• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir geyik topiğim bile yok diye üzülüp süzülenler...

Dedikoducular :63:
Uçururum seni diye tehdit edip korkuttun mu güççücük çocuğu korkutmadın mı müdür itiraf et:14:

Gece gece ağlamaktan şiştim yahu..Geldiler bana yine.
Hamile sen misin ben miyim bilemedim niko :60:

Küçücük çocuk mu:53: küçülde cebime gir:60:

Allah.. :53:

Müdürüm başlamışsın yine banlamaya ne oluyor :18:

Temizlik yapıyorum just, arada bir tozunu almak gerekiyor sitenin, dura dura toz tutuyor heryer:51:

Son sürat geliyorum, kime toslarsam artık, herkes kenara çekilsin :60:
Kib yapmayı bırakıp sürekli çene yapıyorlar, dünden beri kaç kişi gitti, kimi uzun süre gelemeyecek siteye:ssz:

Hanım,
herşey hazır, Nick'in bebe de hazırmış, hanım teyzem çeksin kurtarsın beni diye mesaj yolluyormuş:60:
Kız olursa doğduğunda benden bahset bebeye, eli klavye tutmaya başlayınca annesi gibi yazarsa atarım bücürü, kadesa'nın kızına da eyvah mune demeyi öğreteceğiz:60:

Küçücük çocuk mu:53: küçülde cebime gir:60:

Temizlik yapıyorum just, arada bir tozunu almak gerekiyor sitenin, dura dura toz tutuyor heryer:51:

Son sürat geliyorum, kime toslarsam artık, herkes kenara çekilsin :60:
Kib yapmayı bırakıp sürekli çene yapıyorlar, dünden beri kaç kişi gitti, kimi uzun süre gelemeyecek siteye:ssz:

Hanım,
herşey hazır, Nick'in bebe de hazırmış, hanım teyzem çeksin kurtarsın beni diye mesaj yolluyormuş:60:
Kız olursa doğduğunda benden bahset bebeye, eli klavye tutmaya başlayınca annesi gibi yazarsa atarım bücürü, kadesa'nın kızına da eyvah mune demeyi öğreteceğiz:60:

Akşam saatlerinde ufak bir 3.5 atmadım desem yalan olur...

2dir yırtıyorum ama :27:

Çekirge 1 sıçradı 2 sıçradı.......... :60:

Akşam saatlerinde ufak bir 3.5 atmadım desem yalan olur...

2dir yırtıyorum ama :27:

Çekirge 1 sıçradı 2 sıçradı.......... :60:

Son sıçramalık hakkın kalmış:51: sıçrarken havada yakalarım seni :60:
Neyse ben yatayım enerji toplamam lazım, malum 3. sıçrayışına zinde olmalıyım:60:

Son sıçramalık hakkın kalmış:51: sıçrarken havada yakalarım seni :60:
Neyse ben yatayım enerji toplamam lazım, malum 3. sıçrayışına zinde olmalıyım:60:

Bir daha yolun sağından sağından sakince yürüyeceğim sıçramak yok :27:

İyi uykular ablacım :34:

Gün geçmiyor ki bir aksiyon yaşanmasın:51:
Ne kadar hareketli bir yer olmaya başladı buralar, tüh keşke hanım da burda olsaydı, geceleri olmamanın azizliği bu olsa gerek:ssz:

evde bir sürü misafir olunca, buralara heçten bakınamadım

bayağı da bi atraksiyon olmuş gibi gibi...

çekişmeli konuları bana da link atın yav, arada bakar "dalga geçer", "alay ederim" belki :ssz: (dokundurmadan da edemiyorum :27: )

evde bir sürü misafir olunca, buralara heçten bakınamadım

bayağı da bi atraksiyon olmuş gibi gibi...

çekişmeli konuları bana da link atın yav, arada bakar "dalga geçer", "alay ederim" belki :ssz: (dokundurmadan da edemiyorum :27: )

küçük yalanlar....gözümüz yollarda kaldı şekerim......oyun oynuyordun gördüm:9::9::9:

Son düzenleme:
Yurda döndüm, müdürüm ben yokken kaç kişi kıyıma uğradı :52:

[video=youtube_share;0ObDJQFw9a4]http://youtu.be/0ObDJQFw9a4[/video]

Dare dare bate toba mare:52:

Birkaç gündür bu şarkıya takıldım, sizlerle paylaşmak istedim ama hatun için hepinizden özür dilerim:60::60:

[video=youtube_share;0ObDJQFw9a4]http://youtu.be/0ObDJQFw9a4[/video]

Dare dare bate toba mare:52:

Birkaç gündür bu şarkıya takıldım, sizlerle paylaşmak istedim ama hatun için hepinizden özür dilerim:60::60:

Ben de seviyorum bu parçayı :1:

Müdürüm, bana biri gri kart vermiş o nedir ?

İnceliyorum ama kilo aynı, nasıl olcak bu iş:ssz:
Çok sıkıldım artıkın..Gözümü açtığımda şöyle incecik bi vicüt görmek istiyorum:ssz:

[video=youtube_share;Ruk8HyDGFvM]http://youtu.be/Ruk8HyDGFvM[/video]

Ben olsam kaçardım:51:

Selam , sabah , sevgiler herkese...

Kadesa dan haber alan var mı acaba ?

Varsa bize de yazsın , merak ediyorum .

Ceddin deden neslin baban diye diye geliyor ayak seslerin mune :52:

Selam , sabah , sevgiler herkese...

Kadesa dan haber alan var mı acaba ?

Varsa bize de yazsın , merak ediyorum .

Aus,
ben en son 9'unda mesajlaştım kadesa'yla, haber varsa parkon'da vardır, yazışmamızı kopyalayayım buraya.
kadesa .!.:
Mune .!.:
kadesa,
nasılsın? Zeynep bebekte sende iyi misiniz? Doktor bebek için sonu iyi olmaz diyerek ne demek istedi:50:
Sezeryanla doğum şansın yok mu? 35. haftayı doldurmuşsun nasılsa:50:
Bizi habersiz bırakma.

ablacım hala kahverengi lekeler geliyor ara sıra korkuyorum.doktor kanama yoğun olursa alıcaz o zaman tehlikeli dedi.gezmek,dolaşmak yasak evde vakit geçiriyorum.her wc ye gidişimde kalbim duracak gibi oluyor.bana kalsa hemen sezeryan yapsın diyorum razıyım buna ama doktor gereksiz görüyor :(

Ceddin deden neslin baban diye diye geliyor ayak seslerin mune :52:

Bugün herkes siper alsın:51:

Aus mesajını görmedim canım,müdür yazmış,öylelikle görüyorum.
Kadesa nın durumunda değişiklik yok ,evde yatıyor.Hafif lekelenmeler varmış.,
Zeynebim gününü bekleyecek inşallah.:emir_bebek:

Back
X