• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BIR GIRDABA GIRDIM NASIL CIKACAGIMI BILMIYORUM..

kendin etmis kendin bulmussun..su aileden bunalip kocaya kacan kizlar careyi kocada arayan gozumde en kolayina kacan insanlar.calisip ekmegini kazansaydin biraz zorluk cekseydin mucadele etseydin ama yok hemen evlenicekler hemde kacarak saniyolar ki kurtulus bu basimda bir adam ekmegim gelsin ohhh bitti baba evini mumla ararsin.
heee birde hemen cocuk dakkasina yani ne evin var ne barkin var ne paran var kp derinin eline bakiyosun butun bunlari silah zoruyla mi yaptin hayir oyleyse aglama bu girdaptan cikmak icin cabala.kendin deyil cocugin icin anne olarak birseyler yap.kocan askerden gelince ikinci cocugu yapmada ne yaparsan yap yazik o cocuklara sadece o zavalli masumlara aciyorum...

22 yaşındayım önce Allahın sonra benim bir kızım var. Eşim askerde. Eşimin ailesi ile yaşıyorum. Eşimin gelmesine az bi zaman kaldı. Askerlik psikolojisi eşimi çok kötü etkiledi. Ve bende payıma düşeni bir güzel alıyorum kızlar. Beynim bedenim heryerim altüst oldu ben kendimde değilim sanki. Biraz önce bi kavga ettik ve eşim benden nefret ettiğini igrendigini söyledi ve daha ne hakaretler buraya yazmaya utandığım..:KK14: Beni telefonda saatlerce tutmak istiyo ve o telefon bir türlü kapanmıyor. Bu yüzden kızımı ihmal ediyorum ağlıyor beni istiyor çocukla ilgilenmem lazım dememe rağmen resmen gıcıklık olsun diye ve bu açık açık söylüyo kapanmıyor o telefon. Hep herşeyde ben suçluyum. Bi konuda ben haklı olamıyorum. Bu bikere daha yaşandı kv evinde yani kendi evim oluyo. Orda da herkes ayaklandı bu yüzden eşim intihar ederim diye bizi korkuttu zor vazgeçirdik. Ve şöyle bişey var benim ailem sevmiyor eşimi yıkıcı taraf olan benim ailem yapıcı olansa eşimin ailesi. Ve bu yüzden ben bugüne kadar hiç bir tartismamizi kendi aileme anlatmadım iyiyiz hosuz diye geçiştirdim. Ama herşeyi kv ler biliyordu. Ama bugün patlak verdi . Annemler de öğrendi beni böyle telefonda tuttuğunu. Daha önce ben kv hakkında bana yapılan yanlislardan bikaç tane söylemiştim annemlere. . Bu kavga olunca annem aldı telefonu benden eşime bunları söyledi baban havuç yemiyo diye eve alınmıyor balık kokar diye çocuk için bile balık yapılmıyor evde diye. Tabi eşim bunları duyunca daha çok çıldırdı bana karşı. Nasıl anlatırsın senin nasıl bir insan olduğunu şimdi anladım dedi. Bende ona daha önce yüzüne Başka şeyler vurmuştum kaçarak evlendiğimiz için bi tane bile çeyizim yoktu. Kv bilezik takmıştı görsünler diye 1 tane onu sonra geri aldı. Bedava aldın beni demiştim. Bunları soyluycegini söyledi annesine bence söylemesini istemiyorum yalvardım ağlaya ağlaya tlf da. Bugün soylemiycem tamamm dedi kapattık telefonu kv de askerlik psikolojisi idare et diyip duruyo am Nereye kadar ben bunları yaşamak için evlenmedim ki o kadar eziyete ayrılalım çocuk ortada kalsın diye mi katlandım :KK43:
Askete gitmeden önce farklımıydı, birde nerde yapıyor askerliğini?

Yahu üni okuyup Master yapıp lay lay lom gezeceğin yeni yerler keşfedeceğin yaşta neden bu sorumluluğu aldın
İbret alın ey genç kızlar!
Her şey yaşında güzel.

Yahu üni okuyup Master yapıp lay lay lom gezeceğin yeni yerler keşfedeceğin yaşta neden bu sorumluluğu aldın
İbret alın ey genç kızlar!
Her şey yaşında güzel.
Çok doğru ama herşey planladığın gibi gitmeyebilir bazen benimde hayallerim arasında bu gibi şeyler vardı ama olmadı istee

... bedava aldin beni....
Cumlesini okuyana kadar benim de asagi yukari sizler gibi yapacagim yorumlar vardi....

Teşekkür ederim ne güzel anlamissiniz beni . Inançlı bi insan çok şükür namaza başladı askerde ve bende onun sayesinde kapandım namaza başladım. Birileri yazmış vicdansızlık falan diye haklı bişey diyemiyorum ki yani hiç birine cevap yazamıyorum çünkü haklılar neyse herkese teşekkür ederim Allah yardımcım olsun bi tek ona siginabilirim

Bebeğinin de eşinin de senin de ilgiye ihtiyacın var hepiniz zor bir dönemdesiniz, bebeğin ilk yılları gerçekten sana muhtaç, eşin de yalnız hissediyor, sen bebeğine sarılabiliyorsun o ise yalnız; gelince gerçekten oturup düşünürsün ayrılma mevzusunu ama şuan değil, ben de bebeğim küçükken boşanmayı dahi düşündüm konularımda vardı, benim ailem onun ailesi derken çok bunaldım, bir kadın anne olunca bebeğine odaklanıyor diğer insanlar ve onların dertleri gerçekten boğuyor bizleri, arada kalıyoruz hele ki verici bir insansan herkes senden bekliyorsa birşeyleri artık yeter diyorsun. Çünkü gerçekten minicik bir canlı hayata bizimle tutunuyor. Eşin dönünce bebeğinle hep beraber mutlu olursunuz diye düşünüyorum, bugünlerde geçecek emin ol. Hatasını anlayıp özür dilemesi gerektiğini anlar inşallah. Zor zamanlarda Allah'a sığınıyoruz hepimiz, o bir çıkış kapısı gösterir, feraha çıkartır her zaman. Ayet ''Allah, sabredenlerle beraberdir'' der, bir anlık öfkeyle herşeyi yıkmak çok doğru olmaz. Düzelmeyeceğini anlarsın affedemeyeceğin şeyler olur o başka tabi ki. Huzurlu sağlıklı günler geçirirsiniz inşallah.

Bebeğinin de eşinin de senin de ilgiye ihtiyacın var hepiniz zor bir dönemdesiniz, bebeğin ilk yılları gerçekten sana muhtaç, eşin de yalnız hissediyor, sen bebeğine sarılabiliyorsun o ise yalnız; gelince gerçekten oturup düşünürsün ayrılma mevzusunu ama şuan değil, ben de bebeğim küçükken boşanmayı dahi düşündüm konularımda vardı, benim ailem onun ailesi derken çok bunaldım, bir kadın anne olunca bebeğine odaklanıyor diğer insanlar ve onların dertleri gerçekten boğuyor bizleri, arada kalıyoruz hele ki verici bir insansan herkes senden bekliyorsa birşeyleri artık yeter diyorsun. Çünkü gerçekten minicik bir canlı hayata bizimle tutunuyor. Eşin dönünce bebeğinle hep beraber mutlu olursunuz diye düşünüyorum, bugünlerde geçecek emin ol. Hatasını anlayıp özür dilemesi gerektiğini anlar inşallah. Zor zamanlarda Allah'a sığınıyoruz hepimiz, o bir çıkış kapısı gösterir, feraha çıkartır her zaman. Ayet ''Allah, sabredenlerle beraberdir'' der, bir anlık öfkeyle herşeyi yıkmak çok doğru olmaz. Düzelmeyeceğini anlarsın affedemeyeceğin şeyler olur o başka tabi ki. Huzurlu sağlıklı günler geçirirsiniz inşallah.
Ayy ne kadar düşüncelisiniz neler yazmışsın çok teşekkür ederim inşallah geçer çünkü ben böyle hayal etmemiştim bile bile adım attım zorluklar tabiki olucaktı ama az kaldı Allahın izniyle mutlu olmak istiyorum artık Allah sizinde kalbinize göre versin .

Back
X