• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir geyik topiğim bile yok diye üzülüp süzülenler...

yok gitmiyorum panpa. nisan istanbulda zaten burda olsaydıda gitmezdim. ve düğünede gitmemeye karar verdim :)

az önce kaynanamın evine kadar gittim ondan bişey almaya anahyat ousta vardı. sonra evdeki pc yi kurcaladım biraz. baktım bizim kayın her gece harıl harıt eskort aramış panpaa şaşırdımmm :)

ooooooo desene senın kayın daha şimdiden baslamıs boynuz ıslerıne:27::27:

2 çeşit arayışta olduğunu anladım. bi taraftan trabzonlu eskort arıyor, bi taraftan düzgün kapalı kız profillerini incelyor, ayrıyetten eski kız arkadaşların profillerinide :)

2 çeşit arayışta olduğunu anladım. bi taraftan trabzonlu eskort arıyor, bi taraftan düzgün kapalı kız profillerini incelyor, ayrıyetten eski kız arkadaşların profillerinide :)

sen dugune nıye gıtmıyosun?yerınde olsam on numara bı beyaz elbıse alırdım dugunun en guzel hatunu olarak ben gıder kızıda çatlatırdım:27::27::27::27:

kavga ettim kayınımla. kaynanam istanbula gitmeden önce bana kendi anahtarını bırakmıştı arasıra yoklarsın evi diye. bende tamam dedim. bi gün gittim oraya bakacaktım ev ne halde . kaynım görnüş evlerine girdiğimi geldi peşimden aldı benden anahtarı.

kavga ettim kayınımla. kaynanam istanbula gitmeden önce bana kendi anahtarını bırakmıştı arasıra yoklarsın evi diye. bende tamam dedim. bi gün gittim oraya bakacaktım ev ne halde . kaynım görnüş evlerine girdiğimi geldi peşimden aldı benden anahtarı.

eee senın sucun nekı senınle kavga edıyo manyak:19:

eee senın sucun nekı senınle kavga edıyo manyak:19:

kavga etmedikte sert bi şekilde ver bana anahtarı! dedi bende AL! dedim vurdum kapıyı gittim. bi dahada gitmedim. ramazan boyunca yumurta kırdı yedi. şimdi gitti oda. bende ousun anahtarını aldım gittim karıştırdım her tarafı, pc yi yani :)))))

Son düzenleme:
kavga etmedikte sert bi şekilde ver bana anahtarı! dedi bende AL! dedim vurdum kapıyı gittim. bi dahada gitmedim. ramazan boyunca yumurta kırdı yedi. şimdi gitti oda. bende ousun anahtarını aldım gittim karıştırdım her tarafı, pc yi yani :)))))

karıstımasana ortalıgı delüüü:33::33::9:

kankı faceden gızlı hesap acıp kaynının o sitelere gırdıgıne dair ekran goruntulerını alıp kız aatsaydın:27::27:

kankı faceden gızlı hesap acıp kaynının o sitelere gırdıgıne dair ekran goruntulerını alıp kız aatsaydın:27::27:

ip den bulmazlarmı beni :) hem bence kız biliyor çünkü ortak face kullanıyorlar. kaynım face ara geçmişinden silmeyi bilmiyor, kız biliyor ordan bakmayı ama sesini çıkarmıyor olabilir.

ip den bulmazlarmı beni :) hem bence kız biliyor çünkü ortak face kullanıyorlar. kaynım face ara geçmişinden silmeyi bilmiyor, kız biliyor ordan bakmayı ama sesini çıkarmıyor olabilir.

twitterları varmı?twitterdan bulamazlar:33::33:

facebooktan bakmış :) twitter kullanmıyolarki

Son düzenleme:
bakmayı bilmiyorumki giriyormu girmiyormu :) hiç twitter kullanmadım

hımm atcanmı pekı ekran goruntulerını:27::27:

ekran görüntüsü almadım ki :)) sadece bi kaç eskortun ismi kaldı aklımda profillerine baktım az önce evden :))
göndermeyi düşünmüyorum. birbirlerini hakediyorlar :)

Back
X