• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir geyik topiğim bile yok diye üzülüp süzülenler...

Tecritte kalaydı şu gündemde iyiydi..şimdi beni kim zaptedecek:ssz:
şu forumda birine çok feci küfür etmek istiyorum..

isim vermeden kapanınca nereye yazacağımı şaşırdım, kendi kendime geyik yapıyorum :60:

Son düzenleyen: Moderatör:
İsim vermeden topiği kapatıldı, Şu an aklından ne geçiyor, Farzet ki gibi topiklerse üyelere sövme yeri değil, ki o bölümlerde daha yeni ikazda bulundum, okuduğunuzu düşünüyorum.

Geyiğe dedikodu siyaset bulaştırmayın.

Üyelerle sorununuz varsa hangi bölümde o bölümde üyenin kendisine yazın düşüncenizi.

Müdürüm aşk olsun yani,konu dışından 3 gün vermişsin.:19::1: Polemikte 1 gün yemiştim,ikidir konu dışından 3 gün veriyorsun.:27:

Tolin gibi zalim müdür diye dolanacam artık.:9:

Müdürüm aşk olsun yani,konu dışından 3 gün vermişsin.:19::1: Polemikte 1 gün yemiştim,ikidir konu dışından 3 gün veriyorsun.:27:

Tolin gibi zalim müdür diye dolanacam artık.:9:

Şimdiiiii söyle bana Sevdalinka çocuğum, polemikten ceza aldığında toplam ceza puanın kaçtı?
Konu dışıdan aldığın ilk ceza da süren 3 gün değildir, yanlışın var, ayrıcaaaa şu an toplam ceza puanın kaç?

Sen bu soruları cevapla bir, ben sana zalımlık nedir öğretip 3 banlı kalmanı pek bilimsel bir şekilde açıklayacağım:51:

-------
Bu arada bildirimci arkadaşlarım
size de burdan yazayım, polemikten ceza tek üyeye verilmez, polemiğe girenler kimse hepsi ceza alır, yani bildirecekseniz tekini bildirmemelisiniz, karşısındaki kişiyi de bildirmeniz gerekir, polemik tek taraflı olmaz çünkü. He ama derseniz ki karşısındaki kişinin fikrine sıcağım, diğerinin düşüncesini sevmedim, burda işler öyle yürümüyor:34:

Şimdiiiii söyle bana Sevdalinka çocuğum, polemikten ceza aldığında toplam ceza puanın kaçtı?
Konu dışıdan aldığın ilk ceza da süren 3 gün değildir, yanlışın var, ayrıcaaaa şu an toplam ceza puanın kaç?

Sen bu soruları cevapla bir, ben sana zalımlık nedir öğretip 3 banlı kalmanı pek bilimsel bir şekilde açıklayacağım:51:

-------
Bu arada bildirimci arkadaşlarım
size de burdan yazayım, polemikten ceza tek üyeye verilmez, polemiğe girenler kimse hepsi ceza alır, yani bildirecekseniz tekini bildirmemelisiniz, karşısındaki kişiyi de bildirmeniz gerekir, polemik tek taraflı olmaz çünkü. He ama derseniz ki karşısındaki kişinin fikrine sıcağım, diğerinin düşüncesini sevmedim, burda işler öyle yürümüyor:34:

Ayy tamam abla yaa,10 puanmış hepsi.:1::1: Ama uzak kalmak çok zor oluyor.

Ben kışkırtan tarafı kibledim tabi kendimce.:27: Neyse daha çok konuşup kendimi de yakmayayım.:38:

Ayy tamam abla yaa,10 puanmış hepsi.:1::1: Ama uzak kalmak çok zor oluyor.

Ben kışkırtan tarafı kibledim tabi kendimce.:27: Neyse daha çok konuşup kendimi de yakmayayım.:38:

Adımı çıkardınız doksana inmiyor seksene:4:
Polemik senin ilk cezandı ve toplam ceza puanın 10'du, 10 ceza puanı 1 gün ban demek, ikinci cezan konu dışıydı, ceza puanı 10'dur birde polemikten cezan vardı, 10+10=20 ceza puanı, 20 ceza puanı 2 gün ban demek, son aldığın ceza yine konu dışı, toplam ceza puanın kaçtı? 20, 20+10 = 30 ceza puanın oldu mu? Oldu, toplam 3 cezan var, 3 cezan toplamında da 30 ceza puanın var, sistem seni 30 ceza puanı için 3 gün banlar, ben banlamıyorum, sistem toplam ceza puanınıza göre banlıyor, 40 ceza puanına ulaştığında 5 gün banlayacak, 50 ila 70 puan arasında olan ceza puanlıları da 1 hafta banlar sistem.

Oyyy hem matematik hemde ceza sistemi dersi verdim sayende:51:

Adımı çıkardınız doksana inmiyor seksene:4:
Polemik senin ilk cezandı ve toplam ceza puanın 10'du, 10 ceza puanı 1 gün ban demek, ikinci cezan konu dışıydı, ceza puanı 10'dur birde polemikten cezan vardı, 10+10=20 ceza puanı, 20 ceza puanı 2 gün ban demek, son aldığın ceza yine konu dışı, toplam ceza puanın kaçtı? 20, 20+10 = 30 ceza puanın oldu mu? Oldu, toplam 3 cezan var, 3 cezan toplamında da 30 ceza puanın var, sistem seni 30 ceza puanı için 3 gün banlar, ben banlamıyorum, sistem toplam ceza puanınıza göre banlıyor, 40 ceza puanına ulaştığında 5 gün banlayacak, 50 ila 70 puan arasında olan ceza puanlıları da 1 hafta banlar sistem.

Oyyy hem matematik hemde ceza sistemi dersi verdim sayende:51:

Her seferinde özel mesaj geldi diye seviniyom senden bi bakıyorum yine ceza.:27::1::1: Hayın sistem.:19: Hakkını helal et abla o zaman.:1:

İyi oldu ama bu sefer akıllandım.:37::1:

tolinnnnnnnn sesin var görüntün yok:50:

Sana bazı yasaklar getirmek lazım, seni xxx bölüme sokmamak gerek:ssz:
Ne geldiyse başına ordan geldi, sen yaz çiz sonra kara vicdanlı zalım müdür:51:

tolinnnnnnnn sesin var görüntün yok:50:

Sana bazı yasaklar getirmek lazım, seni xxx bölüme sokmamak gerek:ssz:
Ne geldiyse başına ordan geldi, sen yaz çiz sonra kara vicdanlı zalım müdür:51:

:1: Ayy sanki annem var karşımda. Kpss topikindeki arkadaşlar yasakladı zaten orayı bana.:27:

Neyse ben seni oyalamayayım abla,sitede asayiş aksamasın.:60: Bakayım ekşınlı bir şey var mı ?

Her seferinde özel mesaj geldi diye seviniyom senden bi bakıyorum yine ceza.:27::1::1: Hayın sistem.:19: Hakkını helal et abla o zaman.:1:

İyi oldu ama bu sefer akıllandım.:37::1:

Heee hep sistemin suçu, sizin hiiiiç kabahatiniz yok:4:

:1: Ayy sanki annem var karşımda. Kpss topikindeki arkadaşlar yasakladı zaten orayı bana.:27:

Neyse ben seni oyalamayayım abla,sitede asayiş aksamasın.:60: Bakayım ekşınlı bir şey var mı ?

Biraz daha uğraşsam hepinize annelik yapar hale geleceğim, yaşta geldi gidiyor zaten:ssz:
Hepinizi tek tek uyarmaktan iflahım kesildi, bak hala ekşınlı konu var mı diyor:51: 3 gün ban az mı geldi, yetmedi biraz daha banla mı diyorsun, bak bu bana açık çektir:60:

Heee hep sistemin suçu, sizin hiiiiç kabahatiniz yok:4:

Biraz daha uğraşsam hepinize annelik yapar hale geleceğim, yaşta geldi gidiyor zaten:ssz:
Hepinizi tek tek uyarmaktan iflahım kesildi, bak hala ekşınlı konu var mı diyor:51: 3 gün ban az mı geldi, yetmedi biraz daha banla mı diyorsun, bak bu bana açık çektir:60:

Ya abla gerçekten orda polemik şarttı,dolaylı söylesem anlaşılmayacaktı.:9: Yok yaa,çok sık banlandım bu ara...:ssz: Pek niyetim yok çemkirmeye ama kantarın topuzunu kaçırıyorum işte bazen. :30:

Ofisim niye banlandı yaw :50:

Konu dışıdan gitti:ssz: uzun sürmez ama gelir :34:

[video=youtube_share;81Mw7Z9AOkw]http://youtu.be/81Mw7Z9AOkw[/video]

tolinnnn bu klip sana gelsin:))))
Enerjini yüksek tutar:52: sen gelince zalım müdür kırdı kanadımı kolumu, banladı beni zindan etti forumu türküsünü söyleyeceksin yine:ssz:
Senle atışması bile güzel:60:

İsim vermeden topiği kapatıldı, Şu an aklından ne geçiyor, Farzet ki gibi topiklerse üyelere sövme yeri değil, ki o bölümlerde daha yeni ikazda bulundum, okuduğunuzu düşünüyorum.

Geyiğe dedikodu siyaset bulaştırmayın.

Üyelerle sorununuz varsa hangi bölümde o bölümde üyenin kendisine yazın düşüncenizi.

ben yazdimda noldu yedim bani oturdum asagiya :63:

bilseydim ban yicegimi tüm icimi döker giderdim :9::9: neyse bidakine öyle yaparim artik :60:

kadesa dogum yapmissin,kizin olmus hayirli uguru olsun canim :54::54:

ALLAH anali babali büyütsün :nazar:

tolin pabucu yarımmmm:60:
mesajını aldım, bana gönderdiğin şarkıyı en kalbi duygularımla dinleyeceğim, o meseleye gelince yemedim kuzu, mış gibi yaptım, yöntemlerimden sual olunmazzz:60:

Back
X