi kadın ya:60::60:

Herşey hazır demi müdürüm :3: ben çekemem bu nickin lohusalığını trip atar şimdi tepesine çökerim sonra :27::27:

inanamıyorsunuz dimi benim anne olacağıma :D
Bi doğurayım da, lohusa tribine de girerim biraz da ordan yırtarım nazlanırım sen merak etme :60:
Hanım ablaya bakma sen, bi kaptırırsa avatarındaki ebeyi bile ebe yapabilir yavruma :D

Noluyor bakalım neneme laf yok demedimmi sana :52::52:

Medimmm noldu sana müdürüm kıymış yine :5::5:

Back
X