• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir geyik topiğim bile yok diye üzülüp süzülenler...

Sitede bi değişiklik de yok ki neden böyle oldu ?

Planda olmayan bir bakım yapmak zorunda kalmışlar , zaten çok uzun sürdü , sorun büyüktü ve sanırım ancak sistem geri dönüşü ile düzeltildi

Ya ne bileyim ben ama Oky niye sana bir şey olmadı....:27::27:
benimde arkadaş listem azalmış. ama sanırım bu iş bana bayağı yaradı. kuşlarım artmış. satışa çıkarmayı düşünüyorum. bilhassa kuşları azalanlardan. biraz tuzlu ama değerr . iyi düşünün:)

Son düzenleme:
Son toplam mesaj sayımı hatırlamıyorum ama azalmış benimde , civcivlerim gitmiş , yeşil rengim gitmiş :52: arkadaşlarım yarıya inmiş , daha ne olsun :9:

iyi oldu senin kuşlara çaldım onları :60:

yaw sadece 1 hafta banlandım site ne hale geldi :19: arkadaşlarımın yarısı uçmuş, kuşlarımın farklı renkte yavruları olmuş :27:

yaw sadece 1 hafta banlandım site ne hale geldi :19: arkadaşlarımın yarısı uçmuş, kuşlarımın farklı renkte yavruları olmuş :27:

vay haın,vayyyy.:51:
Bende banlıydım 1 hafta ama kuşlarımı çalmışın.:51:
Nerde benim yavrularım:30:

Hanımlar günaydın,
Pro üyeliğim alınmış,kalplerim ve kuşlarım kayıp,arkadaş listem boşalmış.
Nedenini bilen var mı acep?

Sen çaldın benim kuşlarımı o zaman. Yeni yavrular filan. :47:
Kuşlarımı geri ver hemen :22:

:ssz:

Ouuuf.... Sinirim bozuldu.

vay haın,vayyyy.:51:
Bende banlıydım 1 hafta ama kuşlarımı çalmışın.:51:
Nerde benim yavrularım:30:

Sen çaldın benim kuşlarımı o zaman. Yeni yavrular filan. :47:
Kuşlarımı geri ver hemen :22:

:ssz:

Ouuuf.... Sinirim bozuldu.

kuşları aç-susuz bırakın, kuşlar bana iltica etsin, sonra da geri isteyin :19: isteseniz de gelmez onlar artık :27: bak ne ka güzel dip dibe oturuyorlar :27:

hadi kuşlar bana kaçtı da benim mesaj sayım ve arkadaşlarım kime kaçtı? :44:

Back
X