Bir geyik topiğim bile yok diye üzülüp süzülenler...

Sitede bi değişiklik de yok ki neden böyle oldu ?

Planda olmayan bir bakım yapmak zorunda kalmışlar , zaten çok uzun sürdü , sorun büyüktü ve sanırım ancak sistem geri dönüşü ile düzeltildi

Ya ne bileyim ben ama Oky niye sana bir şey olmadı....:27::27:
benimde arkadaş listem azalmış. ama sanırım bu iş bana bayağı yaradı. kuşlarım artmış. satışa çıkarmayı düşünüyorum. bilhassa kuşları azalanlardan. biraz tuzlu ama değerr . iyi düşünün:)

Son düzenleme:
Son toplam mesaj sayımı hatırlamıyorum ama azalmış benimde , civcivlerim gitmiş , yeşil rengim gitmiş :52: arkadaşlarım yarıya inmiş , daha ne olsun :9:

iyi oldu senin kuşlara çaldım onları :60:

yaw sadece 1 hafta banlandım site ne hale geldi :19: arkadaşlarımın yarısı uçmuş, kuşlarımın farklı renkte yavruları olmuş :27:

yaw sadece 1 hafta banlandım site ne hale geldi :19: arkadaşlarımın yarısı uçmuş, kuşlarımın farklı renkte yavruları olmuş :27:

vay haın,vayyyy.:51:
Bende banlıydım 1 hafta ama kuşlarımı çalmışın.:51:
Nerde benim yavrularım:30:

Hanımlar günaydın,
Pro üyeliğim alınmış,kalplerim ve kuşlarım kayıp,arkadaş listem boşalmış.
Nedenini bilen var mı acep?

Sen çaldın benim kuşlarımı o zaman. Yeni yavrular filan. :47:
Kuşlarımı geri ver hemen :22:

:ssz:

Ouuuf.... Sinirim bozuldu.

vay haın,vayyyy.:51:
Bende banlıydım 1 hafta ama kuşlarımı çalmışın.:51:
Nerde benim yavrularım:30:

Sen çaldın benim kuşlarımı o zaman. Yeni yavrular filan. :47:
Kuşlarımı geri ver hemen :22:

:ssz:

Ouuuf.... Sinirim bozuldu.

kuşları aç-susuz bırakın, kuşlar bana iltica etsin, sonra da geri isteyin :19: isteseniz de gelmez onlar artık :27: bak ne ka güzel dip dibe oturuyorlar :27:

hadi kuşlar bana kaçtı da benim mesaj sayım ve arkadaşlarım kime kaçtı? :44:

Back
X