Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım çok haklısınAslında birlikte olmanızda sorun olabilir ama sen bunu daha önce denedin yapamadın o nedenle diyorum yoksa şimdi sorun oluyor evlendikten sonra daha büyük sorunlar olabilir..Hakkında hayırlısı ne ise o olsun canım..Hayırsız ise senden uzak olsun
![]()
Amin canım, ben uyuyayım artık, hiç iyi değilim, iyi geceler öptüm heğinizi
Anladım canım, içten içe kızıyor insan ama bu olayı yaşamak zorunda kaldığı için asıl o kızgınlık..Yaşı çok genç, o yaşlar da en çok hata yapılan yaşlar maalesef![]()
Yaw bi dur havaya girme hemen
2 gün önce istifamı verdim![]()
Ah be canım sadece sevmek yetseydi keşke, yetseydi en çok biz mutlu olurduk herhalde![]()
Biliyorum canım da...hastalık durumum var bir atlatayım sağlam kafayla sonra yazıcam sana özelden(sonra=1 bilemedin 2 gün içinde)
Bende hasta oldum mekke de, çok sıcak orası, kabe klima içinde. Fena çarpılıyorsun, kötü öksürüyorum, halsizim...
Konuşuruz kuzu, sen dertlenmeNe zaman müsait olursan
![]()
Malesef oyle.. koru korune 23 yasindaki adamla sevgili olmak ayrildiktan sonra evine gtmek her sey o kadar acik ki. Bu o adami aklamaz ama sikayetci olsa mahkemede aklayabilir...://
niye böyle dediğini anlayamadımçocuğun benden bir şey gördüğü yok ki ben 21 yaşındayım o 13 yaşında.. marifet olsun diye anlatmadım bi arkadaş örnek vermiş ona cevaben yazdım rahatsız olduysanız kusura bakmayın
ama ben kuzenime iyi örnek olmaya çalışıyorum her zaman
onun gibi bi çocuk değildim böyle demenize üzüldüm
Marifet gibi yazmışsın bir de...Çocuğu niye taşladıysak burada....
Ne görüyorsa onu yapıyor demek.
GalibaYa sen böyle yazıyorsun da okuyanda adamı kötü biri sanacak![]()
Galiba![]()
Hacım sende fenasın hee![]()
Ne demiş atalarımız ? (uygun atasözleri hep ayıplı)
Hacı bu ara hastalıktan ölecek, geçmeyen öksürük, halsizlik ateş yapmışlar![]()
Aynen hacım hepimize komplo kurmuşlar
Kitle oyalama silahı bu sanırsam
Kız 1 haftasını doldurdu iyileşme oranı %90 ben 4. günümdeyim bu da demek oluyorki en az 3 günüm daha var
Sen kendi durumunu verdiğim yüzdeler üzerinden hesaplayıver![]()
Suuudi Arabistan grip mikrobu benimki, benim yüzdeler farklı çıkar![]()
Tamam o zaman kendin hesapla
Bizimki bir garip Anadolu mikrobu...fukara...gariban....![]()
:))) Benimki ithal mikrop demekki![]()
Marifet gibi de yazmadik cocugu da taslamadik ne alakasi var.
Aradaki ayrimi gostermeye calistik. Okulda uluorta opusen devamli kizlara sarkan kizlara bekaret sorgulayan cocugun psikolojisi bozuktur. Pembe lokumun teyzesinin ogluna uzulduk..
Lise yillarinda ilk sevgilisini utana sikila gizli kapakli dudagindan open sirf dudagindan optu diyr onu buyuk aski ilan eden cocuk normaldir. Eger boyle olsaydi uzulmeyecegimizi file getirdik.
Komiksiniz :)))
Cümleten günaydınlar sonunda evdeyiz geldikkızım da mezun oldu çok şükür..
Bir yığın bavul ve el çantası ile yurt sınırlarına vardıkgüzel bir mezuniyet töreni oldu,anne baba olarak gururlandık tabi bizde
Müdürüm![]()
Kızın içinde duamı etim,inşallah oda istediği bir okulu kazanırda sizlerde o güzel duyguları tadarsınızgurur duyarsınız çok farklı bir duygu imiş..
Marifet gibi de yazmadik cocugu da taslamadik ne alakasi var.
Aradaki ayrimi gostermeye calistik. Okulda uluorta opusen devamli kizlara sarkan kizlara bekaret sorgulayan cocugun psikolojisi bozuktur. Pembe lokumun teyzesinin ogluna uzulduk..
Lise yillarinda ilk sevgilisini utana sikila gizli kapakli dudagindan open sirf dudagindan optu diyr onu buyuk aski ilan eden cocuk normaldir. Eger boyle olsaydi uzulmeyecegimizi file getirdik.
Komiksiniz :)))
Ablacığım hayırlı uğurlu olsun
Kendi Üniversite mezuniyetim gözümde canlandı şimdi. Annem saatlerce ağlamıştı, hele de bölüm başkanımız anneme ''kızınızla ne kadar gurur duysanız az'' dediğinde. Susturamamıştık![]()
Hey gidi günler işte. Allah utandırmasın inşallah, maddi manevi iki yönden de tatmin olacağı bir kariyer diliyorum şimdiden. Bende döndüm bu arada, küçük hacıyım artık![]()