• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir geyik topiğim bile yok diye üzülüp süzülenler...

geldim dep'im geldim :16:

Müdürüm yaktın beni :50: alt tarafı sınavlara hazırlanan bir bebişe cevap anahtarının ne ka yanlış olduğunu gösterdim diye hemen bir günlük kodese tıktın ofişini :14: ayaklı TDK gibi geziyordum :27:

Ne kadar masumsun halbuki :37: senin gibi masumları banlayan elime ceza verdim, cımbızımı sürgün ettim :60:

Müdürüm yaktın beni :50: alt tarafı sınavlara hazırlanan bir bebişe cevap anahtarının ne ka yanlış olduğunu gösterdim diye hemen bir günlük kodese tıktın ofişini :14: ayaklı TDK gibi geziyordum :27:

Hoş geldin ofisim :16:

Çatlak patlak yusyuvarlak.... :8:

o birazda benim yüzümden oldu officeim :25: o gıcık çatlakı kibledim sende stide griye dönüştünüz :26: ben ne yaptım didim hemen :83::83::83:

Yarına kadar rahatsız etmeyin, Bones seyrediyorum:51:

Sizde bu arada klip seyredin, yerli müzik pek dinlemem ama bugün eşimin hatrı vardı, 12'den vurdu hınzır:51:

[video=youtube_share;yMB4wdffJWs]http://youtu.be/yMB4wdffJWs[/video]

[video=youtube_share;CwuRF_6SR8g]http://youtu.be/CwuRF_6SR8g[/video]

o birazda benim yüzümden oldu officeim :25: o gıcık çatlakı kibledim sende stide griye dönüştünüz :26: ben ne yaptım didim hemen :83::83::83:

ah bibi ah demek sırt acımın sebebi dost hançeriymiş :27: ben de kibleyecektim sonradan kendi mesajlarım aklıma geldi, sen yapmışsın onu benim yerime :60:

Aman bdv topiğindede hep yeni üyeler sonrası gelmiyor bu dayak yiyenlerlerde hep yeni üyeler
, sonra kayıp artık kalplere bakmak lazım ne kadar kalp o kadar yoruma layık

:60::60:
tolin yazma daha çatlayacağım gülmekten, ne planlar varmış meğer kafanda:60:
Sitede yükselişinin şerefine ilk yolcu ben miyim:60:

tolin senin yüzünden kendi kendime yazıyormuşum gibi gözüküyor:60:
Tüm imajımı zedeleyip, prestijimi talan ediyorsun, git uyu artık:60:
Biletimi nereye aldın, ona göre bavul hazırlayacağım:60:

:60::60:

Yeşil vadi tabiisi seferoğullarının Mune :60:
Az kaldı birazdan " hadi ordan Rukiye de hanım ağzını yırtarım "şarkısını çığırıcam siyasette:32:
Banlanmayı göze aldım nasılsa bugün, ama tek gitmek değil hedefim:8:

Son düzenleme:
yaw en büyük hobilerimden biri, hamile miyim diye soranlara hamilesin demek oldu :27: acebağğ nickimi "çift çizgi" diye mi değiştirsem :27:

yaw en büyük hobilerimden biri, hamile miyim diye soranlara hamilesin demek oldu :27: acebağğ nickimi "çift çizgi" diye mi değiştirsem :27:

Bacım bende seni arıyordum BdV de.
Banada bi test yap bakim, hamile miyim :27:

Back
X