• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir geyik topiğim bile yok diye üzülüp süzülenler...

Müsait bir zamanda anlatırım. Ne onunla, ne de onsuz durumu tam :ssz:
Onunla da olmuyor, ama onsuz da olmuyor :5:

Ben biraz okuyorum ama çok ta sormak istemedim özel olduğu için kuzum..Dilediğin zaman dinlerim..

Sorma ya çok kötü kandırdılar beni :31:

Müdürsün dediler 3 kuruşa 7/24 çalışır buldum kendimi :52::52::52:

Ama müjdemi isterim :51:

Müdür mü:46:
2. bi müdiremiz var desene :)

Hele bi de bakim ne istiyon, dökül hemen :6:

Canım olsun hiç yoktan iyidir gözünaydın:38:

Yani :31:
Hepsinden öte, kitap aşığı olduğumu çok iyi bilir. Bir iki yıl önce, okuduğum romanlardan birinin ilk baskılarına baktığımı söylemiştim. 1967
baskısını getirttirmiş internetten bulup, onu vermek için gelmiş bugün. İşte bu adamın bu huyları olmasa, herşey daha kolay olacak :ssz:

Hımm :44:Bilahare değerlendirmek lazım :ssz:
Ben sana hoşgeldin demedim değilmi :26:

Bu arada bende yoktum sen gittin geldin değilmi :27:

:3::3::3:

Şimdi demiş oldun hoşgeldin işte :38:
Nasılsın canım :38:
Evet birkaç gün önce geldim :21:

Hepsinden öte, kitap aşığı olduğumu çok iyi bilir. Bir iki yıl önce, okuduğum romanlardan birinin ilk baskılarına baktığımı söylemiştim. 1967
baskısını getirttirmiş internetten bulup, onu vermek için gelmiş bugün. İşte bu adamın bu huyları olmasa, herşey daha kolay olacak :ssz:

Süper hediye canım:46:
Evet artıları eksileri götürüyor vazgeçemiyorsun :31:Ne sen ondan ne o senden:69:

Ben biraz okuyorum ama çok ta sormak istemedim özel olduğu için kuzum..Dilediğin zaman dinlerim..

Müdür mü:46:
2. bi müdiremiz var desene :)

Hele bi de bakim ne istiyon, dökül hemen :6:

Yaw bi dur havaya girme hemen:52:

2 gün önce istifamı verdim :ssz::ssz:

Ya sen bana söylesen ben sana daha basılmadan öncesinde yazarın müsveddelerini bulurum :51:

Ama mesele şu ki ne beni nede bir başkasını onun gibi sevmeyeceksin :ssz:

Ya sen bana söylesen ben sana daha basılmadan öncesinde yazarın müsveddelerini bulurum :51:

Ama mesele şu ki ne beni nede bir başkasını onun gibi sevmeyeceksin :ssz:

Ah be canım sadece sevmek yetseydi keşke, yetseydi en çok biz mutlu olurduk herhalde :ssz:

Biliyorum canım da...hastalık durumum var bir atlatayım sağlam kafayla sonra yazıcam sana özelden :ssz: (sonra=1 bilemedin 2 gün içinde)

Bende hasta oldum mekke de, çok sıcak orası, kabe klima içinde. Fena çarpılıyorsun, kötü öksürüyorum, halsizim...
Konuşuruz kuzu, sen dertlenme :38: Ne zaman müsait olursan :38:

Sen onsuz yapamazsın boşa düşünme:29:

Ama onunla da yapamıyorum. Düşünmekten uyuyamıyorum. Kabede o kadar çok dua ettim ki, allahım hayırsızsa evlendikten sonra mutsuz olacaksam soğuyayım diye. Döndüm buraya, daha da bağlandım sanki :ssz:
Kuşkuları atamıyorum beynimden, vesveseler sürekli konuşuyor benim yerime :ssz:

Ama onunla da yapamıyorum. Düşünmekten uyuyamıyorum. Kabede o kadar çok dua ettim ki, allahım hayırsızsa evlendikten sonra mutsuz olacaksam soğuyayım diye. Döndüm buraya, daha da bağlandım sanki :ssz:

Canım çok haklısın :31:Aslında birlikte olmanızda sorun olabilir ama sen bunu daha önce denedin yapamadın o nedenle diyorum yoksa şimdi sorun oluyor evlendikten sonra daha büyük sorunlar olabilir..Hakkında hayırlısı ne ise o olsun canım..Hayırsız ise senden uzak olsun:48:

Hayırlısı olsun canım sen yenisini bulursun:29:

Bulurum dimi :21::21:

Bende hasta oldum mekke de, çok sıcak orası, kabe klima içinde. Fena çarpılıyorsun, kötü öksürüyorum, halsizim...
Konuşuruz kuzu, sen dertlenme :38: Ne zaman müsait olursan :38:

Geçmiş olsun sanada canım :38:

Ya sen böyle yazıyorsun da okuyanda adamı kötü biri sanacak :52:

Bulurum dimi :21::21:

Geçmiş olsun sanada canım :38:

Ya sen böyle yazıyorsun da okuyanda adamı kötü biri sanacak :52:

Bulursun tabi ki:38:
Canım birde su ile nişaşta pişir muhallebi gibi içine biraz pekmez koyup ılık ılık ye özellikle yatmadan önce boğazı yumuşatıyor:29:

Back
X